Ja by som bol veľmi rád ak by Guardiola nahradil Xaviho. To je možno jediný tréner, ktorý by niečo s Barcou ešte dokázal urobiť. Niekde som čítal aj o Mourinhovi...no neviem si dosť dobre predstaviť, ako by ho prijali colues po tých rokoch keď trénoval Real a ako vystupoval a neustále provokoval Barcu...aj keď on už asi iný nebude.
mourinho je zastancom svojich klubou, a vie cítiť s klubom.
keby trénuje nás, tak provokuje zas real madrid a ostatne kluby, robí to vždy. nie je to zlý tréner a hlavne si viem predstaviť, že by vedel použiť našich hráčov tak aby boli individualne a štatisticky úspešní.
Ak tu Barcu naozaj miluje tak ako vraví, tak sa vráti. On vidí že to tu je rozpadnuté a bez vízie. On je jediný tréner, ktorý by z nás mohol spraviť A Team. Ak nepríde, tak ho začnem považovať za zbabelca, ktorý kde len tam kde sú peniaze. Sorry ak som niekoho urazil
keby trénuje nás, tak provokuje zas real madrid a ostatne kluby, robí to vždy. nie je to zlý tréner a hlavne si viem predstaviť, že by vedel použiť našich hráčov tak aby boli individualne a štatisticky úspešní.