Za toho Cubarsího som rád, ale keď tak pozerám tak buď Kounde alebo Araujo budú na RB a ani jedna možnosť sa mi nejak extra nepozdáva. Radšej by som tam dal Forta. Nech zbiera minúty, skúsenosti a prax a ak by sa mu darilo mohol by byť dobrou dvojkou solídne s Cancelom
Čo konkrétne riskujeme ? Snáď nie si jeden z tých ľudí mimo reality čo si myslia že real dávno nevyhral španielsku ligu nech pekne hrajú mladý hráči a po sezóne vydrbat z mužstva 3-4 otrasných hráčov a dávať šance mladíkom aj tak nemáme peniaze na akúkoľvek konkurenciu tak zbytočne míňať na priemerakov nemá význam
Len nech hrajú mladí. Čím viac tým lepšie. Získavajú skúsenosti a my získavame ďalšie možnosti. V čase keď je klub vo finančných problémoch môžu byť veľkou pomocou, ale musia hrať a získavať prax. A ak by mu aj zápas ešte vždy môže na jeho miesto presunúť Arauja a Forta poslať na RB. Keď teda predpokladám, že Araujo začne na RB
Mladým určite šance treba dávať. Avšak 16 ročný hráči za mňa ešte nepatria do prvého týmu, bez ohľadu na to aký sú talentovaný. Je to príliš skoro. 16 či 17 ročný hráči nech sa vyhrajú v rezerve a prípadne dostanú šancu v pohári. Mladý chalani sa musia rozvíjať a rozvoj nie je capnúť 17 ročného chalana do prvého tímu, ale postupne ho pripravovať na prechod vyššie. Najprv mu dať šancu proti niekomu slabšiemu, či pár minút ku koncu zápasu. A postupne záťaž zvyšovať.
Netvrdím, že Cubarsí nemôže zahrať dobre, ale viac by mu prospelo keby sa vyhral v rezerve a do A-čka prišiel už s väčšími skúsenosťami (obzvlášť pri stopéroch, kde sú skúsenosti dôležité).
Myslel som to tak, že mu dávať šance keď je na to vhodná príležitosť, alebo situácia. No jasné, že takí mladí hráči nemôžu byť naraz hodení do a-čka nie to ešte do základu. Ale každé minúty v prvom tíme ich môžu posunúť hore a dať im nové skúsenosti a trénerovi ďalšie alternatívy
Výborná zostava. Verím, že odohráme pekný zápas a vyhráme, VISÇA. 💙❤️
Btw, prajem pevné nervy a veľa šťastia nášmu mladíkovi. Nech mu zápas výjde čo najlepšie, rovnako ako celému tímu.
No hej, ja som nepozeral, len sem tam a videl som, že real dal gól z penalty, almerii neuznali gól na 3:1 pre faul pred gólom.. Tak z tohto pohľadu kontroverzné, ale môže byť, že spravodlivé..
Psychicky labilny jedinci Barcelona sa zasa začínajú ukazovať aký v skutočnosti sú ja by som v klube zaviedol pokuty za filmovanie a rozprávanie s rozhodcom
Absolútne platiť mal a Pedri by mal v šatni od spoluhráčov dostať tak po drzke že by si v živote už toto nedovolil lebo človek čo niekedy v živote hral fotbal vie že hento pri najhoršom trošku zabolí a hento nemohlo ani zaboliet bola to čistá simulácia a modlenie k rozhodcovi aby si vyplackal faul ktorý ho správne nepiskol
Absolútna rezignácia. Keď už človeku ani nevadí, keď Barca prehra...Človek si povie, že nech to dopadne ako chce, prirodzený chod a určí osud Xaviho...
Netvrdím, že Cubarsí nemôže zahrať dobre, ale viac by mu prospelo keby sa vyhral v rezerve a do A-čka prišiel už s väčšími skúsenosťami (obzvlášť pri stopéroch, kde sú skúsenosti dôležité).
Btw, prajem pevné nervy a veľa šťastia nášmu mladíkovi. Nech mu zápas výjde čo najlepšie, rovnako ako celému tímu.
Fandime dalej