Najlepšie duo posledných rokov - Madrid a VAR 🤷 žiaľ, gól na 1:3 mohol byť uznaný (snáď bellingham nebude musieť ísť k zubárovi), gól viniciousa by podľa mňa neplatil, ak by nehral real, akurát tých 11 minút bolo adekvátnych keďže vkuse riešil situácie VAR a všetky striedania z oboch strán boli využité v druhom polčase...nejde mi len o tento zápas, veľakrát je vidieť rozdielnosť rozhodnutí v zápasoch Realu a iných tímov (a o tom, že vinicious ako jediný v lige môže nadávať, rozhadzovať rukami, hádať sa a vždy bez karty pomlcim, ten má auru kvôli rasizmu)...
Pici- Ty si to pozeral prosím ta? Gól Viniciusa nemal platiť áno? Veď to trafil ramenom a ešte ho tam ťahali čo by ak by nedal gol bola 11ka. Bellingham dostal rukou do tvare pred tým gólom ,zrovna on moc simulant neni a je to vidiet na videu že dostal facku. Vinicius vždy bez karty? Dostáva ich malo po protestoch za faul treba pozrieť štatistiky?..Myslím že ich dostáva dosť . Zase tu vidíme plač,skoda že po skokoch do vody Gundogana neni plac ,alebo po fauloch Fermina na kotnik čo je taká žlto-červená ale bez karty ,alebo po určitých fauloch Gaviho čo tu veľa fans prizná že nie raz to bola žlto-červená . Ach Jaj 🤦🏻♂️
Ja ti dám pici ty puding, ale beriem 🙃 máš svoj názor, ja tiež, ja nevyplakavam, štatistiky v druhom polčase a aj to, čo som videl, bola totálna dominancia Realu...ale môj názor je hore a tvoj pohľad a názor akceptujem taktiež ✌️
Puxo- to mi prepisal telefón tak za to sorry hneď som ti napísal nižšie . Áno mám svoj názor ako aj ty ja to beriem ,len sa mi nepaci keď niekto plače ,ani na jednu stranu . Za mna Vinicius čisté rameno ,hráči almerie reklamovali ruku ale to ani z ďaleka ,faul tiež ťažko čo fauloval 2hracov čo ho zavreli v páde?ved dvaja boli na ňom. Spomalene jasne ukázané aj že dostal Bellingham do tvare neviem potom o čo ide. Ale áno mas svoj názor ja to beriem ✌️
Marco je to upravena foto. Pozri si video tam je jasne ukazane ze to bolo rameno… dalsia vec, boli na nom nalepení dvaja obrancovia, ak by padol. Kludne mohla byt dalsia penalta.
Marco 1- objasnim ti ako sa píska ruka - od lakťa dole .. ak by to bol aj spodok tricepsu (čo nebol) ta to ruka neni . Katalánske denníky chcú urobiť tlak a snažia sa najst senzáciu .treba si pozrieť aj ďalšieho hráča čo Viniciusovi držal ruku ,ak by nebol gol tak to je 11ka
Rominho a naopak hráč z druhej strany držal Viniho za ruku,Vini mal ruku pod ním a hráč vrchom a držal ho .. dvaja hráči ho zavreli k sebe takze a ešte mu drží ruku ,asi inak sa k lopte dostať tým pádom ani nedá keď za zavrú a ťahajú
tu sa nebavime o tom, ci dal vini gol rukou. je to sice velmi kontroverzne, ale priklanam sa, ze bol gol ramenom..skor tricepsom. otazkou zostava, keby takto niekto zahral v strede pola, ci by to piskol ako ruku, alebo nie.. ale to ze vini fauloval, bol problem. ten zadny hrac mal ruku cez jeho ruku ale netahal ho. kdezto vini prelozil ruku cez rameno prveho obrancu a to mu zabranilo dostat sa k lopte. treba pozriet celu akciu, nielen tento zaver. a rudiger fauloval pred prvou penclou takisto. ja to proste takto vidim, zbytocne polemizovat, nezmenim nazor. a je mi jedno, ci to bol real..
Pokial viem skúmala sa ruka ,hore Marco sa tiež sťažuje na ruku Viniciusa. Sorry ale keď bol tricepsom tak nevieš kde je triceps ,bol to bok ramena na videu úplne presne vidiet .ten hráč vzadu mu urobil “hak cez ruku” síce nedržal do dlaňou ale ruku mu jasne “hakoval” a tak ťahal. Sú na ňom 2ja hráči čo ho zavrú ,skôr je to faul na neho ako jeho faul . Keď vidíš ten záznam Nehovor mi že vidíš faul lebo ak by toto urobil hráč Barci tak v živote nepovieš že to je faul,skús meter dať rovnako.
Dúfam že uvidíme aj spomalene toho Rudigera ,on mal ruky čisto dole vystreté pri tele ,to faul nemôže byt . To že hlavickujes a tvoj super cúva pod teba a ocitnem sa ty hore nad ním neznamená že ho faulujes. Faul je keď sa ťaháš nad neho rukou ktorú mas od tela,Rudiger mal ruky pri tele dole,že vyskočil nad neho a hráč sa zasunul pod neho neni vôbec faul.
Je vidiet objektívnosť keď vidíme spomalene tie situácie,hráči almerie reklamovali ruku ale tu chcete robiť z toho faul ✌️
Dúfam že uvidíme aj spomalene toho Rudigera ,on mal ruky čisto dole vystreté pri tele ,to faul nemôže byt . To že hlavickujes a tvoj super cúva pod teba a ocitnem sa ty hore nad ním neznamená že ho faulujes. Faul je keď sa ťaháš nad neho rukou ktorú mas od tela,Rudiger mal ruky pri tele dole,že vyskočil nad neho a hráč sa zasunul pod neho neni vôbec faul.
Je vidiet objektívnosť keď vidíme spomalene tie situácie,hráči almerie reklamovali ruku ale tu chcete robiť z toho faul ✌️