Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-01-22 14:53:10
Pau hral včera ako skúsený borec. Do zadu absolútne spoľahlivý, pozične skoro bezchybný a pri rozohrávke absolútne istý. Keď som videl ako si niekedy poradil s pressingom a krásne dal prienikovú prihrávku medzi línie, to bola nádhera. Včera TOP výkon.
K Yamalovi sa zbytočne vyjadrovať, to je hviezda.

Je ale neuveriteľné, že títo borci majú 16 rokov. Neskutočné s akým hrajú kľudom a prehľadom.
2024-01-22 15:05:31
Mladíci ako títo dvaja sú obrovským pokladom Barce. Keď som videl včera že v základe nastupuje Cubarsi, tak som mal pomerne veľké obavy, ale keď som ho videl ako s kľudom a rozvahou hraje v stopérskej dvojici tak som bol milo prekvapený. Myslím, že máme ďalšieho skvelého stopéra. Yamal hral včera neskutočne. To ako si vedel loptu spracovať, potiahnuť útok po pravej strane a pripraviť gólové situácie Ferranovi to bolo potešenie pozerať. Včera sa jasne ukázalo, že Lewandowski patrí už iba na lavičku.
V najbližšom zápase by som bez problémov vyskúšal útok Roque - Ferran - Yamal. Ak by im to nešlo, tak potom je čas v polčase alebo okolo 6O minúty prerozdelenie zloženia útoku, ale naozaj by som sa nebál mladíkov dať od prvej minúty!!!
2024-01-22 15:48:50
U takto mladých hráčů bych brzdil....
2024-01-22 16:30:56
No jo už som to písal dávno že toto je cesta. Mladíci topka 100x lepšie pre budúcnost ekonomiky ako nakupovať hráčov nad 100 mega.... Zapracovať mládež možno sa nám zas podari top predaj ako bol neymar.
Goldmund Premium
2024-01-22 16:31:37
Ja by som skusil aj viac vytazovat Forta napravo. A Cancela poslat na LB, tam hra asi najlepsie. Aspon to Baldeho trocha namotivuje a spomenie si ako sa pretlacali o miesto s Albom.