Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-01-23 14:30:49
Tenhle mafián?
2024-01-23 17:58:58
Každý má právo vyjadriť svoj názor, nech je akýkoľvek. Slová sú slová a nemajú prečo byť trestné. Číny sú ale už niečo iné. Tam by mal zákon zakročiť. Viem, že sa tento môj názor nebude niektorým páčiť, no ja som zástancom slobody vyjadrovania v takej forme, akú majú v Amerike: pokiaľ nevyzývate nikoho na páchanie násilia a zločinov, nemáte prečo byť potrestanía hovoriť si môžete čokoľvek chcete. Myšlienky a slová by mali podliehať osobnej slobode, aj tie rasistické. Nemusím s nimi súhlasiť, ale odmietam akúkoľvek situáciu, kde sa obmedzuje sloboda vyjadrovania či reči. Toto už smeruje k myšlienkovej polície a aj k horšiemu. Nehovoriac o tom, že vnútro ľudí nikto nezmení, a rasizmus vždy bude súčasťou ľudského svetu. A aj futbalu.
Simao Premium
2024-01-23 21:51:33
Už je to fakt otravne s tým rasizmom, z jedného baletaka už spravili martýra.. už je to fakt prehnane.. z druhej strany tiež nerozumiem húkajúcich fanusikov na štadiónoch na čiernych hráčov, to zase vôbec neschvaľujem. Ale len aby v takom francúzsku, tak o 10 rokov nehulakali na bieleho hráča..
2024-01-24 02:03:06
Podívejte se na soupisky všech Afrických zemí hrající ted ten jejích africký pohár..zjistíte že 11 z 11 hráčů jsou černé pleti afrického původu...kde jsou běloši? Kde je diverzita? To pouze Evropa a západ se musí nechat kolonizovat a pouštět si na své území celý svět..hlavně Afriku a Asii, kdokoliv na to upozorní je propagandou a mainstreamem označovat všemožnými hanlivými nálepkami..
Nejsem žádný podporovatel okamury, kotleby nebo nějaký konspi fanatik..
Bohužel situace v západní Evropě ale i s urvanou problemovou hnědou menšinou u nás nebo na Slovensku lidi probudí z vecneho Razyzmu zlých gádžů