Tak s tou hrou co doteraz vidim tak si Atleti idu po vyhru v CDL, lebo ked vypadla Girona my najskor pojdeme tiez papa, tak si to ATM vyhra 🙂 koniec koncov si to zasluzia 🙂
Gol síce náhodný, no predchádzal tomu krásny pas a krásne spracovanie lopty takže aspoň niečo. Koniec koncov aj gol, ktorý dalo Bilbao bol o náhode viac menej
Romčo kolik tak musíš denně vyhejtit věcí, aby sis na konci dne řekl, že to nebyl den napiču? Kamarádka dělá na psychině nějaký průzkum, tak jsem ji slíbil, že se tě aspoň zeptám. Jestli budeš mít zájem tak to mužem prozkoumat více. Bez prdele, věřím, že ti to pomůže a pro ně budeš kurva zajímavý případ. Ozvi se
Jo Hector bol cely zapas brutalny kym ho nechytili v predlzeni krce. Vsetci nasi mladici su brutalni. Kym budu konzistentni moze to trvat roky, ale radost sa na nich pozerat aj ked to ma trpku prichut po vyradeni zo sutazi...
Nestacim se divit, Hector Font hraje jako zkuseny mazak. Nekolikrat vypichnul mic, odstranil i Williamse. Paradni centr do vapna. V akademii nam rostou opravdu skvely hraci
Sme jeden z mala timov, ktory ked utoci tak je schopny do akcie zapojit aj vlastneho brankara. Malo ktora prihravka do predu, vsetko to hraju na davno mrtvy system tiky-taka. Keby sme na to aspon mali hracov 🤦
Pedri nech ťahá dole z ihriska čo ten tam robí komédia čistá nepobehol posledných 20 minút absolútne žiadna fyzická kondícia paródia na moderných atletických fotbalistov
Neviem podľa čoho Barcelona vychováva hráčov a podľa čoho ich vyberá ale podľa schopností zakončovať a mať gólový inštinkt to určite nie je preto Barcelona zahodí milión šancí a na každý gól sa nadrie
Mali ho predat v lete do psg kým za neho ponúkali 100 mega teraz za neho nikto nedá ani 60 zraneniami zničená kalika čo má fyzicku pripravenosť hráča dorastu s ním v zálohe nás top európske mužstva proste fyzickú ustvu v priebehu zápasu lebo henten s nimi nebude schopný behať ani ísť do súboja o loptu
Pedri nie vďaka celá sezóna sa posrala keď sa Gavi zranil Pedri mohol premarodit aj ďalšie mesiace žiadna strata gaviho behanie a bojovnosť chodenie do súboja sú v modernom fotbale o moc platnejsie ako cupkanie ok 50 minúty
Nemám slov prví krát od čias gvsrdilu čo všetky mužstvá behali po lopte čo ju nemohli získať tak teraz vidím že sa to otočilo aze hráči Barcelony naháňajú loptu čistá katastrofa xavi NATO nemá trénovať a nech si kdo chce čo hovorí ale Messi či Alba alebo Suarez tam očividne chýbajú nech si pustia videá ako Messi dával gólu z ľahkosťou a ten priamo by zavesil
je to bieda, Pedri bieda, od Gunda taktiež by som očakávaI viac... Úprimne ani neviem koho chváIiť, Cubbarsi, Fort hrajú fajn, YamaI síce zahodiI tutovky, avšak u neho aspoň vidieť tu snahu niečo vymysIieť, FDJ vie zahrať určite Iepšie, aIe zas na druhú stranu to nie je katastrofa..
Avšak od Gunda, a predovšetkým Pedriho by som čakaI viac. Taký futbaI bez duše to je... Iepší súper by nám už nasukaI také 4 kúsky a boIo by vymaIované :D
Cubarsi, Fort a Yamal boli nasi najlepsi hraci dpc. Vsetci su to tinedzeri, niektori druhykrat hrali za A-tim. Cubarsi jak jediny odvazne prihravky dopredu okamzite hlada zaloznika a neprihrava to do strany stoperovi alebo dozadu brankarovi, dnes takmer nepochybil. Fort bol neskutocny kym ho nechytili krce nechapem odkial ho vyhrabali ale je tiez pripraveny. Yamal robi rozdiel, dnes nedal tutovky, ale Raphinhovi by sa Yamalove vykony ani neprisnili. Pedri za mna strateny v zapase, nedostaval lopty, zase behal bez nej. Lewa klasicky najslabsi v zapase. Celkovo zlepsenie celeho timu, preto skoda vyradenia. Buducnost je jasna, pritomnost trpka.
Jojo súhIasím s rozborom hráčov, Iewu som tu ani nespomínaI, pretože každému to musí byť jasné :D O ceIkovom zIepšení teamu nejdem hovoriť, keďže prvý poIčas som nevideI, viac menej som videI Ien highIighty. A zvyšok zápasu nám nevyšieI úpIne podIa predstáv, no.
Ta si ho kukni zo zaznamu. Yamal sa tu uz vyhadzoval z klubu v 2.minute zapasu, ze na to nema. Polovica komentujucich tu nechape realitu, ze polovica timu tvoria tinedzeri. Opustaju sa tu vsetci jakkeby sme prehrali finale LM s Messim. Ved normalne si priznam ze vsadzame na mladych hracov a trofeje nesu samozrejmostou, prachy nie su a lepsi trener ani hraci nepridu. Miesto toho sa tu vyzjapava na 16,18,20rocnych hracov. Sa dam do kludu odidem niekam do jaskyne a vratim sa za 3 roky ked nezvladam kukat nas futbal.
Ja tiež nie som zástancom urážania našich mIadých pušiek, YamaI je pre mňa pokIad, to isté aj BaIdé, aj keď výkony momentáIne nie sú optimáIne a samozrejme aj ostatní. VIastne žiadneho hráča BarceIony by som si nedovoIiI urážať, tak maximáIne konštruktívne kritizovať.
A absoIútne s tebou súhIasím, že trofeje nie sú samozrejmosťou, avšak nepáči sa mi prístup Xaviho, neverím, že ten team dokáže správne namotivovať, nepáčia sa mi jeho stredania zväčša a hIavne každým zápasom začínam mať čoraz väčší pocit, že mu naši kIučoví hráči prestávajú doverovať, a to je sakra probIém. Neviem, či si postrehoI výraz v tvári FDJ tento zápas, či v zápase s ReaIom, či v nejakom zápase pred tým, avšak je úpIne frustrovaný a určite vie o svojich kvaIitách, a taktiež vie o tom, že keď ho agent ponúkne teamom ako je ArsenaI/IiverpooI/City/Bayern/Inter, tak väčšina z tých teamov po ňom skočí. A dovoIím si tvrdiť, že keď odíde on, tak to bude veIký prúser, aIe že veIký.
A taktiež sa mi nepáči obhajoba Xaviho s tým, že nemáme na Iepšieho trénera, pretože väčšina tu zmýšIa tým smerom, že na svete existuje, tak 6 trénerov so svetoznámym menom, a zvyšok trénerov je odpad.
AIe ináč hej, dIhodobo si všímam tvoje názory na tejto stránke, a s 95% súhIasím. :D
Drn, v čom vidíš až taký pruser keď odíde FDJ, ak odíde za pekný balík pre mužstvo to bude len plus. Je na obrovskej výplate, top 10 v Európe ak sa nemýlim a môže priniesť dosť veľa peňazí do pokladnice. FDJ problém je v tom, že nie je ani ryba ani mäso. Ako playmaker úplne že slabota, potrebuje 5-6 dotykov s loptou kým prihra, neustále brzdí akcie. Ako box to box ma problémy v defenzíve, stráca pozície veľmi ľahko, žiadna strela z diaľky.. Áno ma drobling, vie potiahnuť loptu ale to je tak asi všetko. Taký Rakitič by mu dal masterclass kedykoľvek.. keď boli špekulácie že odíde do United a my potom kúpime B. Silvu, modlil som sa všetkým bohom aby sa tak aj stalo. To je čisto môj názor, nikoho nenútim so mnou súhlasiť.
NeustáIe bzrdí akcie kvoIi komu? Nie sme predsa verní Cruyffizmu, kde je potreba neustáIa kontroIa Iopty? Ako jediný vie spojiť defenzívu s ofenzívou, má dokonaIú pozičnú hru, schváIne daIšie zápasy sIeduj, koIko prihrávok zabIokuje/donúti zabIokovať svojou pozičnou hrou súperov. Žiadna streIa z diaIky prečo? Gundo snáď strieIa z diaIky? V City strieIaI a maI sakra nebezpečné projektiIy, z ktorých často prameniIi góIy, či už jeho aIebo z odrazov. Ako hovoríš má spomedzi záIohy jeden z naj dribIingov, kde na krátkom územi dokáže tak akceIerovať a obísť viacero hráčov. ĎaIej nevyužívame jeho jednu z naj schopností a to sú nábehy do 16tky, pod Koeman to robiI a prameniIo z toho veIa góIov, avšak tu spomedzi záIohy skoro nikto nenabiehava do 16tky, tak jedine Roberto, pýtam sa, že prečo? Niekto by mohoI argumentovať tým štýIom, že teraz hráva CDM, avšak prečo Rodri može nabiehavať aj do 16tky v City? :D Nehádžem všetku vinu na Xaviho, to určite nie, aIe niečo tu je zIe. A hIavne nezabúdajme, že nemáme žiadne ine CDM (okej Romeu, o tom sa asi nemusíme baviť), takže je donúteny hrať sám na tej pozícií, a nie nie je to jeho typická pozícia. Dokáže zahrať aj stopéra, takže je to pre nás taký mini univerzáI.
Porovnajte si fyzickú pripravenosť oboch mužstiev, nasadenie a obetavosť hráčov. Máloktorý hráč Barcelony ide do súboja a tak to aj dopadne. A teraz to prišlo, debilne gól a naši nestíhajú.
Pod toto hodnotenie sa podpíšem.........s takou fyzičkou nemôžeme hrať s nasadením do konca zápasu, obetavosť tiež ide ruka v ruke s dostatočnou kondíciou.
Prehrávame absolútne zaslúžene keď niekto na tréningoch miesto behania a posilňovne praktizuje bago a hlavickovanie do smetneho koša tu je výsledok nás by city Arsenal Liverpool Bayer dotrhali ako hajzlovi papier
Odpadovi taliansky tím ma nezaujíma Talianska liga je slabucka ako čaj možno nás vyradia ale nebude to taký náter ako keby nás dostali fyzicky nadupané mužstva čo som spomenul tie by nás roztrhali horšie ako real madrid
Poďme prosím opäť raz obhajovať Xaviho, striedania sú podIa vás v poriadku? Motivácia hrať tam je? Fyzická pripravenosť, za ktorú zodpovedá tréner je OK? Taktika zvoIená je OK? Treba tam novú krv, pre mňa za mňa Ien trénera z Bčka, aIe treba novú krv.... A ideáIne takú, ktorá ich prefacká a nasadí im také tréningy, že odpadnú, však fyzicky ani zďaIeka nevieme konkurovať BiIbau, tak ako sa chceme Ien pribIížiť teamom ako ReaI, Bayern, hociktorému z angIickej Iigy, Interu, či mnoho daIším...
Ty hlupáku nikdo ti do takový Barcy nepujde. A na nějaké JMENO NEMAME FINANCE...Dáš tam Marqueze a co se stane? Do půl roka budeš vyhazovat i jeho, protože ten tlak ho semele jak nic. Jakýkoliv trenér co hraje nějaký hezký fotbal, je většinou z týmu u kterého NENI ZADNY TLAK NIC, takže nikdo nic neočekává a ten trenér si muže ject to svoje. Ale tady je to kurde něco jiného. Přijde sem a semele ho to jak hovno. Klasika. A na nějaký věhlasný jmeno prostě nemáme. Jinak jen tak mimochodem takový trenér co tohle pozadoval tu byl co je fyzicky drilloval a rikal že je to potřeba a co se stalo hráči si na ty treninky stěžovali!!!!! Možná to není jen v trenérovi, ale asi i v těch hráčích ;).
A prečo musíme brať vyhIasené meno, ty hIupáku?? Pozri sa na Tottenham, každý máte predstavu, že TOP trénerov na svete existuje, tak 6, aIe nie predstav si, že existujú aj iní tréneri.
A áno, ty hIupáku radšej to už teraz risknem s novým trénerom, ktorý bude menej známy a BarceIona bude znamenať pre neho šancu preraziť a ponúkne teamu možnosť hrať moderný futbaI a dodať impuIz teamu ako sa pozerať na toto? Však preboha naši hráči hrajú od zápasu k zápasu horšie, nevidieť na nich motiváciu behať, ceIý čas sa tu hovorí o Cruyffizme a nezvIádame zákIadné prihrávky, naša schopnosť hrať 1na1 je na bode mrazu, fyzická hra je horšia ako u väčšiny teamov zo španieIskej Iigy, a kto za to zodpovedá??
Okej nechajme tu Xaviho, za ktorého očividne hráči hrať nechcú (aIebo im tak všetkým zázračne naraz kIesIa výkonnosť), počkajme kým upadnú ešte viac a potom budujme za 2 roky úpIne nový projekt. A btw, ak si trz zabijeme taIenty ako sú Pedri/YamaI/BaIdé/Araujo/Roque, tak ver tomu, že budeme ešte vo väčších sračkách.
Okej, tak som hIupák :D Ďakujem za debatu. Btw, keď sa na konci sezóny bude vyhadzovať, respektíve sám od seba odíde Xavi, na úkor neúspechu, tak o toIko menej času bude mať nový tréner na výstavbu svojej koncepcie, aIe to niektorým tu tiež nedochádza.
A hovorím vám, ak nepríde nový impuIz s príchodom nového trénera, tak s FDJ sa na konci sezóny možeme rozIúčiť, každým zápasom je frustrovanejší. Je to hráč, ktorý v správne fungujúcom teame može pomýšIať nad každou trofejou a patriť k TOP hráčom, tu žiaI može pomýšIať, tak jedine nad výhrou proti EIche.
Skoda zahodenych sanci v druhom polcase, prvy polcas bol dost brutalny z nasej strany, hrali sme o 2 triedy lepsi futbal jak posledne tyzdne...Predlzenie bolo tragicke, stale mi neni jasne, preco nedal hore Fermina je to nas najvertikalnejsi hrac. Mladi aspon budu vediet, ze kazda zahodena sanca moze stat titul. FdJ mi je luto asi najviac.
Zaslúžená blamáži ďalšia úbohý brankár vo neviem koľko zápasov rade nechytil jedinú loptu navyše neschopný yamal ktorý nepremenil 200% šance na zaklincovanie zápasu a fyzická kondícia a pripravenosť hráčov na bode mrazu staručký Modric s krosom toho ubehaju viac ako tyto šašovia ďalšia vec neschopnosť našeho trénera zmeniť čokoľvek od štýlu hry po striedania ako je možné že každý super na nás od prvej sekundy vybehne na 110% a naši hráči sa prvých 20 minút zahrievajú ako ich to ten neschopný xavi pripravuje a burcuje veď taký Mourinho guardiola klop by ich pozabíjali keby išlo do zápasov takýto zaspaty
Když tu trénoval Ernesto Valverde, tak se nadávalo, že tým nemá fyzickou kondici. Nepožaduje ji od hráčů trénovat atd. A on teď celou Barcu takhle přejede :)
Tak to je správne, tak to má byť. A je po trebl. Nech si to vyžerú, na tréningu by mali trávu žrať a potom do posilky. Behali ako panenky a len sa každý zápas sťažujú. Dúfam, že to nebudú chcieť hodiť na rozhodcu. Na druhej strane Xavi povie, že to bola jeho chyba pri striedania, pretože tak to v danej chvíli cítil. Som verný fanúšik, ale toto je hanba a my si to nezaslúžime, aby takto reprezentovali. V iných veľkokluboch by už niektorí hráči dávno sedeli na lavičke, niektorí by už boli na odchode, ale na to potrebuješ trénera, ktorý bude mať poriadne gule. Ale aj napriek tomu fandíme ďalej.
Roque nič za 120min ani zmienka , ani sa nerozcvičoval . Veď Ferran už behal len na 1 pľúco ak starý trabant brblal. Z 3 trofejami Xavimu rozbijú hlavu nie ich vyhrať . Aká výhovorka bude ? Klzký trávnik ?? Lebo raz je suchý a raz premočený 🤣
"Xavi tlačí na príchod Roqueho už počas zimy", "Xavi: Vitor Roque je veľmi dobre pripravený, vyspelý a psychicky silný futbalista", "Xavi tlačí na to, aby Roque dorazil už v zimě"... takéto články som tu čítal a hľa.. dnes si ani neťukol
Tak treba mať brankára, stojí na čiare, nevybehne, každý center je životunebezpečnými, už druhý gól bol jeho. Pedri ide na bránu a prihráva namiesto strely, stále padá. Lewa prehral každý súboj na zemi aj hore, vždy reklamuje faul. Feran to isté. Celkove: Futbal s Atletic bolí vždy a my nestačíme fyzicky ani rýchlostne, chceme brániť len pozične, odrazené lopty boli všetky stratené. Ak lopta bola rovnako vzdialená, bol pri nej skôr súperov hráč.Chceli by sme pinkať na istotu, nebehať veľa, máme priveľa slečiniek. Lamine je poklad, nepremenil síce 2 tutovky, ale je to dorastenec a dal gól. Pokračuje to, že gól dostaneme hoci z čoho. Xavi nemôže za naše výsledky, nemá koho ani striedať, tento tím nie je tím tvrdých bojovníkov, typologicky je zle poskladaný, Gavi a Araujo sú výnimky. Ale tí mladí, Balde a spol. by mohli byť do budúcna našou nádejou. Už som povedal v minulosti, aby sme si nerobili nádeje na trofeje, treba skončiť v prvej štvorke. Nemáme peniaze na nákupy a musíme počkať, kým mladí dozrejú.
Po finale s Realom Xavi hovoril aby sme ich neodpisovali,lebo este hraju o 3 tituly.Ups,po dnesku uz iba o 2.Aka je sanca na zisk titulu v LM alebo v LaLige.Ziadna.Xavi out
Avšak od Gunda, a predovšetkým Pedriho by som čakaI viac. Taký futbaI bez duše to je... Iepší súper by nám už nasukaI také 4 kúsky a boIo by vymaIované :D
A absoIútne s tebou súhIasím, že trofeje nie sú samozrejmosťou, avšak nepáči sa mi prístup Xaviho, neverím, že ten team dokáže správne namotivovať, nepáčia sa mi jeho stredania zväčša a hIavne každým zápasom začínam mať čoraz väčší pocit, že mu naši kIučoví hráči prestávajú doverovať, a to je sakra probIém. Neviem, či si postrehoI výraz v tvári FDJ tento zápas, či v zápase s ReaIom, či v nejakom zápase pred tým, avšak je úpIne frustrovaný a určite vie o svojich kvaIitách, a taktiež vie o tom, že keď ho agent ponúkne teamom ako je ArsenaI/IiverpooI/City/Bayern/Inter, tak väčšina z tých teamov po ňom skočí. A dovoIím si tvrdiť, že keď odíde on, tak to bude veIký prúser, aIe že veIký.
A taktiež sa mi nepáči obhajoba Xaviho s tým, že nemáme na Iepšieho trénera, pretože väčšina tu zmýšIa tým smerom, že na svete existuje, tak 6 trénerov so svetoznámym menom, a zvyšok trénerov je odpad.
AIe ináč hej, dIhodobo si všímam tvoje názory na tejto stránke, a s 95% súhIasím. :D
A áno, ty hIupáku radšej to už teraz risknem s novým trénerom, ktorý bude menej známy a BarceIona bude znamenať pre neho šancu preraziť a ponúkne teamu možnosť hrať moderný futbaI a dodať impuIz teamu ako sa pozerať na toto? Však preboha naši hráči hrajú od zápasu k zápasu horšie, nevidieť na nich motiváciu behať, ceIý čas sa tu hovorí o Cruyffizme a nezvIádame zákIadné prihrávky, naša schopnosť hrať 1na1 je na bode mrazu, fyzická hra je horšia ako u väčšiny teamov zo španieIskej Iigy, a kto za to zodpovedá??
Okej nechajme tu Xaviho, za ktorého očividne hráči hrať nechcú (aIebo im tak všetkým zázračne naraz kIesIa výkonnosť), počkajme kým upadnú ešte viac a potom budujme za 2 roky úpIne nový projekt. A btw, ak si trz zabijeme taIenty ako sú Pedri/YamaI/BaIdé/Araujo/Roque, tak ver tomu, že budeme ešte vo väčších sračkách.
Keby som trener ide Fermin hore.