Ak si dobre pamätám, Ernesta u nás vyhodili v čase, keď sme boli prví v LL, vyhrali svoju skupinu v LL a prehrali superpohár proti Atlétom. Nevravím, že Xaviho treba vyhodiť, no zaujímalo by ma, prečo má Xavi dôveru v oveľa horšej situácii. A tie jeho nezmysly... Vraj sme bojovali proti prvotriednemu tímu... To mali oni hovoriť po prehre s nami! My sme Barcelona, nie nejaký bezvýznamný ale ambiciózny klub.
S Valverdem sme 2 krát po sebe hanebne vypadli v LM s Rímom a Liverpoolom s kvalitou a skúsenostami mal ďaleko lepšie mužstvo ako ma Xavi teraz a na ten futbal sa ani zďaleka nedalo pozerať a výsledky čo mal boli 90% zásluhou Messiho... je mi ľúto Xaviho keby je v klube ktorý ako ty hovoríš nie je bezvýznamný a je ambiciózny tak si myslím ze ma ďaleko lepšie výsledky ako s Barcou... Barca totiž to už dávno nie je to čo bývalá sme v najhoršej situácii v akej asi klub kedy bol po všetkých stránkach a do týchto sraciek nás nedostal Xavi ani Laporta... stále nevidím nikoho kto by to po ňom dobrovoľne zobral keď nebude mať možnosť kúpiť posily ktoré si sám vyžiada... argument ze Xavi dostal toho koho chcel je scestny lebo on dostal to co sme si mohli dovoliť nie to co ma spĺňať úroveň ktorej by Barca mohla opäť dominovať a s tým musí chudák čarovať...
Valverde je velmi dobry trener, u nas velmi dobre vytusil moznosti timu a prisposobil tomu taktiku. Po nom uz to bol len strmy pad. To bola najvacsia chyba vyhodit ho, toto Barcelona uprostred sezony nikdy nespravila pokial sme neboli v strede tabulky. Navyse po vybornom zapase proti Atleticu ked nam neuznali gol Messiho po spracovani ramenom. Messi sa snad len jediny krat v zivote vyjadril k trenerovi a to ze vyhodit Valverdeho bola velka chyba.
RoAd je to selektivnou slepotou. Fakt ides porovnavat Valverdeho eru s Xaviho? Tak si kludne odmysli vekovy priemer nasho timu, ziadne peniaze na nakup novych...a predstav si len nas sucasny tim s Messim a pridaj cca 30-40 golov za sezonu. Ano, sme velky ambiciozny klub, ale ty sa zbav svojho spomienkoveho optimizmu na najlepsie casy normalne realne sa kukni na nas tim a musi ti byt jasne, ze to chce cas. A ak ti to nie je jasne tak sa vrat za cca 3 roky, lebo pre takych fanusikov ako ty tu nebudu ziadne dobre spravy.
Ale,bol tu jeden tréner a prišiel, keď bolo ťažké obdobie.. v prvej sezóne prišlo mužstvo zbytočne o titul po zbabranej dohrávke... Po sezóne odišiel Messi a Griezmann a mužstvo sa zosypalo... A v októbri sa našiel dôvod na prepustenie... Vtedy aj Laporta tvrdil, že neexistuje prechodná sezóna a teraz stojí za Xavi a mužstvo je stále vo výstavbe... A vtedy neprišiel na želanie Lewandovski, Torres, Gundogan, Félix, Cancelo, Rafinha... Vraj nie sú peniaze... Xaviho mám rád, bol najlepší záložník, nechcem aby ho vyhodili, len poukazujem na dvojitý meter...
Boli sme 9ty v tabulke a v LM sme za tri zapasy nevystrelili na branu. Len aby sa nezabudlo na toho niekoho kto sa tu obetoval. BTW, ten niekto co ho vyhodili z kazdeho klubu kde trenoval
To, či ho vyhodili z každého klubu nebudem komentovať, keby s Barcou vyhral titul aj ako tréner, inak by sa na to pozeralo pokiaľ pozeráme na výsledky Barcy... Pokiaľ niekto nevie, kto je Ronald Koeman a čo dokázal v Barcelone, treba si to nájsť cez google.. Laporta sa k legende nezachoval férovo...
Prosím vás, už tu netárajte o tom, že nie sú peniaze na kúpu ďalších hráčov. Koľko hráčov ešte potrebuje Xavi aby ten jeho mysteriózny "systém" už konečne fungoval? Áno, s Valverdem sme párkrát hanebne prehrali v LM a vypadli. So Xavim, ktorý podľa môjho názoru už má viac než dosť dobrých hráčov, hanebne prehrávame s tímami, ktoré sú oveľa slabšie ako tie, ktoré nás porazili v LM pod Valverdem. Včerajší zápas nebol prvý, v ktorom sme inkasovali gól už v prvej minúte, ale už tretí! Porazili nás také tímy ako Antverpy či Shaktar, a Unionistas nám dali zabrať. To porovnanie medzi Valverdem a Xavim nebolo preto, lebo Valverde bol dokonalý. Mne išlo o to, že s Valverdem sme pravidelne vyhrávali LL a porážali tímy ako napríklad RM, a stačilo prehrať v superpohári s AM, aby Valverdeho vyhodili. Pritom sme viedli v LL a suverénne vyhrali skupinu v LM, ak sa nemýlim. No pod Xavim môžeme prehrávať s priemernými tímami a to pravidelne, a nikto ani neuvažuje nad možnosťou ho vyhodiť. Lebo "máme plnú dôveru v ňom a jeho systéme". Aký je to systém presne? Vie to tu niekto? Lebo mne sa zdá, že iba bezducho napodobňujeme systém, ktorý Barcelonu kedysi preslávil a ktorý je buď už zastaraný alebo ho Xavi proste neovláda dosť dobre ako tréner. Dosť bolo výhovoriek, hanebne hráme akurát pod Xavim, a to napriek dobrému kádru. Bol to síce skvelý hráč, ktorého som uznával, no ako tréner je len obyčajný priemerák. A áno, ako ste si to mohli všimnúť, už ho mám plné zuby.
Rasťo, tento káder má určite na to, aby dosiahol lepšie výsledky. Čo sa týka trénera, osobne nemám prehľad ani o plate rôznych trénerov, ani o tom, koľko si Barcelona môže dovoliť platiť. Jedna vec je ale istá: Xavi nie je správna cesta, a ani ten jeho "systém". Nepočúva sa to dobre, resp. nečíta dobre, ale pravda bolí.
Zbytocne sa tu hadate ale barca ho nevyhodi lebo nema koho tu doviest .... peniaze na top hraca nesu ani tak skoro asi nebudu felix a cancelo su na hostovani boh vie co bude snimi po sezone este co ked sa rozhodne nejaky nas top hrac v lete prestupit niekam napr.araujo ked ho tak lanari bayern .... ktory trener tu pride do taleho bordelu jedine niekto taky srdciar ako xavi
Ja sa s nikým nehádam, len som presvedčený že, srdciar alebo nie, Xavi nie je to, čo Barcelona potrebuje. A už sa nevládzem pozerať na tú našu bezmocnosť a sterilnú hru, ktorá vraj predstavuje našu DNA.
jen doufam, že klicovi hraci nebudou mit zajeci umysly kvuli chybejicim trofejim ... vsechno snad prijde casem, kdyz vydrží jadro tymu ... bohuzel musim zminit Real z obdobi, kdy sme je drtili na vsech frontach, tak nejvetsi hvezdy jako Ronaldo, Benzema a spol. tohle vydrzeli 5 let a 3 trofejemi nez se to zlomilo a udelali 3 LM po sobe ...
Ako ZZ veď 1.vyhral LM po dlhej dobe Ancelotti a nie ZZ ,Zidane bol len jeho asistent a od neho sa učil ,on mu vyskladal mužstvo .Az následne po ňom ZZ
obkecat? ved posledne jeho tlacovky su dlhe, vyjadruje sa konkretne k hracom, ci bol niekto zraneny, nakopnuty a pod. nevyhyba sa odpovediam. ale ok teda
Právě proto, že jsou jeho odpovědi někdy až zbytečně dlouhé. Často stačí jednoduchá, pádná a konstruktivní odpověď, ale Xavi jede stále omáčku okolo, která je opravdu neskutečně otravná.
tak ja uz neviem. ked odpoveda strucne tak su to len tie iste frazy a neda sa to citat. ked odpoveda obsirne tak to nema robit lebo keca :))) proste nech povie cokolvek nezavdaci sa :) Mna jeho posledne obsirne tlacovky bavilo citat
Real zase vyhral. Nielenže otočil zápas pre chyby rozhodcu, alé dokázal stiahnuť celú pozornosť na seba a kým sa Bilbao pripravovalo, v Barcelone sa riešili veci mimo klubu. A tak to aj dopadlo.
Vivat Iluminat
No tak keď XAVI hodnoti Bilbao ako prvotriedny tím a Ernesta prvotriedneho trénera tak potom sme na tom veľmi zle...ako keby sme hrali proti Bayernu alebo Man.C...strašne sme upadli..porovnávať sa s priemernými klubmi..teraz nechcem tým povedať že sú slabí aletbo tak...ale .....
Ako už vážne nedúfam v zisk LL a už vôbec nie LM. Na LM na najlepších absolútne nemáme káder, taká kde bohužiaľ realita v súčastnosti a LL ? Neviem. Ešte zostáva dosť zápasov a stačí aby Real a Girona aspoň 2x prehrali nejaký zápas remizovali a môžeme ich aj predbehnúť. Samozrejme za predpokladu, že nebudeme zhadzovať šance na to. A v tom som skeptický pri súčasnej hre, šírke kádru, zraneniach. Ale možné je všetko
No neviem. Chcem byť som aby si mal pravdu, ale pri súčasnej obrane budeme mať podľa mňa problémy aj s neapolom hlavne v obrane a to tiež hrajú biedne.
"Hráli jsme proti skvělému týmu, který je doma hodně silný. Říkal jsem už při losu, že nám nepřálo štěstí. Tohle vypustit z tlamy už je vážně moc... hráč který byl možná nej záložník v historii Španělska... si takto zasírá :-( první 2 kola byl los jak pro miminka, jinak už jsme vypadli dříve... přestan se vymlouvat a začněte makat, připravenost fyzická je hrozná, momentálně v té hře není nic dobře, bohužel
Nesuhlasim s fyzickou pripravenostou, neviem ci sme vcera pozerali rovnaky zapas, zmienuje sa to tu casto. Rad by som videl statistiky nabehanych km, ale moj dojem je, ze sme vcera nabehali minimalne tolko co Athletic, Xavi striedal hracov tiez relativne neskoro. Napadali sme vysoko a agresivne. Vykon samozrejme klesal a v predlzeni to bolo slabe, ale nemal som pocit, ze nasi nevladali behat. Vsadim sa, ze nabehanych km za vcerajsi zapas mame minimalne podobne jak Athletic, ked niekto najdete statistiku hodte to sem prosim.
Vivat Iluminat