Chudak kapitan sa musel zas rozplakat, ked sa to dozvedel. Kamos odchadza, nova zmuva nebude. Stvrta liga v ugande, tam si par minut mozno zahra.
Jedina dobra vec Xaviho odchodu je, ze sa klub konecne zbavi tamtoho podpriemerneho uplakanca.
Ty si mi fanoušek Barcelony. Řeknu ti novinku, tohodle kapitána už nevyhodilo hodně trenérů a Xavi měl taky důvod to neudělat. Nezdá se mi, že Roberto hrál v záloze špatně
Nevím, že by zrovna Roberto šel vyplakavat k vedení. Ten hráč šel několikrát s platem dolů a vždycky jak ho vedení požádala tak vyhověl. Ono to je spíš naopak víš, vedení ho tam chtelo a ne málo. Nevím proč o něm mluvíš jako o paraziti, když zrovna Roberto chtěl vždycky pomoct. Ti paraziti tam byli jiní, rozhodně ne on.
Pokud se bude takhle prohrávat, tak fanoušci rezignují na chození na zápasy, nechápu, že v současné situaci Xavi zůstává trenérem.... To je prostě šílenost
"Hráčom som to ešte nepovedal, budem s nimi hovoriť zajtra." 🫥🫥😯😯😲😲😳😳 Lebo keď to najprv povieš médiám, hráči o tom nebudú vedieť až kým im to zajtra nepovieš. 😁Je jasné, že Xavi nebol pripravený na túto situáciu a žiadne rozhodnutie nepadlo už pred niekoľkými dňami. Nie je hlupák, nepovedal by to najprv médiám a až potom hráčom. Iba ak by nemal na výber.
Jasné, teraz mu oznámili, že v lete končí. Logika, no! Ach jaj... Určite by mal potom motiváciu ako hrom. Za všetkým hľadáte senzácie a konšpirácie. Grc!
Jedina dobra vec Xaviho odchodu je, ze sa klub konecne zbavi tamtoho podpriemerneho uplakanca.
Za to, ze mi vadia paraziti v klube som zly fanusik? No ked myslis...