Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-01-28 09:30:27
Peňa nech ide do pr.ele... Pozrite sa ako chyta dvojka v Reale este lepsie ako "jednotka" arizagabala.... Totalny brankarsky odpad.. Prosim stegen vrat sa uz
2024-01-28 09:39:28
Gundo, Pedri a Yamal jediní, ktorí si zaslúžia nejakú známku. Zvyšok katastrofa.
Xavi je síce pekné že odchádza, ale do konca sezóny je ešte ďaleko a je možné, že skončíme mimo top4, čo by bola absolútna katastrofa.
2024-01-28 09:50:43
Nemáme šancu byť v TOP4. So súčasnými výkonmi je to na 8-9 miesto
2024-01-28 10:10:38
Odkedy nie je v bráne MATS, tak ke total bordel v obrane. Pena je veľmi, ale veľmi slabý. A v Anglickú kde by sme boli? No… bez preháňania na chvoste a myslím to vážne. Anglicka liga je totálne inde ako spanielska
2024-01-28 10:40:33
Ten Pena s tou 0 ma pobavil, to som snáď ešte nevidel 0 u nikoho :D ale žiaľ, treba uznať, že on na Barcu absolútne nemá, aj keď tá katastrofálna obrana mu rozhodne nepomáha... ale tak slabého, nerozhodného a rozhádzaného brankára som v drese Barcy dávno nevidel :(
O_Fenomeno Premium
2024-01-28 10:42:25
Peña mi pride ako stelesnenie modernej Barcelony. Bojazlivy, bez sebadovery, nicim vynimocny. Taka ticha myska v branke. Ale vyberat jednotlivcov nema zmysel. Cely ten tim je nevyrazny, bez identity.
2024-01-28 11:15:51
Tak jestli podle novin Romeu neudělal žádnou chybu, tak tady není o čem diskutovat. Podle mě - první neuznaný gél ponorky byl regulérní a šel přes Romea, který neuhlídal svého hráče. Uznaný gól na 1:0 šel znovu přes Romeua, který neuhlídal svého hráče a nechal ho nahrát před branku - tam ho pak neuhlídal Christensen. Víc gólů jsm v 1. poločase nedostalii. Vliv na hru trojice Lewa : 0, Christensen : -1, Romeu : -2.
2024-01-28 11:21:05
Pena sa ukázal už pár zápasov že nemá na jednotku vôbec a v podstate ako dvojka je slabý lebo v prípade potreby nepomoze nič
2024-01-28 13:52:32
A teraz všetci co nadávaťe na tých čo dám za pravdu tragedov ako stoho ma Xavi rotovat ktomu ma ešte obmedzený počet z mladí my.Jedine co sa mu dá vytknúť je to ze prečo nedá druhého brankára pri ktorom obrana dostane sebavedomie istotu, potom sa hrá. Xavi chce hrať rýchli futbal ale psychika a tlak robí svoje.Chapem ich lebo majú strach niečo vymyslieť boja sa aby nestratí loptu lebo vedia ze každá jedna moze skončiť v bráne a áno keď sa uzdraví Mats tak aj mužstvo pôjde hore tak ako keď nám chýbal FDJ tiež to v zlého bolo na prd. Teraz kľudne m9zem povedať ze brankár v barce je najdôležitejší článok
2024-01-28 14:31:15
Inak Ako sorry ale Inaky Pena by bol slaby Este aj v 4 slovenskej lige. On Ani na jeden center nevybehne, vsetko boxuje. Proste VELMI slaby GK. Podaril sa mu jeden zapas s Athletico a mysleli sme si ze parada, ale odvtedy kazdy zapas zle.

Podla mna Ter Stegen chyba, a VELMI.
2024-01-28 19:50:05
Čakal som na zverejnenie hodnotenia hráčov pretože som bol zvedavý, aké hodnotenie dostane drevák z Poľska a moje tušenie sa potvrdilo. Zasa hral hovno, bol na trávniku neviditeľný, neschopný spracovať prihrávku a vôbec nevystrelil na bránu súpera, napriek tomu dostal hodnotenie 6,0. Podľa tohto hodnotenia ostatní hráči by mali mať hodnotenia pod 6,0. Súhlasím s jediným hodnotením a to Peňu. Toto nie je futbalový brankár, ale hadzanársky. Centre zásadne nechytá, nečíta hru, nevybieha z bránky ak je to potrebné a do centrov po zemi ide nohami ako hadzanár. Peňu po uzdravení Stegena je potrebné okamžite odžubať hoci aj zadarmo a dať príležitosť bladíkovi z béčka alebo kúpiť za 1 milión alebo aj lacnejšie brankára, ktorý je kvalitatívne vyššie ako Peňa a bol by ochotný robiť dvojku počas celej sezóny ako robil Cilessen. Mi však potrebujeme prerobiť celé mužstvo. Drevákov ako Lewandowski, Torres, Peňa, Oriol, Raphinha, Roberto predať hoci len za minimum, ale ušetrili by sme na ich platoch, ináč sa z tých sračiek nikdy nedostaneme!!!