Skutočne ma veľmi mrzí, že Xavi takto rýchlo skončí v klube ako tréner. Keď prichádzal myslel som, že tu bude dlhšie a postupne nadviaže na úspechy z hráčskej kariéry aj ako tréner.
Ach jo...Já vyrůstal na týmu z roku 2008 - 2012 , 2x liga mistrů a osa týmu Puyol - Iniesta - Xavi - Messi - Villa atd, drtili jsme Evropu a když Xavi nastupoval, doufal jsem že se ty časy vrátí.... Bohužel.... Oproti 99% Vás co tady nadáváte, jsem ještě neřekl na Xaviho jediný křivý slovo, ale ano, nevyšlo to, nashledanou.... Barca nesmí dostávat doma 5 gólů a dívat se týmům jako Girona na záda.... Teď jen trefit "toho" trenéra nového.....
Neobhajujem ho,ale opakovane 2 roky tu píšem,že by mal dostať šancu aspoň v pohári...,kde mal mať zápasovú prax a zistiť,kde má rezervy?,na tréningu?,za 3-4 zápasy v Turecku?
Myslim si to iste, len Barca mi oripomina dlhodobo partiu kamosov, ktori si pridu dva krat za tyzden zakopat a trosku pobehat k tomu prijemne restiky, kaviarnicky, pekne byvanie, baby , auticka a k tomu pravidelny krasny prijem, prijemna medialna pozornost. No do nekonecna sa na oblaciku zit neda a s niecim takym museli pocitat. Aj tak si myslim, ze chcel odist hned no uprosili ho.
Čo vyplakavajú to maju zato čo sa predvadza na štadione ! Podľa mňa blbosť to ťahať do konca sezozny ,ale ak nie poriadny ,tak ok! Zamňa stačilo aj keď som veril a prial mu to !
Nestačí vymeniť trénera, treba zmeny v kádri. Lewa, Gundo, Christensen, Alonso, Iňigo musia preč, ušetrí sa na platoch. Ak sa nevráti hneď Stegen, treba iného brankára. Nový tréner by nemal byť z klubu.
Chápem, že hráčom je to teraz ľúto. Ale nechápem, prečo hráči svojimi slabými výkonmi dovolili, že to až tak ďaleko došlo! A to je ich chyba, nielen Xaviho! Bohužiaľ, nie sú peniaze, ktoré by pomohli prečistiť káder tak, aby Barca mohla opäť sa uchádzať o tituly.
Jednoduché.