Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Mikel Arteta: "Odísť z Arsenalu? Sú to falošné správy. Veľmi ma to hnevá. Neopustím Arsenal v lete. Nemôžem uveriť tomu, čo som včera čítal. Musíte byť opatrnejší, keď hovoríte o problémoch, ktoré ovplyvňujú Ľudia. Som na správnom mieste, so správnymi ľuďmi. Čaká nás ešte veľa práce
Buduje si vlastný projekt v inom klube, kde mu veria a kde ma na to aj financie. Nemám mu to vôbec za zlé, len trochu uvažujem ako o Barce premýšľajú jej bývali hráči. Mne osobne to tak vždy prišlo, že Barca ma svoje jedinečné kúzlo, alebo ho aspoň mala a tí ktorí ochutnali to kúzlo chcú, aby klub prosperoval. Ako Arteta sa neprebojoval do prvého tímu, ale prešiel si akadémiou až do B-čka. Dúfam, že myslí na Barcu v dobrom a že ak by nebol viazaný projektom v Arsenale, tak by rád trénoval Barcu. V to chcem dúfať. Mimo toho som rád, že Barcelona má takú značnú stopu vo futbale. Vo futbale pracuje plno hráčov a teraz trénerov, ktorý si prešli la masiou. Tým sa nemôže pochváliť v takom množstve asi žiadny iný tím. Real môže mať viac trofejí, ale Barca má väčší vplyv na futbal.