Pocit, kedy je jeho práca docenená a kedy nie, sa vo futbale veľmi rýchlo mení. Vyhrajme nasledujúce 3-4 zápasy s dobrým futbalom, vyraďme Neapol a pohľad väčšiny fanúšikov bude iný. Je to irónia po posledných týždňoch, ale Xavi si tu stále môže vybudovať také postavenie, že bude všetkým ľúto, že odchádza. Fanúšikovia rýchlo milujú a takisto rýchlo sú nespokojní.
Máme na to aby sme ich vyradili chlapci dajú zo seba všetko ja tomu verím. Otázne už je štvrťfinále tam asi bude stopka. Netreba zabúdať že v Neapole sú tiež nepokoje zlá sezóna do toho osihmen a kauza tiktok a už oficiálne oznámil aj majiteľ že osihmen odchádza po sezóne. Zlá forma Kvaru prinútila už aj vlastných fanúšikov ho ihneď predať kým má vysokú hodnotu. Jednou vetou aj oni sú zlomení.
V podstate máš pravdu. Avšak to čo hovoríš sa nedá len tak z ničoho nič. Na začiatok potrebujeme aspoň víťazný zápas v ktorom podľa možností neinkasujeme gól a budeme mať aspoň vo väčšine zápasu loptu pod kontrolou. Aby sme sa mohli od niečoho odraziť. Momentálne len padáme
Myslím si, že je to o oboch veciach. Musíme byť lepšie organizovaní, lepšie útočiť, lepšie brániť, lepšie reagovať po strate lopty..., a tým klesá mentálna úroveň a sebadôvera, strácame sa v defenzíve, klesá individuálna úroveň niektorých hráčov a tým aj celého tímu... Musíme sa dať do poriadku a opäť robiť to, čo v minulej sezóne perfektne fungovalo. Myslím si, že je to hlavne o športovej sfére. Ale ani mentálna sféra nie je v poriadku, musíme byť sebakritickí. Je zrejmé, že nie sme na úrovni, a preto som to vyhlásil. Svoje rozhodnutie som však urobil už dávno. Myslím si, že naša práca nie je dostatočne ocenená. Prišli sme sem v jednom z najťažších období v histórii klubu a z toho vyplýva aj toto rozhodnutie. Počul som, že je to z tohto alebo iného dôvodu, ale ide jednoducho o to, že si myslím, že naša práca nie je dostatočne ocenená. Preto som sa pred mnohými mesiacmi, už na začiatku sezóny, rozhodol, že toto je moja posledná sezóna v pozícii trénera." Pre tych, co sa celu sezonu znervoznuju nad jeho vyjadreniami toto je jeho uprimna odpoved.
👍ako stale a vo vsetkom...
Len otazka Busa bola rozdielom a len z hladiska ze primarne trebalo nahradit davnejsie jeho a bolo by to aktualne ovela jednoduchsie... ⚽️
Len otazka Busa bola rozdielom a len z hladiska ze primarne trebalo nahradit davnejsie jeho a bolo by to aktualne ovela jednoduchsie... ⚽️