To je blbosť. Nikto so zdravým rozumom nečakal výhru LM. Jediné čo sme chceli je postup zo skupiny konečne po 2 rokoch hanby a aj to sme nakoniec ukopali len tak tak a v slabej skupine. Nepríde mi, že problémom tejto sezóny sú vysoké očakávania ani prípad Negreira. To už fakt ideme mimo. Problém vidím v hre na ihrisku a v častých a vážnych zraneniach.
Hlavním problémem jsou, podle mě, zranění a úzký kádr. Nejvíc je to vidět v brance. I když nebyl MATS v top formě, troufnu si tvrdit, že z těch posledních 19 gólů by byla klidně polovina...
Xavi by mal v prvom lutovať nulovu sebareflexiu, hadky s rozhodcami ohladom Varu, travnika a barsčo, slabu pripravu, bars jaký priemerný trener v La Lige ho prečítal ešte pred zápasom, neznalosť pracovania s mladými hráčmi, nulova tendencia zlepšenia od zápasu k zápasu ani po mesiacoch. Prišiel Gundogan, kapitan z mužstva čo vyhralo treble, prišiel Cancelo, prišiel Raphina, ma top mladých hráčov z akademie. Na vyhovorky by ho bolo no. A tu LM snad nikto normalny nečakal.
Pekne si to zhrnul, niet čo dodať. Pomery v klube poznal dokonale, vedel do čoho ide. Proste na to nemal a podľa mňa nebude mať ani v budúcnosti ...Nie je typ vodcu pre Barcu .
a kolko ze tyzdnov mal Xavi k dispozicii tu kvalitnu zostavu? Pretoze od zaciatku len lepime. Ak by mal nulovu sebareflaxiu tak neodstupi. Prave naopak, jeho sebareflexia je v pohode. A k tym mladym hracom skoda sa vyjadrovat. Najdi iny velkoklub ktory ma tolko hracov v zostave
Dominik a kov ,jakou sebereflexi máte vy? Říká vám něco slovo respekt? V naší situaci Xavi odvedl dobrou práci a i když tato sezóna se nepovedla, neznamená to hned, že na to nemá. Liverpool hrál vloni taky úplně na prd a znamenalo to pro někoho, že Klopp na to nemá? První sezónu nás Xavi vytáhl,vloni vyhrál ligu a protože teď pár měsíců se nedaří,tak tu na něj budete plivat. Jsme ve srackach jako klub a ještě nějaký čas budeme ,jen vy si pořád myslíte, že všechno vyřeší trenér. I kdyby se vrátil Guardiola,tak nebudeme tak dobří jako když tu byl poprvé,ty časy jsou dávno pryč a jen tak se nevrátí, žádný trenér na tom teď nic nezmění
Len na okraj - Xavi pomerne často necháva hrať hráčov na pozícii, ktorá im nesedí. Ako chápem, že je treba lepiť diery pri zraneniach ale povedzme si pravdu dosť často to je aj nevynútené.
Ďalej by som si dovolil vytknúť mu dosť často úplne zlé striedania - v nesprávny čas (obvykle prineskoro) a nesprávna persóna.
Kov: To je pravda, škoda času na někoho,kdo si svoje mindraky potřebuje řešit na internetu , hlavně škoda že o tvojí a Dominikove genialitě a práci s mládeží neví Laporta,nepochybuju, že by příští rok byl doma Treble
Albu posadil Balde, Dembele dokazal urobit rozdiel tak v jednom z piatich zapasov aj to proti slabsiemu klubu. Jedina strata je Busquets ale vzhladom na jeho vek a klesajucu vykonnost sa to da lahsie ozeliet.
Keď tak čítam niektoré veľmi kritické komentáre na Xaviho, tak si spomínam na výrok brazilského trénera repre, že tam viesť repre je najťažšie, lebo tam žije viac ako 100 mil. trénerov. Inde Pep povedal, že tiež si musel oddýchnuť . Som zvedavý na ďalšieho trénera a jeho kritikov. Treba si uvedomiť, že mužstvo sme veľmi neposilnili. Berieme hviezdy za zenitom alebo takých, o ktorých sa nik nebije. Niečo bolo aj omylom (Christensen,Iňigo, raphinha).
To koho sme kúpili je náš bordel. Od sezóny 21/22 sme minuly na prestupy 227mil. čo je dosť peňazí. Pre porovnanie Real minul 236 mil. a dotiahli belinghama, tchouameniho, camavingu, gulera, rudigera, garciu, takže za rovnaké peniaze o dosť iná muzika.
Ryba smrdí od hlavy, atmosféra v klubu není ideální. Někteří zapomínají na minulý rok, kdy Xavi upletl z hovna bič. Ten tým vymačkal v lize na maximum a v LM chybělo málo. Tam to byla spíše smůla. Bohužel se nepodařilo vhodně doplnit kádr. Některým hráčům odešla forma, u jiných se čekal progres který nepřišel. Do toho se zraňují mladí přetěžovaní hráči, kteří nemají na to fyzicky odehrát 60 zápasů a je potřeba s nimi zacházet opatrně, bohužel, náhrada není, nejsou na ni peníze. A Xavimu se vše začalo bortit, nezvládl tyto všechny problémy a došly mu baterky. Tím chci říct, že za to nemůže pouze Xavi, ale těch viníků je mnoho. Bojím se , že pouze Xaviho odchod nic nezmění.
Presne tak. Minuli sme ako Real, ale on priviedol oveľa lepšie posily. Ti, že naše posily nevyšli nie ue výhovorka. A zase… Menami ten káder vôbec nie je tak zlý. Aj so slabšími jadrami sa kluby dostali do semifinále, či finále LM v mi zlosti, len tam bol tréner, čo sntymi hráčmi vedel robiť a dostať z nich to najlepšie. K nám prídu ťahúni vo svojich kluboch a Tunisu z nich pomaly mantaci. Niekde je asi chyba. A veľké očakávania? V Barcelone budú a aj musia byt byt vždy. Ako ste zrazu ústretoví a chápaví. Koeman ani zďaleka nemal to čo Xavi. S Messim ani nechoďte. On už tiež bol iba tieň seba samého a ešte k tomu sa všetko na neho muselo hrať, alebo aj chcelo. Koeman to mal podľa mna oveľa ťažšie a isto nemal ani takú podporu vedenia ako Xavi…
A pokial sa nemýlim, tak Xavi chcel sám posily. Rozpredal sa klub a hurá ide sa nakupovať, ale bez uváženia. Lewandovsky? Na čo? Už vtedy som to vravel. Starého hráča ideme za toľké milióny brat? Mal dobre prvé 4 mesiace a potom off. Torres? Garcia? Raphinha? V PL neurobili dieru do sveta okrem možno Raphinhu čo ťahal vtedy nie top team. Ok. Keby sme finančne dobre, tak nepoviem. Treba aj risknúť. Ak Xavi nechcel mat tlak, tak mal povedať: sezónu dve budeme hrať s mladými a starymi čo tu sú. Nasporia sa peniaze, alebo ak bude možnosť kupi sa jedna hniezda a okolo nej to vystaviame. Tak to inak Barca robila vždy!!! A nie robiť nákupy a potom sa čudovať, že sú aj očakávania. Kupi sa Kounde na stopéra a hra pravú obranu. Stopérska dvojica sa stále mení. V naj časoch boli stopéri vždy dvaja a ti istí zohrati spoluhráči. Pri našom style hry by som na RB radšej krídelníka ako stopéra obetoval
Ďalej by som si dovolil vytknúť mu dosť často úplne zlé striedania - v nesprávny čas (obvykle prineskoro) a nesprávna persóna.