Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Treba zliezť o oblakov a začať hrať reálfutbal (nie v zmysle realu madrid), ktorý bude vychádzať z toho, na čo hráči majú, aké sú herné tipy. V Barcelone je až príliš veľa prípadov, že keď príde hráč do klubu, tak buď herne upadá alebo stagnuje ako napr. Pedri. Neviem si spomenúť za posledné roky, že by niekto nejako výkonnostne vystrelil hore. Ja si myslím, že práve systém zabíja v hráčoch radosť z futbalu (trpia) a aj ich schopnosti. A vlastne aj Xavi chudák je obeťou tohto systému.
zahubil filozofiu ? totalny nezmysel... zabudame v akých sračkach Xavi prebral mužstvo a o turbolenciach v klube ani nehovorím... vraťme sa trocha v čase a komenty, kde sa prevážna väčšina / také myšlienky o pochybnosti som mal aj ja/ vyjadrovala, že to mužstvo bude bez titulu hodne dlho, kým sa to nejako vyskladá.. môj osobný názor je že tieto problémy začali ešte kedˇ sme s hviezdnou zostavou prehrali LM s Liverpoolom.. krok po kroku to išlo dole vodou a dočkali sme sa tejto zmeny... sledujte posledný rok, aká turbolncia hráčov ..odchody, príchody, zranenia atd atd. a o kvalite ani nepíšem.. pracovať v tomto marazme, je skôr XAVIHO odvaha.. zostarol pri tom o 10 rokov.. nečudujem sa, že po sezóne končí.. základ je dobrý,, len treba na to kľud a rozvahu.. dám jeden príklad ,..zranený Curtoa a Ter Stegen.. ich náhrady a kvalita su diametrálne odlišne a keď nemáme istotu v bráne, tak sa nemáme o čom baviť..visca..