Bojím sa, čím nás prekvapia v lete. Chápem situáciu Barci a že predaje sú nutné, ale sakra ak predajú kostru tímu a najlepších a najdôležitejších hráčov pred hráčmi ako Raphinha, Oriol, Lewa, Fati, Ferran, ... tak pochopenie aspoň u mňa nenájdu. Stegen, Araujo, de Jong, Gavi, Roque, Yamal, Pedri a možno aj Kounde sú za mňa nepredajný. Potrebujú financie, tak nech hľadajú kandidátov na predaj u zvyšku.
Naša finančná situácia stále nie je veľmi dobrá a vôbec by ma neprekvapilo keby sme potrebovali získať väčšie financie. A je úplne logické, že skôr dostaneme slušné prachy za kvalitného hráča ako napr. Araujo, než za hráča typu Oriol. Navyše o hráčov, ktorých sa chceme zbaviť (alebo ich fanúšikovia vyhadzujú) až taký veľký záujem pravdepodobne nebude.
Ďalej je otázka, kto bude nový tréner akým systémom bude chcieť hrať a akých hráčov bude chcieť.
No a samozrejme ešte môže nastať aj situácia, že niekto z hráčov bude chcieť odísť.
Mal som na myslí hlavne to, že aj keď tie zmeny nemusia byť také ako by si fanúšikovia, želali môžu dávať zmyslel ľuďom z klubu ktorý majú podrobnejšie vedomosti o situácií v klube a o jednotlivých hráčoch.
Veľa hráčov má často problémy so zraneniami. Ak si na základe toho povedia, že Pedriho alebo niekoho iného predáme bude to úplne normálne. Taktiež na krídla máme iba štvoricu Fati, Yamal, Ferran, Raphinha. Ak by sme predali Fatiho a zvyšní zostanú neprekvapí ma to.
Ďalšia vec - s prestupom musí súhlasiť aj hráč. Ak na hráča ponuku nedostaneme, alebo nebude chcieť odísť tak s tým veľa neurobíme. A podobných vecí je veľa.
Komu sa chce xavi ako vyhrážať klub je skoro v bankrote a stále rozhadzuje prachy dementnych priemerakov ako keby nemalo byť zajtrajška budú musieť predávať či sa im to páči alebo nie pokiaľ by niekto za neho dal 100 mega absolútne nevidím problém ho predat všetka česť k tomu hráčovi ale je tiež náchylný na zranenia a čo sa týka výkonov jeden zápas hra ako Boh potom ho prepne a horí celý zápas a tropy chyby 100 mega je skvelá cena takto sa mal v lete predať Pedri kým ešte hlúpe psg ponúkalo 100 mega teraz už za neho nedostaneme ani 60
Araujo ma absolútne všetko aby bol najlepším/top 3 najlepším obrancom na svete na dlhé roky. Momentálne ale ma iste problémy s koncentráciou, podľa mňa je to len dočasne.
Čo sa týka Pedriho, tak tam až také jednoznačne to nie je. Určite ma obrovský potenciál ale tie jeho zranenia mu môžu úplne zničiť kariéru..
kto ale musí ísť na transfer je 100% Raphinha, Fati, Lewa a áno, teraz ma asi rozmazete po stene Balde(nič extra z neho nebude ale hodnotu ma momentálne veľmi vysokú) a FDJ(čisto z ekonomických dôvodov/plat).
Áno základný pilier ktorý zarába (2 v Európe po Mbappe!!) skoro 2x viac ako KDB alebo Haaland, a to chlapci hrajú v klube tak asi 20x bohatšom ako ten nás.. napísal som predať, nie zbaviť sa ho, ak by niekto ponúkol 90-100m jednoznačne treba predať. Ak sa chce klub dostať z finančnej riti, tak musí predávať. Jeho plat nám blokuje príchod 2-3 kvalitných hráčov, tak si popočitaj 2+2 ty základný pilier..🤦🏻♂️
Ono rozprávať tu o pilieroch a nepredajných hráčov je úplne mimo lebo Barcelona nemá dôvod týchto hráčov tíme držať konkurencie schopný nie sme a nebudeme a peniaze na to aby sme boli nemáme takže žiadne nákupy a predať čo sa dá a radšej hrať s odchovanca mi kým sa 5-8 rokov klub nedá finančné dokopy takéto polovicate riešenia a konštantné hlúpe míňanie peňazí nic nerieši len predlžuje utrpenie z 5-8 rokov na 12-15
Souhlas s roman4. Tady si každý myslí, že si klub může nechat nejcennější hráče a dál k tomu nakupovat. Nejsou peníze na nikoho. Dyť je to každý rok ostuda s nemožností registrace hráčů do A týmu. Pokud někdo nabídne 100M za Arauja nebo i FDJ tak je to neodmítnutelná nabídka pro klub. Pro dobro Frenkieho, tady ho v nejbližší době nečeká žádný větší úspěch, by měl jít.
Ďalej je otázka, kto bude nový tréner akým systémom bude chcieť hrať a akých hráčov bude chcieť.
No a samozrejme ešte môže nastať aj situácia, že niekto z hráčov bude chcieť odísť.
Veľa hráčov má často problémy so zraneniami. Ak si na základe toho povedia, že Pedriho alebo niekoho iného predáme bude to úplne normálne. Taktiež na krídla máme iba štvoricu Fati, Yamal, Ferran, Raphinha. Ak by sme predali Fatiho a zvyšní zostanú neprekvapí ma to.
Ďalšia vec - s prestupom musí súhlasiť aj hráč. Ak na hráča ponuku nedostaneme, alebo nebude chcieť odísť tak s tým veľa neurobíme. A podobných vecí je veľa.
Čo sa týka Pedriho, tak tam až také jednoznačne to nie je. Určite ma obrovský potenciál ale tie jeho zranenia mu môžu úplne zničiť kariéru..
kto ale musí ísť na transfer je 100% Raphinha, Fati, Lewa a áno, teraz ma asi rozmazete po stene Balde(nič extra z neho nebude ale hodnotu ma momentálne veľmi vysokú) a FDJ(čisto z ekonomických dôvodov/plat).