Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-02-04 09:55:20
Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.
2024-02-04 09:57:17
S hodnotením sa viacmenej stotožňujem, len by som doplnil... ROZHODCA - 0
2024-02-04 10:48:01
Z 20 timov LaLigy iba 7 timov dostalo viac golov ako Barca, aj to su vsetci v druhej polovici, to je presne to preco sme tam kde sme v tabulke
2024-02-04 11:39:35
Ja z Lewu taký utrhnutý nie som, podarilo sa mu dať gól s veľkým šťastím, ani sám nevedel, ako tú loptu dostal cez obranu a konečne zakončil s rozumom, ale inak to zase bolo len samé váľanie po zemi a rozhadzovanie rukami, pričom rozhodca mu to ani raz nepískol. V obrane to opäť dosť horelo, hneď v úvode zápasu sa dostal Alaves 2x do šance, potom ešte niekoľko krát nepokrytý hráči strieľali na bránu, naše jediné šťastie bolo, že mali vychýlenú mušku. Pena opäť podpriemerný výkon, pri góle úplne bez pohybu, organizácia obrany nulová, bolo vidno, že mu obráncovia neveria a lopty mu odkopávali spred rúk, ešte aj nejaká zrážka s obrancom tam zase bola, takže chalan si vôbec nekričí, keď ide po lopte... V strede to bolo o poznanie lepšie, Gundo hral skvele a dúfam, že mu forma vydrží a ostatný priemer týmu ho nestiahne dolu. Roque tiež skvelý, škoda, že ho rozhodca zarezal, dúfam, že odvolanie pomôže. A čo predvádzal Lamal, to bolo radosť pozerať, nádherná zidanovka, kľučky...
2024-02-04 11:51:51
Lewa mne sa páčil a mám pocit že pomaly sa dostáva do formy, Cubarsi a aj Fort na to koľko majú rokov hrajú skvelé, Andreas ako pivot tiež za mňa riešenie super má prehľad v rozohrávke vie vyhrať súboj, Kounde tiež zahral lepšie ako predchádzajúce zápasy a aj Araujo, Gundo no comment veľmi som rád že prišiel do Barcy je skvelý, Roque sa tiež ukazuje super a Pedri bomba nahrávka na gól
2024-02-04 14:21:41
Vim že to sem kluci nepatří, ale někdo prosím zkušenosti s Evropským Disneylandem?Kde se ubytovat,ceny,sezóna atd.Chceme tam s rodinou.Predem děkuju za odpovědi.