Ja z Lewu taký utrhnutý nie som, podarilo sa mu dať gól s veľkým šťastím, ani sám nevedel, ako tú loptu dostal cez obranu a konečne zakončil s rozumom, ale inak to zase bolo len samé váľanie po zemi a rozhadzovanie rukami, pričom rozhodca mu to ani raz nepískol. V obrane to opäť dosť horelo, hneď v úvode zápasu sa dostal Alaves 2x do šance, potom ešte niekoľko krát nepokrytý hráči strieľali na bránu, naše jediné šťastie bolo, že mali vychýlenú mušku. Pena opäť podpriemerný výkon, pri góle úplne bez pohybu, organizácia obrany nulová, bolo vidno, že mu obráncovia neveria a lopty mu odkopávali spred rúk, ešte aj nejaká zrážka s obrancom tam zase bola, takže chalan si vôbec nekričí, keď ide po lopte... V strede to bolo o poznanie lepšie, Gundo hral skvele a dúfam, že mu forma vydrží a ostatný priemer týmu ho nestiahne dolu. Roque tiež skvelý, škoda, že ho rozhodca zarezal, dúfam, že odvolanie pomôže. A čo predvádzal Lamal, to bolo radosť pozerať, nádherná zidanovka, kľučky...
Lewa mne sa páčil a mám pocit že pomaly sa dostáva do formy, Cubarsi a aj Fort na to koľko majú rokov hrajú skvelé, Andreas ako pivot tiež za mňa riešenie super má prehľad v rozohrávke vie vyhrať súboj, Kounde tiež zahral lepšie ako predchádzajúce zápasy a aj Araujo, Gundo no comment veľmi som rád že prišiel do Barcy je skvelý, Roque sa tiež ukazuje super a Pedri bomba nahrávka na gól
Hej, súhlasím. Dokonca som si vravel že hrali akoby z nich niekto dal deku dole. Jasné, chyby boli - nie že nie ale hrali uvoľnene, nie v kŕči. Po hodne dlhej dobe. A treba povedať že všetky góly naši dali pekné, žiadne upotené, ušolichané s veľkou dávkou šťastia cez dva teče. Dokonca ich ani tá červená nijako viditeľne nerozhodila ani nenasledovali ďalšie zbytočné žlté za vresk na rozhodcov.
Za mňa OK.
Ta červená ani byť nemala ale už no comment snáď sa nejako to vyrieši tým že to bola chýba rozhodcu a dá sa protest čo neverím že ho nedajú, áno presne vyzeralo tak uvoľnenejšie a nie proste nejaké nasilu tlačenie sa najviac aspoň pre mňa bolo to vidieť na Lewovi a jeho pohybe že šiel do súbojov pohyboval sa a pýtal si loptu
Toky podľa mňa tá spomínaná deka prišla najme po ligovom zápase s realom kde nás odbil rozhodca tým ze neodpískal penu na arauja (tchoumeni ci jak sa pise ho pri rohu stiahol)
To tomu mladému teamu + zranenie gaviho určite oslabilo "ducha" teamu
Podľa mňa xavi by nemal odchádzať
V prvej sezóne super trofeje,druhú to tak nevyzerá a taky tlak sa spustil že dovidenia.a miestny fans sú tiež peknou hanbou .
Lewa tiež môžu tu ľudia nadávať koľko chcú ale ani klop ani nikto by lewu na lavičke nenechal na úkor dorastenca alebo roqueho co tu je týždeň aj s cestou
A aj mne lewa vadí jak je bez formy už rok pomaly , ale na druhej strane toľko ho okopavaju a nám celú sezónu ani vajca nepisknu proste a jemu už vôbec nie max dostane žltú keď na to upozorňuje
Vim že to sem kluci nepatří, ale někdo prosím zkušenosti s Evropským Disneylandem?Kde se ubytovat,ceny,sezóna atd.Chceme tam s rodinou.Predem děkuju za odpovědi.
Google je fajn,ale tady by to bylo od lidí co tak nějak sdílí stejné věci a tak, a diskutuješ snimi každý den s některými se i pak potkaváš :D na internet už jsem samozřejmě psal i dostal odpověď,jinak děkuju :)
Fakt ma rozhodca rozhodil :-)
Za mňa OK.
To tomu mladému teamu + zranenie gaviho určite oslabilo "ducha" teamu
Podľa mňa xavi by nemal odchádzať
V prvej sezóne super trofeje,druhú to tak nevyzerá a taky tlak sa spustil že dovidenia.a miestny fans sú tiež peknou hanbou .
A aj mne lewa vadí jak je bez formy už rok pomaly , ale na druhej strane toľko ho okopavaju a nám celú sezónu ani vajca nepisknu proste a jemu už vôbec nie max dostane žltú keď na to upozorňuje