anglicki novinari su este horsi. Xavi vedel do coho ide. V Barce bol vzdy velky tlak na trenerov. Ak by nasa hra vyzerala inak a nemali by sme nabeh na sezonu bez jedinej trofeje, teraz by ti novinari noveho trenera neriesili.
Nejako sme zabudli, že Xavimu chyba Tér Stegen jeden z naj brankárov. Motorová myš Gavi. Síce pomalý ale aj tak kvalitný Busi a tiež gólový Lewa. Ešte budeme za Xavim plakať.
Barca nehra len s juniorkou. Lavicku v obrane a utoku mame kvalitnejsiu ako real. Ten ma lepsich iba strednopoliarov. Xaviho chybami su ine veci, nie zranenia hracov
Vazne ides tie hyjeny obhajovat? 🤣 zomrel som ja toho mam uz plne zuby niekolko rokov kazdy den protichodna informacia. A je jedno ci sa hra dobre....ked sa neda najst nic zo zivota tak si nieco vymyslia aby bola nejala kauza je fuk ze to nie je pravda hlavne ze sa to cita..... takze nie keby sa hralo lepsie vobec by to nebolo jednoduchsie pre xaviho. Ani dalsieho trenera. Problem je ze tupi ludia chcu citat tie sracky (a najlepsie ze si na tom este zakladaju zivotne postoje) a preto sa to pise....
Real mužstvo s dnešnou barcou ak ideš zrovnavat a na základe toho porovnávať trénerov je bullshit bro :D
Nábeh na sezónu bez trofeje ? A ? Na tom nevidím žiadny problém
Spanielsky novinari si ale fakt dokazu vymysliet absolutne blbosti tlacovku mavaju treneri v spanielsku castejsie ako v anglicku plus v anglicku si media nedovolia vymyslat a len tak z prstu vytahovat infosky poskodzujuce meno trenera bez nejakych dokazov
Nábeh na sezónu bez trofeje ? A ? Na tom nevidím žiadny problém