za mě sračka, frajer by s tím neudělal nic, ani kdyby tam před ním nestál... o víkendu v Anglii, nacouvá útoční do golmana, padl z toho gól, nikdo nic neřešil
Podľa mňa to bolo správne neuznané, jednoducho bol v offside, ťažil zo svojho postavenia a ak sa nemýlim rukou sa opieral o brankára, čo viac chceš. Niečo podobné ako keď neuznali gól Villarealu 2 týždne proti nám. Trochu iná situácia v hre, ale princíp je rovnaký.
Jasne že to bolo jasne , ta lopta isla na 5ku bola to lopta brankara.Po tom čo padol gol som hovoril že čo nešiel Lunin von z branky že to bola jasna jeho lopta ,potom to šetril Var a ukazovalo sa že hráč ho zatlačil až za bránkovú čiaru . Ešte bol aj v Offside
Toto je najidiotskejšie pravidlo futbalu, aké existuje a existovalo!! Okamžite by som to zrušil. Hráč zmätie, alebo postraší, alebo pomýli, alebo zacláňa, alebo neviem čo, brankára!! Neuveriteľná blbosť! Neuveriteľná! Ani neviem odkedy vôbec táto sprostosť platí.
Tro, neni to až tak blbosť lebo aj v normal na ihrisku mas branenie v hre, tým že on mu znemožňuje hrat tak ten brankár nemôže do toho centra ist. To by sa mohli postaviť dvaja okolo brankára a a znemožniť mu chytať úplne .
Ja by som to tiež zrušil. Pokiaľ nejde o faul na brankára, nech mu cloní, ak nehrá loptou,že je to ofsajd. O to predsa ide, zmiasť brankára. Viď hokej...
Rasto- hokej je kontaktnejsi sport tam ich vedia od brankárov odstrkovat atd, predstav si že 2,3hraci sa dajú okolo brankára a znemožnia mu úplne chytať ,nejak tie pravidla musia byt určené. Vždy bolo že 5ka je územie brankára tam môže ist aj tvrdo do súboja ,tam je chránený .
V nadpise clanku je "rozhodcovia sa opat predviedli", nie "realu madrid opat pomohli". Podla mna bol gol atleticu neuznany spravne a faul na Bellinghama sa mohol a mal piskat, bolo by to 2:0 pre real a velmi pravdepodobne vybavena vec. Takze ano rozhodcovia sa opat predviedli, ale realu nepomohli, prave nopak.
Súhlasím s tým že Real mal mať 2 penalty a znovu je pre mňa na tom celom najviac šokujúce to že VAR sa obom zákrokom venoval presne 0,0 sekúnd. Vo vyspelej a modernej lige by ma to asi aj prekvapilo .. tu až tak nie
Dominik podla mna Vazquez si tam jednoznacne isiel po kontakt a nechal tam nohu velmi sikovne, za mna to penalta nebola. Brutalne ale je, ze na to nepotrebovali VAR, vyzeralo to miestami hranicne aj z niektorych uhlov na opakovanych zaberoch, nie to este v realnom case.
Marian-RealmadridTV môže plakať ,hlavne je vyjadrenie trénera či vedenia . Jasne ze keď katalánske denníky vytvárajú tlak tým že upozorňujú na chyby tak ich treba vytvárať aj v Madride ,inak by to bol na rozhodcov tlak z jednej strany . Videl si jak sa vyjadril Carlo? Nevie prečo to neodpiskal a nebude sa vyjadrovať k tomu ,treba sa pozerať dopredu .Ziaden plac . Skratka sa to stáva ,všetkým .
Nemyslím si že to je úmyselne toto pískanie,skôr si myslím že chaos je v pravidlách čo sa velice ťažko posudzujú . Keď Real remizoval moje prvé myšlienky boli nie to že plakať nad tým neodpiskanym ale to že za remízu si môže Real sám ,skratka to mal ukončiť skôr ,nepremenil dosť veľké šance a na záver nechal poslat nezmyselny center do 16ky keď vedel že tam je stopér jedine Nacho a ostatne všetko zranené. Real za to môže sám ,nie rozhodca,nie Barca ,nie Girona ,iba Real ✌️
Nemyslím si že to je úmyselne toto pískanie,skôr si myslím že chaos je v pravidlách čo sa velice ťažko posudzujú . Keď Real remizoval moje prvé myšlienky boli nie to že plakať nad tým neodpiskanym ale to že za remízu si môže Real sám ,skratka to mal ukončiť skôr ,nepremenil dosť veľké šance a na záver nechal poslat nezmyselny center do 16ky keď vedel že tam je stopér jedine Nacho a ostatne všetko zranené. Real za to môže sám ,nie rozhodca,nie Barca ,nie Girona ,iba Real ✌️