Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-02-06 11:41:17
Ze začátku byl dobrý, ale teď už žádný zázrak.
2024-02-06 12:02:20
Felix mi príde ako hráč, ktorého musíte vždy motivovať k výkonom. Ak nemá motiváciu, tak nebude podávať výkony aké od neho chcete. Musím uznať, že hoc nemá najlepšie čísla (7g+5a), tak dokázal dať góly v rozhodujúcich zápasoch. O Felixovej budúcnosti rozhodnú aj nasledujúce jeho výkony do konca sezóny hoc Xavi ho už moc nedáva hrať. Aby sme ale mohli rozmýšľať nad jeho prestupom, tak by jeho cena nemohla byť vyššie než 40 mega. Takže Atleti musia ísť z 80 mega na polovicu ako si vyjednali už z vyjednanej sumy polovicu u Griezmanna ... Karma zdarma ...
PS: alebo nech si kľudne nechajú svojho 80 mega hráča v tíme s ktorým majú naštrbene vzťahy a nikto ho tam nechce
kluc Premium
2024-02-06 12:11:50
Ja by som chcel vedieť aké sú ďalšie možnosti a podla toho sa rozhodovať ci Felixa kúpiť alebo nie...ak by sa predal Raphinha tak mame pekný budget na krídlo...
2024-02-06 12:13:08
Mně Felix přesvědčil 100% o svých kvalitách .... Je v něm spousta geniality, ale potřebuje spoluhráče s kterými si rozumí. Když má za sebou Oriola, vedle sebe Lewu kterej se schovává před přihrávkou a za sebou Alonsa tak těžko potáhne celý tým. Jeho "slabší" výkony VŽDYCKY odpovídali výkonu mužstva - když to nikomu nešlo, ani Félix nevyčníval. Ale i tak podle mě, patřil k tomu lepšímu co jsme na hřišti měli. Já vůbec nechápu kde se vzala tahle ANTIFélixovská histerie, ale myslím že ji vyvolali sami naši činovníci aby mu snížili cenu, protože měl většinu zápasů skvělých a ta cena spíš rostla.