To je hanba. Xavi ohlásil koniec tak trápne média si už hľadajú nové objekty ktoré treba mediálne roztrhať. A aby toho nebolo málo tak tie blbosti hlúpákov novinárov sa budú ešte aj tu vypisovať. Aspoň tu by mohli mať autori článkov rozum. Aký je rozdiel medzi hlúpimi španielskými novinármi a autormi týchto článkov? 🤦♂️
Veď kľud pre pána Jána ... Ak si nečakal, že to do leta bude jedna dlhá sága o hľadaní trénera, tak si ... no naivný a neznalí toho ako to chodí. Zaujíma ma jedno, podľa čoho vieš že je to blbosť? Nie žeby bol rád, že je tu 17 článkov za deň, ale ešte si bude sťažovať ... U madridistov sotva vydajú 17 článkov za týždeň.
Prečo hlúposť, práve že toto je veľmi reálne, ešte reálnejšie ako Flick. Deco si dotiahne kamosa s ktorým sa mu bude pohodlnejšie pracovať, plus mendes si privyrobi, bohužiaľ ale v barce je to veľmi možné. Koľko už bolo takých šokujúcich transferov/rozhodnuti.. Laporta kedysi vedel sa obklopiť tými správnymi ľuďmi, preto bol úspešný, teraz sa mi rozum zastavuje koho ma vo vedení..
Všetci tu snívame o Kloppovi, Flickovi, de Zerbi atd, ale mám taký pocit že to bude ďalší skvost ala Martino, marquez alebo conceicao. A vôbec nie kvôli financiám ale kvôli “politike” :(
Neverím, že by na niečo také Laporta pristúpil. Stále bude mať väčšie slovo ako Deco ... Laporta myslí vždy vo veľkom a bude ísť po top trénerovi a Flick nevyzerá tak nereálne ako si niektorý myslia.
Tiez si myslim, ze Laporta neschvali experiment s Conceicaom, ktory nema vo svete ziadne meno a marketing nulovy, jedine ze by nas odmietli lepsi treneri (vratane Flicka) alebo na nich neboli peniaze. S tym Decom ma to uz zacina tiez trosku drazdit, ako vytahuje neustale niekoho z "portugalskeho klobuka", kde sa vsak pochopitelne orientuje najlepsie. Na druhej strane, Deco zatial robi objektivne velmi dobru robotu, ked prichody posil Cancelo, Felix a Roque boli hlavne jeho praca a zatial mu nemozno nic vycitat, prave naopak. Uvidime casom. Alemany a Cruyff nastavili latku velmi vysoko.
Ja neviem či odviedol až takú super robotu zatiaľ, v podstate doniesol nám na hosťovanie 2 aj keď kvalitných hráčov, hlavne cancelo, ale aj jeden aj druhý je nechcený pasažier v svojich kluboch a je to stále iba hosťovanie! Plus roque je pre mňa ešte stále mačka vo vreci, s tým že kúpil ho za celkom slušne peniaze, takže géniom handlovania určite nie je, aspoň zatiaľ sa nepredviedol.. ale výmenu profi riaditeľa Alemanyho za agenta bez skúsenosti deca jednoducho nechápem, ten trojuholník Laporta - deco - mendes mi proste smrdí.. ale to je len môj pohľad, nikoho nepresviedčam.
Simao zaujimavy nazor a ano, zatial mu aj dost mladych ujde vid Bergvall Guller atd. Uvidime ako sa mu8 bude darit pri vybere noveho trenera, co je jeho najvacsia uloha teraz
Nemá úspechy na ktorých by záležalo. Portugalsku ligu, pohár, superpohár a neviem čo iné neberiem, nezaujíma ma to ... Netreba žiadneho prispôsobovača, treba top trénera ktorý si tu urobí poriadok a basta. Flick by tiež vedel do čoho ide a vie o situácii v akej je klub.
Potrebujeme trenera, kvoli ktoremu tu budu chciet prestupit hraci . Napriklad taky bol ak Xavi. Vela hracov sem prislo aby mohli pod nim hravat. Zial Conceicaa nieje takym trenerom v porovnani s Kloppom, Flickom.
Napriklad uz niekde bol clanok, opat cisty vymol, ze ak pride Flick, Kimmich chce stoj co stoj prist tiez
5 dôvod je portugalec ako Deco Barca potrebuje skúseného čo už niečo dokázal rešpektovaného trénera a hlavne zmeniť systém hry ja by som bral Mourinho Klopp Flick jeden z nich
Všetci tu snívame o Kloppovi, Flickovi, de Zerbi atd, ale mám taký pocit že to bude ďalší skvost ala Martino, marquez alebo conceicao. A vôbec nie kvôli financiám ale kvôli “politike” :(
Napriklad uz niekde bol clanok, opat cisty vymol, ze ak pride Flick, Kimmich chce stoj co stoj prist tiez