Všetko smeruje k predaju Raphinhy a jedného z dvojice Christensen/Kounde, pravdepodobnejšie Christensen, lebo prišiel zadarmo a všetko za čo sa predá je čistý zisk. Vysoko pravdepodobné sú predaje Desta, Lengleta, Garciu a asi aj Fatiho ... Nepochybujem, že je dostatok hráčov na predaj, aby sa nemuseli predávať ani Araujo ani de Jong, nikto zo základnej kostry tímu.
Potrebujeme hlavne mimo prestupov dostať späť od niekoho tie peniaze, ktoré nevyplatilo Libero 40 mega. Ešte nedávno som na goal.com čítal, že mimo toho má byť ešte 60 mega pripočítaných do platového stropu za Barca Studios. https://www.goal.com/...
Doufám, že do stoperské čtverky se nebude muset sahat. Prodal bych: Fati, Dest, García, Lenglet, Riad, Torre z hostování a z klubu bych prodal Oriola a Raphinhu. Alonso a Roberto odejdou zadarmo. To by mělo být určitě 100m. Za Oriola a Raphinhu ale budeš muset sehnat náhradu. Je možné, že i za Felixe. +Samozřejmě nějaká páka.
Cubarsimu teď bylo 17. Má ještě čas. Máme v týmu už dost mladíků. A po létě jich bude ještě víc. Může hrát za béčko. S našimi absencemi si stejně zahrají všichni až až
Cubarsi ide do prvého tímu to je jasná vec. Aj s ním budú predlžovať zmluvu, lebo ma výstupnú klauzulu 10 mega a už po ňom pokukujú tímy v PL. Dlho sa čakalo na to kedy dostane šancu v prvom tíme a prerazí. Neexistuje, aby ho po takých výkonoch v A-čku znova dali do B-čka. Určite nie.
leo_messi, ak odide Raphinha tak prave kridlo mame pokryte Yamalom a Ferranom, hrot Lewa a Roque, lave kridlo Felix a dalsi hrac bude musiet prist. Predal by som radsej Christensena nez Koundeho, ale nemyslim, ze zanho dostaneme vela. Za predpokladu, ze si ponechame Cancela (kupi sa) a Felixa (predlzi sa hostovanie) bude teda nutne este kupit pivota a lave kridlo. Kandidatov na pivota by aj bolo, ale netusim kde vyhrabeme kvalitne lave kridlo. Leroy Sane a Joao Leao su asi utopia, o inych top kridlach neviem:D Skoda Fatiho, ako dvojka k Felixovi by bol dokonala konkurencia...
N.Williams výstupná klauzula 50 mega, alebo príde Estevao Willian v podobnom prestupe ako Roque a Yamal by sa presunul na LW. Fati môže stále ostať prípadne.
Jasné Barcelona potrebuje predávať otázke je skôr o koho bude záujem ? Koľko za našich hráčov ponúknu ? A ci hráči budú chcieť ísť preč ...... Podľa mňa veľký problém bude cena hráčov keďže každý vie že Barca musí predávať.... Napríklad v prípade raphinu som zvedavý koľko by bolo záujemcov aj tu sa napríklad písalo že Chelsea a Tottenham pritom Chelsea už deklarovala že cez leto je do útoku priorita cf na ktorú dajú peniaze a potom chcú obrancu a Tottenham sa snažil už teraz kúpiť na krídlo Antónia Nusa a vraj to bude aj ich cieľ na krídlo na leto ( aj keď môžu to byť reči ) .... Ale za mňa osobne predaj hráčov môže byť ešte náročnejší ako posledné roky a vieme všetci že moc veľké peniaze to teda neboli
Čo sa týka tých predajov tak predaj Raphinhu je najpravdepodobnejši z tých drahších hráčov ktory sú, do základu mužstva dúfam že sa extra nebude babrať odíde si myslím jeden stopér a nebude to Araujo skôr Kounde alebo Christensen aj keď by som bol rád keby obaja zostali no myslím si že skôr padne to na Andreasa lebo prišiel zadarmo a bude to čistý zisk a potom odchody hráčov na hostovaniach skoro úplne všetkých hlavne Fati a Lenglet pre plat a na Fatim ako tak zarobiť niečo viac ako na zvyšku
Je zrejme, co treba spravit, kto ma odist prioritne a u akych hracov zas zvazovat ponuky v nadvaznosti na moznosti trhu. Rovnako je jasne, ze priorita cislo 1 je DM - a tam sa nebudeme moct pomylit. Trafit (a moznost kupit) spravnu posilu do zalohy bude alfaomegou pre uspech sezony a dalsich rocnikov.
Potrebujeme hlavne mimo prestupov dostať späť od niekoho tie peniaze, ktoré nevyplatilo Libero 40 mega. Ešte nedávno som na goal.com čítal, že mimo toho má byť ešte 60 mega pripočítaných do platového stropu za Barca Studios. https://www.goal.com/...