Na toto si prosim ako dosiel? Ci nemas len co povedat na jeho trenerstvo tak ho urazas prvym co ta napadlo? Akoze Nagelsman je mi uplne ukradnuty ale nevidim ziadnu fotku kde by mal vytetovane obocie a po dalsie toto si ani na ludoch nevsimam. Cize to beriem ako cisto primitivny a nenavistny komentar 😒
No bože, ty si nevšímas a ja si všímam, máš s tým nejaký problém? A tu si ani všímať nič netreba, je to verejne známa vec. Mne je úplne ukradnuté ako ty berieš môj komentár..
“Hoffenheim boss Julian Nagelsmann wore make-up for Friday's encounter with Bundesliga champions Bayern Munich.
Julian Nagelsmann has revealed he wore make-up and had his eyebrows done prior to Hoffenheim's Bundesliga clash with Bayern Munich.”
"So I tried it and I hope it was reasonably successful. I think, it's called permanent make-up."
Preložím ti? Prvá stránka na ktorú som klikol..
Opýtaj sa hociktorého Nemca čo si o ňom myslia, povedia ti to iste, a určite to nie je kvôli jeho obociam.. 🤦🏻♂️
Stale nerozumiem co to ma s jeho trenerskymi schopnostami. Je to len tvoj obmedzeny pohlad na svet. Zacni posudzovat ludi podla toho ako sa spravaju a co robia a nie ako vyzeraju. Ak si toho schopny
No, takých ako ty muselo extrémne bolieť, že frajerik s vytetovanym obočím nedal Barcelone ani cuchnut. Myslím, že je každého osobná vec co si na seba hodí až po moment kým neublizuje inym.
Pravdo, a to mám že to je nafúknutá hviezda, toľko hypu okolo neho je len kvôli jeho veku, lebo bol najmladším trénerom v BL, ale tak ako rýchlo vyletel hore tak rýchlo aj spadol na zadok. A to ako dopadol v bayerne len podtvrdzuje moje slova, cele vedenie a šatňa ho už mala dosť až napokon bol vyhodený.. v robote mam dvoch Nemcov, fanúšikov bayernu, to sú skôr ich slova než moje. Práve na základe toho som ho aj posúdil. Nie kvôli jeho obociam.. nabudúce keď tu budeš drístať a filozofovať o mojom pohľade na svet sa najprv príprav a prečítaj si zopár článkov (veľa odborníkov ´, píše to iste) .. ty si prvý začal byt drzý..
Vladinko, takých ako ja?! Ok… no podľa tvojho nicku uvažujem, že takí ako ty majú tiež vytetované obočie.. 😀 pozri, mne je to úplne jedno a ozaj mi to nevadí kto a ako vyzera.. pripomenies mi ako dopadol potom keď veľkolepo porazil tu veľmi silnú barcu??
Dopadol tak, že fanúšikovia po jeho vyhadzove vyvinuli taky tlak na klub, že typci co ho vyrazili museli skončiť. To v Barcelone vyhadzujú xaviho ako prasiveho psa.
A áno, takých ako ty - ktorí riešia vzhľad ostatných a neviem co, pritom sa ta to absolútne netýka. Keby si každý riešil svoje, tak mame všetci o dosť lepši život. Ja mam obočie svoje, ale absolútne ma nesere co si s ním urobíš ty, skôr ma serie ako majú ľudia potrebu sa drbat iným do života a riešiť chujoviny. Pre mňa za mňa, ak je dobrý tréner, nech ma aj mullet na hlave.
“Hoffenheim boss Julian Nagelsmann wore make-up for Friday's encounter with Bundesliga champions Bayern Munich.
Julian Nagelsmann has revealed he wore make-up and had his eyebrows done prior to Hoffenheim's Bundesliga clash with Bayern Munich.”
"So I tried it and I hope it was reasonably successful. I think, it's called permanent make-up."
Preložím ti? Prvá stránka na ktorú som klikol..
Opýtaj sa hociktorého Nemca čo si o ňom myslia, povedia ti to iste, a určite to nie je kvôli jeho obociam.. 🤦🏻♂️
A áno, takých ako ty - ktorí riešia vzhľad ostatných a neviem co, pritom sa ta to absolútne netýka. Keby si každý riešil svoje, tak mame všetci o dosť lepši život. Ja mam obočie svoje, ale absolútne ma nesere co si s ním urobíš ty, skôr ma serie ako majú ľudia potrebu sa drbat iným do života a riešiť chujoviny. Pre mňa za mňa, ak je dobrý tréner, nech ma aj mullet na hlave.