V jeden deň Araujo, v druhý de Jong ... novinári sa nudia, že je to tak? Bude to ešte dlhá sezóna a možno ešte dlhšie leto. Chápem, že sme v ošemetnej situácii a potrebujeme predaje, ale však máme aj iných hráčov na predaj tých čo nepotrebujeme a nie predávať kostru tímu ... da sa to aj inak. Predaje takto dôležitých hráčov skončia pre nás veľmi zle, to je môj názor. Pri hráčoch ako Raphinha, Christensen ani nejde o nejakých deadwoods ako Braithwaite, Oriol a podobne. Tí hráči majú svoju hodnotu aj záujem by o nich mal byť.
Ak by sme naozaj potrebovali predať veľké meno a dostať 80-100 mil za prestup, je ťažké vybrať, z koho odchodom súhlasiť. Do úvahy prichádzajú s takou cenovkou asi len De Jong, Pedri, Araujo.
Ako menej bolestivú možnosť vidím, žeby naozaj niektorý klub z PL bol ochotný hodiť za Raphinhu 70 + dačo zrejme dostaneme z Desta a spol.
Ano predajme si nasho najkonzistentnejsieho a mozno najlepsieho hraca. Dilemu by som mal jedine v pripade ze by bola na stole vymena s Rodrim. Dalsi rok bude pravdepodobna zostava RM - Vinicius, Mbappe, Rodrygo, Bellingham,Valverde,Tchouameni, Davies, Militao, Rudiger, Carvajal, Cortouis. V podstate ziadna slabina. Je vseobecne zname, ze najst top zaloznika pre Barcu je nadludska uloha, ak odide Frenkie tak sa radsej venujme akademii v 3.lige, lebo prvy tim bude trpiet. Ked Laporta schvali jeho predaj tak mu nejde o sportovy projekt.
Teraz zacnu vychadzat az do zaciatku novej sezony kazdy den hovadiny, koho predame a koho kupime. A vdy to bude niekto iny. To iste bude aj s trenermi.
FdJ by ma byť pridaný k tej štvorke hráčov, ktorá je nepredajná. Ak chceme postupne vybudovať konkurencie schopný káder myslím pre najlepšie mužstvá v Európe, tak takýto hráči sa nesmú proste predávať, ani keď klub potrebuje peniaze.
Myslim, ze ak dojde Flick, tak pride aj Kimmich a Frenkie zial odide, lebo je "drahy". Myslim, ze je to ta najhorsia stranka Flickovho prichodu. Tak si to tu fabulujem... :)
Bez de Jonga sme boli stratení,bez Pedriho,Gunda,Oriola nie
Ako menej bolestivú možnosť vidím, žeby naozaj niektorý klub z PL bol ochotný hodiť za Raphinhu 70 + dačo zrejme dostaneme z Desta a spol.