Myslím, že Pinto bol predsa len o dosť vyššie. Navyše hrával všetky súťaže a poháre, okrem LM a LL, takže mal aj zápasovú prax. Neviem, prečo sa to v Barce prestalo praktikovať po odchode Valdesa.
Pinto mal svoje slabiny, ale Pena je horší to rozhodne. V mnohých súbojoch je neistý. Na jednotku v Barce nemá ani omylom. Vďaka Bohu, že sa vracia Marc
Toto povedal Len preto aby ho nezhodil.
Pena je velmi slaby brankar. Ako som pisal. U nas v dedine 4 Liga, ma lepsich brankarov ktory sa neposeru z centrov, a neboxuju kazdu loptu. Proste zle. Na Barcu nema Ani nahodou.
Peňa hrá zle, veľmi zle. No na druhej strane ukázal aj pár dobrých zákrokov. Asi najväčším problémom to, že nemá prax. To, že MATS chytá všetky zápasy nie je moc dobré. Lepšie by bolo keby to bolo ako v minulosti keď tu bola dvojica MATS - Bravo. Jeden chytal ligu a druhý poháre. Prípadne by bolo lepšie keby MATSovi robil dvojku nejaký veterán, ktorý by nedostatok hernej praxe vykompenzoval skúsenosťami.
Pena je velmi slaby brankar. Ako som pisal. U nas v dedine 4 Liga, ma lepsich brankarov ktory sa neposeru z centrov, a neboxuju kazdu loptu. Proste zle. Na Barcu nema Ani nahodou.