Mas pravdu su obaja nadmieru vyspeli, ale musis byt objektivny v tej 16 tke sa tam hodil tam faul nebol, a raz mu uz aj zrusili penaltu lebo sa tiez hodil. Nemam rad Lahosa ale v tomto ma pravdu. Musi sa prestat tolko hadzat ale beriem to tak za do 20ky ma este kopu casu a nauci sa.
Vcera si Lamine pytal pri pade jedenastku ? Asi si pozeral iny zapas...ani nemukol, dvihol sa a hral dalej, stalo sa mu to raz a odvtedy som ho nevidel nic podobne spravit...takze tolko k tej objektivite...pri pocte driblingov a jeho somoatorype obcas padne, logicka vec
Barca plače minimálne toľko, koľko Real. Ak nie o kúsok viac. V tomto si s Realom naozaj nemá čo vyčítať.
K Pedrimu toľko, ak príde dobrá ponuka, kľudne predať. Toto je len tieň z toho Pedra, ktorý prišiel a v prvej sezóne ohúril svet.
Teo07 - Barca plače tak o 300% viac . Ja som nevidel plakať nikoho z vrcholového vedenia,trénera. Jasne RMTV reaguje na nátlak z Katalánska a pridáva tam videá a poukazuje (bráni sa) .. začali to ale Katalánske média,Laporta aj Xavi -následne na to bola Reakcia. Ako ale vidíš sám nie vždy sa pomoze Realu či uškodí Barce . Len keď niekto pozera zaujato tak to nechce vidiet.
K Pedrimu toľko, ak príde dobrá ponuka, kľudne predať. Toto je len tieň z toho Pedra, ktorý prišiel a v prvej sezóne ohúril svet.