Rangnick je veľké meno, nie je to obyc nemcur. Stačí si pozrieť akych trénerov vytiahol, gegenpress, čo za hráči mu presli rukami keď robil športového riaditeľa v nemeckých kluboch. Skôr by som ho bral ako športového riaditeľa, pripadne nejakú podobnú funkciu k Flickovi.
ja viem kto je Ragnick Jackopz, len mi ide o pricnip, ze pomaly kazdy nemec co ma v rici dzuru a siel okolo futbalu uz je mediami spajany s barcou...v kazdom pripade, treba cim skor riesit tento psot tak, aby ten trener uz vedel zhodnotit hracov, koho chce, koho nie, hraci by mali tu info mat tiez,aby sa vedelo, kto ostane, kto pojde a hladali sa uz riesenia. Cim viac sa toto deje okolo kliubu, tym viac to deprimuje hracov a vytvara velmi zly obraz pred verejnostou.
Myslím,že všetko je len práca novinárov-paparazzov,Laporta v tichosti rokuje- a musí myslieť aj na to koho dokáže zaplatiť.
A môže to byť aj taktika.....aká spústa trénerov má záujem o Barcu,lepšie sa bude rokovať.
Áno duo Flick (tréner) a Rangnick (sp. riaditeľ) by sa už mohlo hovoriť ako veľkom kroku dopredu. Lebo okrem akadémie v Barce momentálne nefunguje asi nič.
A môže to byť aj taktika.....aká spústa trénerov má záujem o Barcu,lepšie sa bude rokovať.