Čo by ste boli ochotní obetovať preto, aby prišiel práve tu?
Zamýšlal sa niekto mimo posmechu nad našou kasou aj nad tým, čo by sme z hráčskeho kapitálu museli obetovať a čo by jeho príchod pre nás priniesol?
Lewa, Raphina, De Jeong - out. s tým cca 35mil ročne plat
Mbappe - In. - vraj bol ochotný si plat aj znížiť. takže to by sa dorovnalo.
Bonus za podpis,o ktorom hovoril, by sa pokryl z predaja.
Takto by to nemuselo byť nereálne.
Brzdil by nás strop 1:1?
Raphinha by umožnil nakupovať 1:1 (bude to treba na iné posily)
Predaj Lewu a christensena by uvoľnil plat pre Mbappeho a podpisovy bonus
Predaje Lengleta, Desta, Garciu by zaplatili Cancela
Predaj Koundeho nove DM
Zadarmo podpísať Hermosa na stopéra
Na ďalšiu hostovacku Felix
Neobětoval bych nic, protože jeho bych tu nechtěl. Kvality jistě má, ale pro mě je to strašně nesympatický hráč a v našem dresu bych ho vidět nechtěl. Nejradši bych byl kdyby odešel za penězi do Arábie a už by se o něm nemluvilo.
Podľa mňa to nejak poskladajú, mbappe na hrot krídla bubba s rodrygom a pod nimi jude, otázka len ako si to sadne, teda keď si to sadne bude to dobrá útočná sila
Ako trošku sám som zvedavý akým štýlom to tam poskladaju jude, mbappe,vini, rodrygo, brahim, endrick, no škoda, že momentálne my nemáme také starosti a taky vyber
Mbape je prioritne ľavé krídlo. Príchod do Realu mi nedáva zmysel. Za tie peniaze radšej náhradu za Carvajala či Mendyho. Vinicius, Rodriho, Diaz, Endrick, Bellingham, kľudne aj Joselu, evidentne im to tak sedí, načo do toho cpať Mbapeho. Ale viem si predstaviť tiež útočníka niečo ako Giroud. Má svoj vek, odohrané, ale kvalitu a bude zmierený s tým, že bude dvojka, ale aj tak si niečo odohrá.
Nosferatu - tak ako je prioritne LW aj Rodrygo a hra na pravo. Myslím že ak príde tak bude hrat v Útoku kde bežne hráva a hráva aj na RW. Viniciusa sa Perez nevzdá ,je to jeho obľúbenec a nie raz bolo vyhlásené že príchod Mbappeho by na pozíciu Viniciusa nemal vplyv.
Nosferatu2000- Endrick sa bude zapracovávavat 2-3roky ešte keďže má 17. Počet zápasov ich kludne dokáže rotovať .. 3pozicie (krídla+Utocnik) na 5,6hracov neni veľa príklad Vinicius ,Rodrygo,Mbappe,Endrick,Brahim Diaza a Guler s tym že Brahim a Guler vedia zahrat aj na AM kde bude Bellingham a naopak Bellingham bežne hrával na CM predtým ..
juraj2406- to určiťe 😁 čo by ho ťahalo do Anglicka? ManC sa vyjadrilo že si nemôže dovoliť aj Haalanda aj Mbappeho sám Guardiola to povedal, kam by išiel ? Peniaze mu neponúknu nikde viac ako mu dali v PSG a šancu vyhrať LM ma takú istú v PSG ako v anglicku. Jedine za snom môže ist
Systém ako hrať si nájdu podľa mňa. Viní s rodrygom hrajú tiež v podstate obydvaja z ľava. Rodrygo drží pravú stranu v rýchlých proti útokoch, ale keď je real nasťahovaný v útoku s veľa hráčmi tak to hrajú Viní z krídla úplne v ľavo a Rodrygo taký stred až v ľavo. Na pravej strane sa naopak vysúvajú Carvajal, prípadne niektorý zo záložníkov napríklad Valverde. Neviem prečo vôbec niekto polemizuje o Mbapem do Barci. Poprave nato nemajú peniaze a Mbape je ochotný si ubrať z platu ale v Reale nie v iných kluboch XD. Po druhé je fanúšik realu od malička a Barcelona nie je momentálne do re fungujúci klub čiže sám by tam ani nechcel ísť :D
No k nám rozhodne nepríde. Klub na to nemá financie a ani sa sem vôbec ani nehodí. Som presvedčený, že to bude Real a to bolo jasné od samého začiatku, že keď niekde prestúpi tak práve k ním
Zamýšlal sa niekto mimo posmechu nad našou kasou aj nad tým, čo by sme z hráčskeho kapitálu museli obetovať a čo by jeho príchod pre nás priniesol?
Mbappe - In. - vraj bol ochotný si plat aj znížiť. takže to by sa dorovnalo.
Bonus za podpis,o ktorom hovoril, by sa pokryl z predaja.
Takto by to nemuselo byť nereálne.
Brzdil by nás strop 1:1?
Predaj Lewu a christensena by uvoľnil plat pre Mbappeho a podpisovy bonus
Predaje Lengleta, Desta, Garciu by zaplatili Cancela
Predaj Koundeho nove DM
Zadarmo podpísať Hermosa na stopéra
Na ďalšiu hostovacku Felix
Ale toto ani na fife nevymyslis 😄