Taky nechápu. Vždyť top plat má jen Lewa. Jestli tam nejsou započítává i ty peníze, které byly hráčům rozpočtový na několik let. Tebas říkal, že za nějaký čas se to v Barca stabilizuje.
De Jong 37m, Lewa 27m, Gundo 18m ... de Jong má mať ešte k tým 37m asi 20m v bonusoch. Očividne je najväčším problémom v ohľade s platmi pre vedenie a preto sa snažia konať.
De Jong odlozeny plat, Lewa @ Gundo prisiel uz pod Laportom. Naco im dali take vysoke platy? Inak by sem asi neprisli? Ci najprv nalakame hraca na vysoky plat a potom ho budeme spinit v mediach aky ho ma vysoky a ze si ho musi znizit alebo odist?
Nezdá sa mi, že by sa kvôli platom Lewa a Gundo špinili v mediach. Nedávaj ich do jedného koša s de Jongom dobre, lebo v ňom nie sú.
De Jongov plat či je odložený, alebo nie, tak robí klubu problémy to je nespochybniteľný fakt. Je to na vedeniu a de Jongovi, aby to si to vyriešili. Len pripomeniem, že legendy Alba, Busi, Pique tie odložené platy klubu odpustili. De Jong to nemusí urobiť, ale môže. Popravde už nejaká značná čiastka sa mu z tých odložených platov vyplatila za tie roky, nie je to tak, že by z toho nič nemal.
Lewa tuto sezonu nic nehra tak je to otazka casu, kedy zacne medialna kampan na neho. Nestalo sa to len pri De Jongovi tak preto to spominam. V case covidu sa na to stazovali aj kapitani Busquets, Alba, ze v mediach sa skor objavovali informacie ako s nimi vedenie vobec rokovalo o znizeni. Ano oni vsetci odlozeny plat klubu odpustili, ale je rozdiel, ked si vyrastal v klube, kde si odohral 10-15 rokov zarobil si obrovske miliony a odpustit klubu svojho zivota sumu, ktora tebe uz zivotnu uroven zasadne nezdvihne a klubu momentalne dost pomozem Ako ked mas 25 a zarabas max 5 rokov velke prachy. Tiez by si asi s radostou akceptoval od zamestnavatela znizenie platu, keby nevedel hospodarit..ako pisal Nosferatu.
Je jedno za mňa koľko v klube boli Alba, Busi, Pique a koľko bol de Jong. Záleži len na tom ako rád ma de Jong Barcu a život v meste a ako rád by ostal. Ak chce ostať, tak predlží so zníženým platom. Ak chce radšej peniaze, tak sa predá a dlžná čiastka mu bude vyplatená, ale zavrie si dvere v Barce. Len na tom záleží.
Ak chce ostať tak do konca zmluvy zostane aj bez zníženia. Platí to aj o všetkých čo sa akože budú v lete "musieť" predať. A otázne sú potencionálne straty po odchode FDJ.
Pod zmluvou, pod zmluvou ... veď vieme aké sú zmluvy vo futbale a ako ustavične sa dodržujú ... minule to utíchlo čo ho tlačili do prestupu, ktovie možno aj teraz to nechajú tak, ale to vedenie bude musieť nejako znížiť tie platy a neviem aké iné riešenie je okrem de Jonga. Stále môže klub hráča posadiť na tribúnu, ale de Jong je pre ten tím na to až príliš dôležitý.
Ano hraci aj zamestnanci vacsinou odchadzaju do lepsieho, ale pochybujem, ze niekto ponukne De Jongovi vyssi plat ako ma teraz u nas. Jeho posadit nemozes, mozes s nim jedine jednat o predlzeni s nizenym platom, ale tu ponuku uz ma a vraj sa nevyjadruje. Asi caka aj na dalsie ponuky. Vzdy budem nazoru, ze ten plat si nedal sam, ale mu ho dal klub resp. este Bartomeu, ked potreboval posledny rok upratat financie. Vtedy boli Cules ticho, teraz nanho ukazuju ako na najlepsie zarabajuceho hraca.
Vidím, že si ideš stále svoje, keďže splácanie dlhu rátaš ako jeho vysoký plat. Nech mu Barcelona vyplatí, čo mu dlhuje a s vysokým platom problém nebude. Auba bol tiež super, keď zarábal 500 tisíc prvú pol sezónu. Keď mu mali doplatiť chýbajúce prachy v ďalšej sezóne, už bol škodná a musel sa predať pre "vysoký" plat.
Mám dostatočne info, aj som si to naštudoval z niekoľkých zdrojov. Ale si ideš stále svoje. Keď ťa zamestnávateľ dočasne poprosí a ty si ochotný, že namiesto 3000€ budeš robiť za 1000€ a potom ti to o 2 roky začne splácať a cinkne ti 7000€, tak nie, nemáš vysoký plat, stále máš 3000€ a tých 4000€ je splátka dlhu. Ale evidentne to je príliš komplikované pre teba pochopiť, keďže vidíš len tých 7000€ a to už je podľa teba veľa.
Áno, lebo zarábať 37 000 000 ročne a 37 000 ročne je to isté. Tieto porovnávačky s našimi bežnými platmi mám v obľube, ale ako fakt :DDD
Vždy niekto s nimi príde ako argumentáciou. Nie si prvý, ani posledný.
Jasne, ďalší expert. Ak sa dohodneš, že za 5 ročný kontrakt dostaneš 80 miliónov po 3 rokoch ti klub dlhuje 30-40 miliónov, tak sú to isto drobné. Takže už si bol za šéfom, nech ti zníži plat?
De Jongov plat či je odložený, alebo nie, tak robí klubu problémy to je nespochybniteľný fakt. Je to na vedeniu a de Jongovi, aby to si to vyriešili. Len pripomeniem, že legendy Alba, Busi, Pique tie odložené platy klubu odpustili. De Jong to nemusí urobiť, ale môže. Popravde už nejaká značná čiastka sa mu z tých odložených platov vyplatila za tie roky, nie je to tak, že by z toho nič nemal.
Vždy niekto s nimi príde ako argumentáciou. Nie si prvý, ani posledný.