Ja nechápem kedy sa Barcelona poučí z jej nákupov posledne sme mohli mať Haalanda ale nie kúpili sme 35 ročného Lewandowskeho nehovorím že je Lewa zlý ale má svoj vek. Ďalšie namiesto Demba ktorý stál 130m čo je otrasná čiastka sme mohli mať radšej Mbappeho.=kebyže dobre nakúpime tak sme mohli mať v útoku vystavané najmenej 5 rokov.
Aj Dembouš, aj Mbappé sa vtedy považovaIi za megataIenty, my sme to riskIi s DembeIem, žiaI nevyšIo. Možno, keby to riskneme s Mbappém, tak by sa tu zakopaI rovnako, a DembeIé by trz dominovaI...
FootballFan12- neviem kedy sa poučí určitá skupina fans či tomu veria ,Katalánske denníky sú dôveryhodne jak Turecka telenovela .
Áno v jeho 17tich ho chcelo kopu klubov z Anglicka a aj jeho sen Real Madrid ,ale Mbappe chcel do Barci . Ozaj v tom Katalansku už napisu barz čo a ľudia sa toho chytajú aj že 5+5 je 12 . Ten článok teda “dava úplnú logiku”
Občas pochybujem o inteligencii ľudí v Katalansku keď toto žerú tým denníkom ,lebo ak by im to nikto nežral tak by to asi nepísal žiaden denník . Ide ale aj o denník AS a Marca,tiež slušná fantázia
Rasto- ak vidíš spomínam aj denník AS a Marca čo neni myslím z Katalánska . každopádne katalánske denníky majú dobru fantáziu čo asi nepopries keď každý deň píšu úplne iné a veci z vesmíru . Neni to o urážaní ,ale o tom že ako takým kecom môže niekto verit veď nedávajú vôbec logiku. Už teraz sám FDJ sa vyjadril na tie denníky a to ako mu lezú krkom. Fakt veríš realite alebo iba tomu čomu by si chcel verit a mas ružové okuliare?
Mikimi- nemusíš trpieť a ak trpíš tým že vidíš realitu a nie rozprávky rak to už je tvoja vec ,treba teosku uvažovať nad dôveryhodnosťou tých správ a či dávajú zmysel vlastne ,nie uveriť fakt každej rozprávke čo napíše Katalánsky denník .Mimochodom už aj FDJ sa k ním vyjadril že mu lezú krkom a nie jeden hráč že celkovo v Španielsku majú denníky moc veľkú fantáziu . Tak isto AS a Marca.
Mbappeho chcel Madrid už keď bol v Monaku. Len chalan si vybral PSG. Prečo tak to vie len on sám. Určite nebola šanca ho získať. Neskôr už na neho neboli peniaze. Novinári nemajú o com písať, tak prichádzajú s rozprávkami.
Ardit nechaj ho tak. Vidíš prečo na neho už nereagujem. On sa ti bude večne nejako vyhovárať. To, že madridista nemá čo robiť na stránke Barci tiež nechápe.
Mikimi-to je písané kde že ako fans iného klubu tu nemôže byt?to si ty zak zhodnotil? To že ti niekto povie pravdu a ty to zaslepeno nevieš zniesť je tvoj problém . Ako som hovoril ak nepojde FDJ za 120+ a Raphinha za 80+ tak to tu budeš mat na podnose,uvidíme realitu.
Akú rozprávku teraz myslíš? Ja som sa k ničomu nevyjadroval a keď si prezries nejaké iné komentáre co som dával na real som zle nepísal a proste uznávam vedenie perez vs tragicky vedenie našich prezidentov
Tu ide len o pointu že v každom fanklube sa chcú fanúšikovia baviť medzi sebou aj keď nie vždy spolu súhlasia , ale pointa je ze to je fanklub Barcelony ak to ty nechápeš tak to je tvoja smola a netrapos to s rozprávkami:D
Fanklub je pre fanúšikov klubu , sak co prídeš aj na zraz v drese realu jak najväčší trapko ? Nemyslím si , ale tu ako internetový geroj vypisujes
Nemyslím si ze liverpool fanúšikovia chodia sledovať united stránky kde sa registrujú a vypisujú len provokácie a hrajú sa na najmúdrejších:D
To že sa fanúšik Chelsea,City,Milana či Barcelony vyjadruje na stránke Realu či inde to je chyba či zakázané? Veď to je diskusia ,to že fandim Realu neznamená že si nepozriem celkovo futbal alebo že sa o neho nezaujimam ,snažím sa to objektívne napísať ,vidiet realitu . Ľudia majú rôzny názor a ja to rešpektujem ,bavím sa slusne a nikomu nenadávam . Povedz mi čo ta provokuje na názore ?ved nenadávam kopu krat viem pochváliť aj hráča Barcelony aj hráča City ,vieš kolko fans Barci prispieva na FB Realu? Veď to je diskusia,normalna vec.Ked niekto nevie zniesť názor iný ako má on tak to je problém. Chodim aj na iné stránky nie len Barca a Real keďže sledujem vseobecne futbal . Ja nemám už 15 ani 20 rokov a mám myslím slušnú výchovu na to aby som diskutoval slusne,mal argumenty a nie len taral a nadával .
Ja som pochopil len ty ju asi nechápeš keďže tvrdím že nič zle nerobím ,nikoho neprovokujem ,nenadávam tu.Delim sa akurát o futbal názor . Keď to niekto nevie zniesť a berie to ako provokáciu je to jeho komplex a nie moj .
Ardit ... jeho nepresvedčíš nijak. Ten ti tu bude vypisovať aj mesiac. Chce mať posledné slovo, tak mu tu ilúziu prenechaj.
PS: dobre viem, že ešte napíše niečo uštipačné aj na moju adresu :DDD
Kašľať na to teraz sa smejem na komentoch že de jong gungodan alebo Félix sú hráči na rýchle protiútoky so otvorenej obrany :D :D :D mrkni komenty v článku pod dnesnymu zostavami :D
Ardit- ak niekto povie názor tak musí byt správny? Proste má svoj názor na vec tak ako ho mas ty .Druha vec je či má aj argument ako názor obhájiť , občas ale obhajovanie svojho názoru je v style “ mám pravdu lebo ty si debil a nemáš tu čo robiť” a podobne hlúposti . Tým že sa urazí človek na názor iného sa pravda nezmení 🤷🏻♂️ cením ale aspoň tvoje slusne reagovanie . Na Mikimauza už ani nereagujem kedze jeho argumenty stoja za 0b a potom začne hlúposti o profilovkach a podobne keď nemá argument k veciam.
To ja nejdem rozoberať proste podľa mňa kde ta nechcú tak tam nechodím zbytočne a idem si písať tam kde to berú lepšie a myslím si ze tu väčšina nechápe co tu robíš a chcela by sa debatovať medzi svojimi ( ako aj na tom zraze napríklad) tiež na el clasico ak nie je človek magor tak nepôjde do sektoru Barcelony v drese realu proste ja by som to nespravil :D nvm ci nejaké argumenty majú zmysel keď každý si ich otočí podľa vlastného názoru:D
Lebo občas nevie zniesť názor čo je proste realita ,chapem že to ide proti ich klubu ale aj tak proste nemám ružové okuliare . Ja to nehovorim v zlom a je tu kopu Fans čo majú aj super názor a debatujeme slusne. Ale ist do sektora v drese Realu je provokácia ,toto je len diskutovanie o futbale celkovo ,to že to to zopár fans nevie psychicky ustať už neni moj problém .Nie jeden fans Barci chodí na FB Realu ako som povedal a to tam provokujú ,nerozprávajú slusne atd. Ak by som sa nechoval slusne myslím že už mám Ban. Ja rešpektujem tvoj názor a rešpektujem že mi budeš protirečiť ,mas svoj názor a čas ukáže kto mal pravdu . Tak ako tu bolo že FDJ najlmenej za 120mil a Raphinha 80 , odpovedal som že nemyslím si že tolko dostane Barca a že majú tu hodnotu ,že čas ukáže . Kto mal pravdu sa ukáže pri predaji,uvidíme či potom tí čo tvrdili opak uznajú pravdu .
Pre niekoho aj toto je čistá provokácia a je jedno ako to myslíš. Aj ten co by si dal dres realu do sektoru to nemusí myslet v zlom ale len chcel vidieť zápas a na real sektor sa nedostal :D
K tým cenám hráčov co píšeš sa vyjadrím práve teraz prvý krát a keď sa pozrieš na trh je to možné, keď sa pozriem na históriu barcelonskych predajov tak ťažko uveritelne :D
Otázka ci sa tu opierame o prestupy typu antony mudryk caicedo alebo macalister szoboslai:D proste je to rôzne a kto bude mať pravdu ? Nikto , maximálne bude mať niekto luck že to trafil :D
Tak keď ide medzi fans v drese konkurencie keď môže ist do vlastného sektora tak to je provokácia ,ak človek iba diskutuje o futbale nevidím nič na tom,niekto to moc prežíva iba.
Ja predaj hodnotím z rôznych dôvodov ,ak by City predávalo v momentálnom rozpoložení FDJ tak je možné že z toho vytlačia 100-120mil … Je to ale bussines a cela Európa vie že Barca musí predávať či už jeho či iných ,preto cenu budú tlačiť dole . Je to ale len moj názor a kto mal pravdu sa uvidí ,uvidíme či to potom priznajú . Je iné mat ružové okuliare a dať sem čo CHCEM vidiet a dať realitu. K prestupu Raphinhu za 80mil len tolko že Barca ho kúpila za 60-65 a to bol v lepšej pozícii a mladši. Ja tvrdím že dostane tak 60max 65 aj to neviem. Je to ale opäť len názor ,žiadna provokácia .Len čas ukáže kto mal pravdu .
Ale tak isto caicedo chcel odísť z brigtonu , antony z ajaxu , mudryk zo sachtaru?
Ani jeden nešiel zo city predsa resp z realu proste stabilného klubu kde hraci ostávajú.
Áno barca musí predávať ale predávať môže aj iných hráčov a keď napr psg bude chcet de jonga , alebo united , chelsea proste teamy co majú rozpočet a peniaze a barca si povie ze radšej predá iných tak môže sa stať že ponúknu sumu ktorá sa neodmieta .
A kto ma pravdu ? Nemusíš mať ani ty s tým co píšeš ale môžeš trafiť nižšiu sumu kvôli neschopnosti športového riaditeľa Barcelony a nemusi to mat nič spoločné s tým co si písal:D
Aj raphinha za koľko pôjde uvidíme,môže ísť aj za 60 aj za 80
Bude záležať na koľko hráčov dostane ponuky a aké a od koho :D
Aj ti hraci kt som spomínal(mudryk antény,caicedo enzo) mohli ísť za nižšiu sumu , ale nešli lebo ich kupovali športový riaditelia bez mozgu:D ak sa taky nájde co pôjde po raphinovi môže ísť aj za 80 :D A tak isto verím ze napr macalister mohol ísť aj za viac ale tam bola zas šikovnosť riaditeľa Liverpoolu keby ho kupuje niekto iný možno by vysolil 2x toľko
Chcet odísť neznamená že ho musí klub predat . Barca predávať musí alebo ho musí donútiť znížiť plat ,na to on moc nechce pristúpiť,takze je na nich ešte väčší tlak . Veď uvidíme ,nadarmo polemizovať ,moj názor že za FDJ dostane Barca 80 možno 90 a za Raphinhu 50-70. Ako hovoríš môže sa najst aj hlupák ale pravdepodobnosť toho je mala . Keď hovoríš o Anthonym on mal potenciál bol mladsi v tej dobe a chcel ho tréner ,asi dúfal niekto že bude New CR7 či Messi možno Mbappe- skratka nizky vek. Potenciál ,kdezto Raphinha už nemá moc čím prekvapiť a FDJ je vo veku kedy sa dosahuje Vrchol ,jeho veľké napredovanie sa už nepredpokladá .Vela zohráva aj Marketing a ten už im tiež nepojde hore moc,uvidíme ,po predaji si to mozme povedat ,ak ho predaju za tolko tak klobúk dole
Ja byt Barca FDJ nepredavam ,za mna jeden z naj v tom mužstve . Otázne je ale či majú na vyber a podarilo by sa im predat v opačnom prípade viac hráčov . Určite by som sa ho snažil ale udržať .Radsej by som predal Christensen,Fati,Rafinha,Feran a možno Balde. Určite by som sa snažil vykúpiť Cancela a doplnil hráča z Bcka nejakého ,to Mužstvo by v tom prípade nebolo zle. Možno dotiahnuť DM nejakého za rozumnú cenu.
nedovedu si predstavit, kdyby v roce 2017 prisel Mbappe do Barci a pak udelal to same co PSG, odesel zdarma do Realu :D ... to by nelitaly praseci hlavy, ale rovnou kulky :D
Čoskoro to tu bude ako na RM stránke . Samé bludy a ľudia to tu prestanú navštevovať.
Žiadne overené , dôveryhodné články len výplody blbcov z denníkov . To nie len všetko kopírovať , treba si aj zistiť či to tak je. Či Fico zakázal
Tomuto článku tak veriť je dosť utopia až doslova Mbappe ktorý stále túžil po Reále by chcel hrať za Barcu a potom keby to "vykvitol" ako v PSG by bolo ďalej čo? Voľný prestup alebo by Real platil svojmu najväčšiemu rivalovi 200 mil?
Áno v jeho 17tich ho chcelo kopu klubov z Anglicka a aj jeho sen Real Madrid ,ale Mbappe chcel do Barci . Ozaj v tom Katalansku už napisu barz čo a ľudia sa toho chytajú aj že 5+5 je 12 . Ten článok teda “dava úplnú logiku”
Občas pochybujem o inteligencii ľudí v Katalansku keď toto žerú tým denníkom ,lebo ak by im to nikto nežral tak by to asi nepísal žiaden denník . Ide ale aj o denník AS a Marca,tiež slušná fantázia
Tu ide len o pointu že v každom fanklube sa chcú fanúšikovia baviť medzi sebou aj keď nie vždy spolu súhlasia , ale pointa je ze to je fanklub Barcelony ak to ty nechápeš tak to je tvoja smola a netrapos to s rozprávkami:D
Fanklub je pre fanúšikov klubu , sak co prídeš aj na zraz v drese realu jak najväčší trapko ? Nemyslím si , ale tu ako internetový geroj vypisujes
Nemyslím si ze liverpool fanúšikovia chodia sledovať united stránky kde sa registrujú a vypisujú len provokácie a hrajú sa na najmúdrejších:D
PS: dobre viem, že ešte napíše niečo uštipačné aj na moju adresu :DDD
K tým cenám hráčov co píšeš sa vyjadrím práve teraz prvý krát a keď sa pozrieš na trh je to možné, keď sa pozriem na históriu barcelonskych predajov tak ťažko uveritelne :D
Otázka ci sa tu opierame o prestupy typu antony mudryk caicedo alebo macalister szoboslai:D proste je to rôzne a kto bude mať pravdu ? Nikto , maximálne bude mať niekto luck že to trafil :D
Ja predaj hodnotím z rôznych dôvodov ,ak by City predávalo v momentálnom rozpoložení FDJ tak je možné že z toho vytlačia 100-120mil … Je to ale bussines a cela Európa vie že Barca musí predávať či už jeho či iných ,preto cenu budú tlačiť dole . Je to ale len moj názor a kto mal pravdu sa uvidí ,uvidíme či to potom priznajú . Je iné mat ružové okuliare a dať sem čo CHCEM vidiet a dať realitu. K prestupu Raphinhu za 80mil len tolko že Barca ho kúpila za 60-65 a to bol v lepšej pozícii a mladši. Ja tvrdím že dostane tak 60max 65 aj to neviem. Je to ale opäť len názor ,žiadna provokácia .Len čas ukáže kto mal pravdu .
Ani jeden nešiel zo city predsa resp z realu proste stabilného klubu kde hraci ostávajú.
Áno barca musí predávať ale predávať môže aj iných hráčov a keď napr psg bude chcet de jonga , alebo united , chelsea proste teamy co majú rozpočet a peniaze a barca si povie ze radšej predá iných tak môže sa stať že ponúknu sumu ktorá sa neodmieta .
A kto ma pravdu ? Nemusíš mať ani ty s tým co píšeš ale môžeš trafiť nižšiu sumu kvôli neschopnosti športového riaditeľa Barcelony a nemusi to mat nič spoločné s tým co si písal:D
Aj raphinha za koľko pôjde uvidíme,môže ísť aj za 60 aj za 80
Bude záležať na koľko hráčov dostane ponuky a aké a od koho :D
Aj ti hraci kt som spomínal(mudryk antény,caicedo enzo) mohli ísť za nižšiu sumu , ale nešli lebo ich kupovali športový riaditelia bez mozgu:D ak sa taky nájde co pôjde po raphinovi môže ísť aj za 80 :D A tak isto verím ze napr macalister mohol ísť aj za viac ale tam bola zas šikovnosť riaditeľa Liverpoolu keby ho kupuje niekto iný možno by vysolil 2x toľko
Len nech za to nakupujú ďalšieho lewu a ferana :D
Žiadne overené , dôveryhodné články len výplody blbcov z denníkov . To nie len všetko kopírovať , treba si aj zistiť či to tak je. Či Fico zakázal