Stále riešia platy a zmluvy. Najlepší hráč v kádri nemôže zarábať najmenej. Oni vedia najlepšie kedy, kto a za akých podmienok chce zmeniť klub. Nemajú o čom písať tak stále si vymýšlajú a pchajú nos do vecí ktoré vôbec nemajú overené.
Ja sa mu už ani nebudem diviť, keď požiada o prestup, samé kIamstvá o jeho pIate, hráva na pozícii, kde sa necíti najIepšie, častokrát vidieť frustráciu už z jeho strany a hIavne fanúšikovia, ktorí by ho maIi podporovať za každých okoIností ako nášho kIúčového hráča, tak už ho značná časť chce predávať a presviedčať ho o znižovaní pIatu :D.
Avšak, keď odíde, tak náš čaká pekIo daIšiu sezónu a to mi verte, pozrite ako stred trpí, keď odišieI Busquets, keď odíde ešte aj on, tak to može dopadnúť katastroficky daIšiu sezónu.
VzhIadom na to, že De Jong nežije nejaký extravagantný život, aspoň sa teda, tak neprezentuje, tak bohate stačí, že je očierňovaný neustáIe médiami, ktoré dokážu presvedčiť xy fanúšikov o tých sračkách, čo píšu, všimnúť si to možeme aj na tomto fóre. MysIím, že mu to začína prekážať, keďže takéto vyjadrenia u neho nie sú vobec zvykom.
V Ajaxe podávaI najIepšie výkony, keď boIa CDM pozícia zdvojená, to mu daIo väčšiu sIobodu na ihrisku, vzhIadom na to vie, že dobre dopInať útok a nabiehať si predovšetkým do 16 (to čo BarceIone strašne chýba, pretože u nás je v súperovej 16tke jedine Robert a jedno krídIo zväčša). Aj v dvojici s Buquetsom boIi jeho výkony Iepšie ako teraz, keď tam hrá sám. Aspoň moj názor.
Avšak, keď odíde, tak náš čaká pekIo daIšiu sezónu a to mi verte, pozrite ako stred trpí, keď odišieI Busquets, keď odíde ešte aj on, tak to može dopadnúť katastroficky daIšiu sezónu.