Nie je to tak náhodou, že "čas v base " sa ráta aj to čo bol vo vazbe ?
Dostal 4,5 roka a vlastne už má rok a pol odsedené čo strávil vo vazbe ? takže ešte si odsedí rok a pustia ho na podmienku :D takto to nejako funguje na slovensku ne ?
No na Slovensku to funguje tak ze by si dostal podmienku a k tomu aj obeť aj keby chcela vystupovať v anonymite tak na to zabudni ... kňaz zneužije chlapca podmienka
Treren tenisu zneužije 12 ročne dievča podmienka ... prípady len z posledného roka, nevieme to odsúdiť pri maloletých ako by sme chceli pri dospelých ženách keď na Slovensku je taky tradičný šport vypiť si a zmlatit ženu...
Aby som nekryvdil tak aj Česi aktuálne majú s tým problém len oni zjavne v tom majú jasnejšie ako my a idú upraviť trestný zákon aby takýto zločin nemohol vyjsť s podmienkou ...
urcite pojde este odovalnie a pojde to na vyssie instancie, podla mna nebudu na strane zaloby suhlasit s 4,5 ked chceli 12...ak dostal 4.5, rok ma za sebou a za rok a pol je vonku za dobre spravanie
Fakt mu fandis? Ty budes riadny dusevny mrzak... asi by si mu fandil aj vtedy, keby to spravil tvojej matke alebo si zatancuje na hajzli s tvojou dcerou... uboziak!
Nikdy neber cudziu rodinu do svojej smrdlavej papule jasné ????? Spokojne sa môžeme stretnúť a povedz mi to do očí ty VTÁK. Cez internet hrdina a na ulici sa dívaš do zeme , žiadna hrdosť ty žobrák. Tam rob ďalej mukla v dajakej fabrike za pár šupov .
Ja som to myslel tak aby sa psychicky nezložil a nespáchal samovraždu . Piču*eš a nevieš kvôli čomu.
A je mi jedno či dostabem BAN . Rodina sa v živote nespomína a žiadne narážky naňu nestrpím , máš problém s tým čo pìšem ??? Rieš to so mnou a nezaťahuj do toho iné osoby. Vandrák
Vtipne že sa stal idolom hráč, ktorý nás osral v čase kedy sme zan nemali adekvátnu náhradu a šiel za peniazmi do Juve… mohol byt klubová legenda a odísť so cťou, ale on sa ešte vráti po zenite a spraví si hanbu do konca života…
Vypršal mu kontrakt, tak si našiel novú robotu, kde mu ponúkli lepšie podmienky. Bežná vec. Nie je problémom hráča, že klub za toho hráča nemá náhradu. Byť legendou je pekné, ale z toho sa nenaješ. Futbalista je povolanie ako každé iné.
Doma mal rodinu, manzelku modelku, on s vyzorom certa z filmu Suboj titanov mal zostat vecer doma, uzivat si zivot po futbale a nie znasilnovat, nahanat dievcata. Ako clovek je to ... 👎
Dostal 4,5 roka a vlastne už má rok a pol odsedené čo strávil vo vazbe ? takže ešte si odsedí rok a pustia ho na podmienku :D takto to nejako funguje na slovensku ne ?
Treren tenisu zneužije 12 ročne dievča podmienka ... prípady len z posledného roka, nevieme to odsúdiť pri maloletých ako by sme chceli pri dospelých ženách keď na Slovensku je taky tradičný šport vypiť si a zmlatit ženu...
Aby som nekryvdil tak aj Česi aktuálne majú s tým problém len oni zjavne v tom majú jasnejšie ako my a idú upraviť trestný zákon aby takýto zločin nemohol vyjsť s podmienkou ...
Ja som to myslel tak aby sa psychicky nezložil a nespáchal samovraždu . Piču*eš a nevieš kvôli čomu.