Žiaľ, niektorý hráči idú radšej k zemi, než by hrali futbal. Až príliš ochotne sa hádžu, chytajú za tváre a pod. Je to návyk, ktorý zničil futbal a fair play.
normalny chlapsky suboj, zaroven martinez nie je z tych, co potrebuju simulovat, neblazni...niektory sudi by to mozno piskol, ale nic sa nedeje, ze to nepsiskol, nemyslim, ze by to bolo vobec hranicne
Či už to tak je, alebo nie, včera nás to stálo výhru. Nevravím, že to robí pravidelne, ale včera sa mi zdalo, že išiel veľmi rýchlo a ľahko k zemi. Ale za najväčších simulantov u nás by som označil určite Lewu a Raphinu.
Podľa mňa je to už teraz úplne jedno či to malo platiť alebo nie. To, že sme dostali gól je jedna vec, ale to, že sme strelili iba jeden gól a to aj napriek niektorým sľubným šanciam a iba remizovali, je naša chyba. Nemôžeme sa spoliehať na to, že zápas vyhráme s jedným gólom. To platilo možno minulý sezónu, ale vtedy bola obrana spoľahlivá. Teraz je to presný opak.
Radšej keby Cancelo nedvíhal hore ruku ale spravil dva kroky a sklz tak by to ešte zachránil. Tak či tak, škoda že opäť individuálna chyba rozhodla zápas
No ja som si to dnes pustil viac krat, rezia opakovaciek mizerna, no mysli, ze mal nastupit var. Osimen sa zbavil obrancu jednoznacnym odstrcenim rukami
Za mňa Martinez v podstate urobil túto jednu chybu za celý zápas. Hral inak celkom dobre podľa mňa. T