Jj ale je tam ešte Roberto,romeu atď a aj oni potrebujú nejaké minúty či už z rešpektu kvôli poslednej sezóne alebo aby ho bolo trosku vidno keď ho chcú predať a tak isto treba aj takyto výsledok ako je teraz aby sa dalo striedať a experimentovať
Fermin fort roque guiu tam tiež čakajú a proste oni musia mať minúty tiež
Casadovi končí zmluva po sezóne, Romeu chce odísť, navyše je zranený stále. Roberto nie je DM, jeho konkurenciou je FDJ a Gundo, ktorý sú ale lepší proste. Nemá kreativitu ako Pedri. Dáš potom prednosť Gavimu? Či Robertovi? Alebo Feminovi? Ďalej je to Nico a Torre.
Romeu došiel za smiešne peniaze, dokonca z vlastného vačku zaplatil 1 milión, aby mohol prestúpiť. Za koľko peňazí sa asi predá? CM a AM je v tíme plno. DM iba Romeu. Casado sa javí sľubne, klub nemá peniaze na kúpu nového hráča, tak prečo nedať šancu súčasnému hráčovi? Navyše je šanca, že Christensen sa v lete predá.
Len aby romeu ozaj nekde išiel a neskysol tu jak je to zvykom
To isté Roberto
Možno práve to ze nepodpísal ešte predĺženie zmluvy je dôvod prečo ho neukazuju a nedávajú Do A teamu
Nico tu nie je ani torre
Fermin aj pedri si zahrali
A asi nikto neočakával že budeme takto vyhrávať ale aj tak si zahral fort fort cubarsi
Co je stále pohoda
A casada som hrať nevidel čiže nebudem nakladať že nenastúpil
Koľko krát hral pedri de jong aj gundogan ? Niekto z nich dm hral resp snažil sa
To isté Roberto čiže možno nie sú presne tie pozície ale točia sa tam proste
Proste je nejaká hierarchia a keď v takomto zápase by nehral romeu a Roberto ( nvs kedy pri toľkých zraneniach ich budeš potrebovať ) tak to nemusí urobiť 2x super náladu
Si vezmi Félix hral 60 min aj tak bol nasraný:D
Treba byť rád aj za tých čo nahrávajú ale nepindaju , musia byť aj taky hraci a keď je príležitosť ako bola dnes tak ich odmenis
Zabudol som, že Nico sa predal. Torre je na hosťovaní. A Romeu sám požiadal o odchod. Ja nemám problém s tým, že Roberto ostane, ak bude náhradník. Aj takých treba. Záložníci okrem Roberta sú Torre, Gavi, Pedri, FDJ, Gundo, Lopez. to je 6 záložníkov, s Robertom 7 na 2 posty a nikto z nich nie je DM, to je len Romeu. 4 hráči na 2 posty je adekvátne, dajme tomu Roberto ako poistka na RB aj CM navyše, 5 záložníkov stačí. 2 záložníci sú proste navyše. Lopez, aj Torre sú mladý, potrebujú hrať, aby sa mohli zlepšovať. Na lavičke sa nezlepšia.
Za mňa osobne, Pedriho by som predal. Táto sezóna, nastúpil v 23 zápasoch, v 15 chýbal pre zranenie, sezóna sezóna 22/23 nastúpil v 35 zápasoch, pre zranenie chýbal v 15 zápasoch pre zranenie, sezóna 21/22 nastúpil v 22 zápasoch, chýbal v 31 zápasoch pre zranenie. Posledné 3 roky bieda.
Mozno bude mať pedri budúcu sezónu opäť top, ešte by som to s nim skúsil, xavi ho pripraví aby bol budúcu sezónu Topka, uvidíme co nový trener s tým spravi
To ze nie je DM je veľká chyba
Torre hosťovanie myslím ze bude opäť nebol topka ani v girone tak nebude ani tu
Roberto pôjde preč
Ak sa nikto nepredá je to gavi pedri de jong gundo fermin na 2 posty CM(samozrejme aj falošné krídlo alebo dm vedia niektorí občas zastupit )
Treba poriadne DM a záloha je vybavená kvalitné
Obrana ak sa zobere cancelo a uzdraví balde tak není zle si myslím vôbec aj keď túto sezónu im nešlo ďalšia bude lepšia
Určite sa treba povenovat utoku tam to je neefektivne okrem yamala
Sancu ma este roque a feran ak nepride normal ponuka tak na lavicku
Ale raph a felix maju uz za sebou nejake sezony a nikdy nemali dobre cisla oni barcu nepotiahnu k titulom
Lewa tie góly dáva ale kurník herne mu neverím by som ho strelil ak by sa našiel nejaký blázon a zaplatil by ho
Len čo sa donesie ako DM a náhrady na ten utok to netuším to ak nezvládneme lebo tam história ukazuje ze nie veľmi dobre :D
Pedri takto ťahá už 3. sezónu v rade. To už lepšie nebude. Všetko svalové zranenia. To DM teraz v klube je, po sezóne už nemusí byť. Teda malo by sa vyskúšať.
Dnes uz niekolko krat. Pekne. Toto je modernejsi futbal, rychlo do predu. Mame rychle kridla, treba to vyuzit. Len nech pokracuju dalej v tlaku a nech sa nestiahnu a nezacnu branit ten jednogolovy naskok.
Ale dnes to citim na vacsi rozdiel. Aspon z hry to tak vyzera 🙂
Tak záleží aj ako hra super , ak je stiahnutý celý čas tak takýchto príležitosti veľa nebýva. A hráčov na to máme koho ? Véd jedine raphinha nás polobrazilcan je rýchle krídlo a aj ten si z 10takychto prihraviek spracuje tak 3 :D inak tam je len 16rocny yamal a ostatní slimaci alebo majú problém fakt tu loptu spracovať
De jong , cancelo , gundogan zrovna nie sú v pozíciách na brejky by som povedal a ze by to boli zrovna hraci do brejku by som nepovedal
Félix nepatrí k tým rýchlym krídlami určite a ani lewa :D ale ok :D
Ale ako keď si hento napísal ako hraci na brejky do otvorenej obrany ( do otvorenej obrany nám dovolil hrať super a nie každý to dovolí + výsledok že vyhrávame konečne my :D )
Toto nie je možné v 90% zápasov ešte aj bez raphinhu co je jediný na brejky ostatní určite na brejky nie sú
Sa tu bavíme o rýchlych hráčoch co môže byt viní, mbape , salah, saka , doku ale nie pre boha gundogan :D
Ale nebol zlý, to sa ti len zdá lebo jak aj keď došiel do chelsea zo začiatku bol viac disciplinovaný a na oko hra ako tak fajn ale efektívne je hrozný, není rýchly len špekuluje a nevie kedy už odovzdať loptu a jeho cisla hovoria za všetko
Hráč na brejky co potrebuje ísť 10x sám na bránu aby dal 1 gól:D to je taky polobrazilcan co ma problém spracovať loptu aby mu neusla:D
Félix zas zadrimany radšej spraví 3 zbytočne kľučky navyše:D A potom tu je lewa . Skoro jak MSN :D
Mal MATS jednu uspesnu dlhu prihravku? 😂 Lebo sa mi to nezda 😂 furt to len odkopne, zeby to nebolo pro nom, bez rozmyslu a bez toho zeby nasiel adresata z nasho tymu.
Fermin fort roque guiu tam tiež čakajú a proste oni musia mať minúty tiež
Romeu došiel za smiešne peniaze, dokonca z vlastného vačku zaplatil 1 milión, aby mohol prestúpiť. Za koľko peňazí sa asi predá? CM a AM je v tíme plno. DM iba Romeu. Casado sa javí sľubne, klub nemá peniaze na kúpu nového hráča, tak prečo nedať šancu súčasnému hráčovi? Navyše je šanca, že Christensen sa v lete predá.
To isté Roberto
Možno práve to ze nepodpísal ešte predĺženie zmluvy je dôvod prečo ho neukazuju a nedávajú Do A teamu
Nico tu nie je ani torre
Fermin aj pedri si zahrali
A asi nikto neočakával že budeme takto vyhrávať ale aj tak si zahral fort fort cubarsi
Co je stále pohoda
A casada som hrať nevidel čiže nebudem nakladať že nenastúpil
To isté Roberto čiže možno nie sú presne tie pozície ale točia sa tam proste
Proste je nejaká hierarchia a keď v takomto zápase by nehral romeu a Roberto ( nvs kedy pri toľkých zraneniach ich budeš potrebovať ) tak to nemusí urobiť 2x super náladu
Si vezmi Félix hral 60 min aj tak bol nasraný:D
Treba byť rád aj za tých čo nahrávajú ale nepindaju , musia byť aj taky hraci a keď je príležitosť ako bola dnes tak ich odmenis
Za mňa osobne, Pedriho by som predal. Táto sezóna, nastúpil v 23 zápasoch, v 15 chýbal pre zranenie, sezóna sezóna 22/23 nastúpil v 35 zápasoch, pre zranenie chýbal v 15 zápasoch pre zranenie, sezóna 21/22 nastúpil v 22 zápasoch, chýbal v 31 zápasoch pre zranenie. Posledné 3 roky bieda.
To ze nie je DM je veľká chyba
Torre hosťovanie myslím ze bude opäť nebol topka ani v girone tak nebude ani tu
Roberto pôjde preč
Ak sa nikto nepredá je to gavi pedri de jong gundo fermin na 2 posty CM(samozrejme aj falošné krídlo alebo dm vedia niektorí občas zastupit )
Treba poriadne DM a záloha je vybavená kvalitné
Obrana ak sa zobere cancelo a uzdraví balde tak není zle si myslím vôbec aj keď túto sezónu im nešlo ďalšia bude lepšia
Určite sa treba povenovat utoku tam to je neefektivne okrem yamala
Sancu ma este roque a feran ak nepride normal ponuka tak na lavicku
Ale raph a felix maju uz za sebou nejake sezony a nikdy nemali dobre cisla oni barcu nepotiahnu k titulom
Lewa tie góly dáva ale kurník herne mu neverím by som ho strelil ak by sa našiel nejaký blázon a zaplatil by ho
Len čo sa donesie ako DM a náhrady na ten utok to netuším to ak nezvládneme lebo tam história ukazuje ze nie veľmi dobre :D
Ale dnes to citim na vacsi rozdiel. Aspon z hry to tak vyzera 🙂
Félix nepatrí k tým rýchlym krídlami určite a ani lewa :D ale ok :D
Roqueho napísať tiež pekný joke
Toto nie je možné v 90% zápasov ešte aj bez raphinhu co je jediný na brejky ostatní určite na brejky nie sú
Sa tu bavíme o rýchlych hráčoch co môže byt viní, mbape , salah, saka , doku ale nie pre boha gundogan :D
Návrat de jong a gundo a christensen vyklusom:D nemyslím si ze zrovna xavi tento vyklus christensenovi naordinoval :D
Félix zas zadrimany radšej spraví 3 zbytočne kľučky navyše:D A potom tu je lewa . Skoro jak MSN :D