Zároveň je agentem Dani Rodrígueze, jednoho z nejtalentovanějších hráčů v La Masii, kterému na konci června skončí smlouva. Před pár týdny se psalo, že Pini dorazí do Barcelony kvůli jeho smlouvě.
Este ze ta mame Oli a nemusime byt ziveni len z dohadov novinarov, ktory uz vsade vidia len toto jedno meno. Aky mas na to cele nazor? Myslim Flick a dalsi, koho by si preferoval ty ?
Asi favorita nemám, nepremyslim nad tím. Jestli má přijít někdo z historií bez Barçy, přál bych si jen, aby měl po ruce někoho, kdo dokonale zná La Masii.
Ale spíše mám v sobě strach, kdo to převezme a co se bude dít 😕
A asi bych přemýšlel nad povýšením Alberta Sáncheze, asistenta u Barça Atlétic. Pokaždé, když prošel v Masii nějakým týmem, zaznamenali úspěchy a skvělou hru. Byl i asistentem Lopeze, když po jedenácti letech Juvenil A vyhrál Copa de Campeones.
Vnimam to obdobne, tiez nemam favorita na tuto poziciu...masia vychovava hracov pre nejaky system, ak sa ten system zmeni drasticky, tak z masie.uz asi tolko hracov nebude v prvom teame.twk dobre pouzitelnych ako teraz, no nic ako hovori stevie wonder,.uvidime
Hele já bych nějaký drastický změny nedělal, v podstatě mi chybí plynulost hry, jakou má Cadete A + defenzivní činnost Cadete B s tím, že si občas hru zjednodušíš a vypomůžeš si třeba nakopnutým míčem (Baba Kourouma + Sergi Mayans).
Ono zase všechny týmy v Masii nehrají podle šablony stejně, každý trenér a jednotlivá kategorie vnáší něco jiného.
Ale spíše mám v sobě strach, kdo to převezme a co se bude dít 😕
Ono zase všechny týmy v Masii nehrají podle šablony stejně, každý trenér a jednotlivá kategorie vnáší něco jiného.