Je to prostě šrot, buď fakt někde bude problém ve vedení (tréninky, posilování, rege) nebo je to další pan skleněný....už je to moc hráčů, kterým se zranění opakovalo...tady by bylo dobrý vyřešit problém obecně a né se zbavovat hráčů jako je Pedri, Fati atd.
Zaujimave je, ze ked tu bol Dembo, tak bol dost casto zraneny. Odisiel a taha najdlhsiu snuru bez zranenia. Odide Pedri, a bude to podobne, alebo to bude ako s Fatim?
To nie je zahada. Uz som to tu zmienoval, PSG hra signifikantne menej zapasov v sezone ako Barca (nizsi pocet timov v lige, Francuzi nemaju superpohar, Gamper Cup, priatelsky zapas uprostred sezony v USA..). Ci hras prevazne zapas kazde 3 dni alebo raz za tyzden robi obrovsky rozdiel v treningovom procese, regeneracii, mentalnom nastaveni...Ak by Pedri prestupil do PSG nepochybujem, ze by sa "zazracne" uzdravil, ako Dembo...Co sa s tym da robit? Neviem, zredukovat pocet zapasov nemozu. Ak ma hrac tendenciu ku zraneniam bude to len horsie s navysujucim sa poctom zapasov. Nepochybujem, ze Barca ma najlepsich sportovych lekarov (je v ich najlepsom zaujme mat zdravych hracov inak prichadzaju o peniaze a tituly).
signifikantne menej? V lige od tejto sezóny budú mať 18 tímov, ešte minulú sezónu mali 20. To sú 4 zápasy. Inak povinná jazda základná skupina Ligy Majstrov 6 zápasov. To čo si vymenoval ďalej sú blbosti, Gamper Cup je prípravný priateľák pred sezónou, CdR a podobne majú aj vo Francúzku. Proti tímu z 5. ligy predsa nasadíš rezervu, či hráčov z B. Nebudeš tam hrať s A predsa. V Anglicku sa hrá ešte viac zápasov. Ale hrá tam v pohároch proste B. A tím nastupuje, až keď sa jedná o semifinále. A ten priatelák uprostred sezóny v USA snáď nemôžeš myslieť vážne...
Nehovorim o ligovom pohari (Copa del Rey), ale spanielskom superpohari opat s cestovanim do prdele do Arabie. Gamper cup je priatelak ale pristupujes k tomu ako k normalnemu zapasu v zmysle ze neodpocivas ale trenujes regenerujes atd. To uz mozes mat aj 6-7zapasov viac. Nosferatu, ak mas nabity kalendar a skoro ziadnu rezervu tak ano aj jeden debilny priatelsky zapas v USA kam letis 9 hodin a spat (3dni oddrbane) urobia vela v case ked ostatni odpocivaju. Ako hovorim, kvapka ku kvapke furt daco a vo vysledku je obrovsky rozdiel ci hras prevazne raz za tyzden alebo 2x za tyzden. Nehovorim to ja, staci citat vyjadrenia hracov, trenerov...Je obrovsky rozdiel ci hras cca 75 zapasov v sezone alebo 65 spolu s priatelakmi v USA a neviem cim vsetkym ked mas v tej chvili regenerovat a oddychovat. Takisto nemozes volit narocnejsie silove treningy lebo ich nemozes regenerovat na cestach ked o 2-3 dni hras zapas. A po tejto sezone ked mas zapas skoro kazde 3 dni mas cca 3 tyzdne dovolenku
Je take tazke si to predstavit?
Nosferatu chapes ze ak ta aj nenasadia do CdR proti 4toligistovi tak ty musis byt pripraveny nastupit? Co znamena ze tvoj trening musi byt odlisny ako ked vies ze nenastupis a mas volno, nehovoriac o hlave...?Vsetko to meni situaciu.
Asi bych byl také za jeho prodej,v jiném klubu by hlavně hrál na svém místě v záloze a nikoliv na křídle kde na to nemá ani rychlost,Xavi ho tam opakovaně cpe jen proto že mu vyšel jeden dva zápasy cca na tom postu. Nevím jak vám ale mě osobně se zdál mnohem lepší v záloze když hrával než na křídle kde už delší dobu je téměř neviditelný
Určite by som ho nepredal skor by som hľadal problémy v lekárskom tíme fyzioterapeutoch a týchto členoch, nielen Pedri trpí na svalové zranenia a fakt už je ich dosť týchto zranení v poslednom čase FDJ Pedri Christensen Raphinha tiež mal svalové zranenia
Je take tazke si to predstavit?