V poriadku. Ale aj tak by bolo dobré sa s Kloppom porozprávať, že keď skončí tá jeho dovolenka, či by mal chuť ísť do Barcelony a podľa jeho vyjadrenia sa potom zariadiť. Ak by povedal, že áno, tak treba angažovať trénera na jednu prechodnú sezónu a ak povie nie, tak treba angažovať trénera s výhľadom na dlhšiu dobu.
Ono neide len o pauzu... som trener a idu mi v Liverpoole stavat sochu . V Dortmunde som tiez kral atd. Mam vsetko riskovat kvoli peknemu pocasiu? Pojdem do klubu,kde nie su prachy a daju mi hracov z druhej kategorie?
Je ine ist niekam ,kde maju prachy a stiahnem si so sebou Van Dijka. Dam ho ku Araujovi,do stedu si vypytam k FDJ aj KDB a do utoku Haalanda ... a moze zacat "projekt".
Lebo on vie vybudovat,ale to chce cas a u nas strpenie nemame s nikym ani rok,nieto dva -tri...
van Dijk už má 32 rokov, v sezóne 25/26 bude mať 34 rokov, KDB má 32 rokov, v sezóne 25/26 bude mať 34 rokov. To je riešenie na 1, max 2 roky. Teda v sezóne 25/26 končí zmluva ako FDJ, tak aj Araujovi. van Dijkovi aj KDB končí zmluva 2025, samozrejme otázka, prečo by taký KDB odchádzal zo City? Predĺženie o 2 roky mu isto dajú, jeho hra nezávisí až tak od rýchlosti. van Dijk asi uvidí, kto príde do Liverpoolu, ale 2 ročné predĺženie aj on asi dostane. Haaland má odstupné 175 miliónov. Tým sa to asi končí. Navyše je to otázka, či FDJ po tých útokoch klubu bude chcieť ostať, Araujo môže mať iné zaujímavé ponuky, ak chce vyhrávať nejaké poháre.
Príchod VvD nedáva zmysel, keďže je tu Araujo, Christensen, Kounde, Lenglet, Cubarsi, Fort, Martinez má zmluvu ešte na budúcu sezónu.
KDB by hral kde? Dajme tomu, chceš aby hral KDB, FDJ, nemáš DM, máš Gaviho ešte a asi chceš aby hral. Tak isto ak sa nepredá Pedri, tiež by asi mal hrať a nebudú ho trápiť zranenia.
Pozri si ako fungovala prestupová politika v Liveropoole, kde proste ak chceš hráča, niekoho musíš predať. Od sezóny 13/14 Liverpool kúpil hráčov za 1,268 miliardy, predal za 0,77 miliardy. To sú len hrubé čísla, bolo by treba spracovať ešte amortizáciu. To je za 10 rokov.
Haaland je budúcu sezónu v reale... Začne starnúť man city squad, odíde Pep, povýhravali už všetko a bude potrebovať novú výzvu. Medzi realom a city sa už raz rozhodoval. Do city išiel kôli tomu, že tam hral jeho otec a veril v ten projekt právom.Momentalne city sa ale začne rozpadať zachvíľu
A dalšia jeho zastávka bude real či už za rok , za dva. Keď sa ho pýtali na real povedal, že je momentálne najviac šťastný v city, ale stať sa môže všetko...
Nooo tu by som nesuhlasil...Videl si koho ma City v kadri? Ved tam su taki mladi a talentovani hraci a akademia tak slape,zeby som sa necudovcal,ak by do 10 rokov nastupili s vlastnou 11-kou v muzoch,ako sme to dokazali my,ked komplet 11ka na ihrisku bola z odchovancov.
A co sa tyka Haalanda.nezabudaj aj na konflikt stareho Haalanda s madridistas pocas zapasov LM. Nemyslim si,ze v jeho pripade je jasny Real.
Je ine ist niekam ,kde maju prachy a stiahnem si so sebou Van Dijka. Dam ho ku Araujovi,do stedu si vypytam k FDJ aj KDB a do utoku Haalanda ... a moze zacat "projekt".
Lebo on vie vybudovat,ale to chce cas a u nas strpenie nemame s nikym ani rok,nieto dva -tri...
Príchod VvD nedáva zmysel, keďže je tu Araujo, Christensen, Kounde, Lenglet, Cubarsi, Fort, Martinez má zmluvu ešte na budúcu sezónu.
KDB by hral kde? Dajme tomu, chceš aby hral KDB, FDJ, nemáš DM, máš Gaviho ešte a asi chceš aby hral. Tak isto ak sa nepredá Pedri, tiež by asi mal hrať a nebudú ho trápiť zranenia.
A dalšia jeho zastávka bude real či už za rok , za dva. Keď sa ho pýtali na real povedal, že je momentálne najviac šťastný v city, ale stať sa môže všetko...
A co sa tyka Haalanda.nezabudaj aj na konflikt stareho Haalanda s madridistas pocas zapasov LM. Nemyslim si,ze v jeho pripade je jasny Real.