Pomaly si nebudeme môcť zanadávať na Viniciusa ani na vlastnom WC 😅
Ale srandy bokom. Rasizmus netreba podporovať a treba ho trestať, ale nerobil by som z toho tak veľkú vec kvôli pár blbým fanúšikov Barci a Atletika, ktorý sa trochu utrhli z reťaze. Real robí z toho Viniciusa zákonom chránený artikel takými krokmi a robia z neho hlavnú osobu proti rasizmu vo futbale a nakoniec mu to len škodí oveľa viac, lebo si ho rasisti viac a viac všímajú a nepomáhajú tomu ani tie jeho herecké kúsky.
Nie? Pozri si ako hrá, pravidelne je okopávaný ako špinavá handra. Je to jeden z najviac faulovaných hráčov v LaLige. Áno správa sa ako blbec, ale to neznamená, že ho súper môže okopávať a rasisticky ho urážať.
Okopávaný je pre niečo iné a nemá to čo spoločné s rasizmom. Aj Neymar bol okopávaný. Sú to dribléri a súperi ich nevedia inak zastaviť, o tom to je. Ale aj Neymar, ktorý nebol najmúdrejší, lebo sa nechal zlákať peniazmi z PSG a urobil nahovno kariérne rozhodnutie bol natoľko rozumný, že nerobil zo seba šaša nejakými blbými vyhláseniami a scénkami, atď. a neprilieval olej do ohňa ako Vinicius.
Niekto má rýchlejšie nohy ako ako hlavu. Každý na to reaguje inak. Keďže ti niekto za 15 minút 8x prebrúsi členky, isto už ti rupnú nervy. Keby to, čo robia Viniciusovi robili nejakým hráčom v Barcelone, tak ju mi milión ľudí, čo s penou na ústach požadujú karty.
Upokojte sa, moji, dobre? Nie som povinný mať rád Viniciusa či RM, a nepáči sa mi to, čo robia. Vyjadril som to smajlikmi, a to je všetko. Rasizmus tam vidíte vy. Ja nie som ani rasista, ani anti rasista. Tie vaše kategórie si nechajte pre seba.
Ako smajlík sa opica bežne používa vtedy, keď sa človek z niečoho smeje. To ty si si ten smajlík spojil s Viniciusom. Takže zrejme ty tak rozmýšľaš. To bude tým, že sa ten primitív skutočne chová ako opica, a to aj podľa teba. 😁😉
A posledná vec: ja som asi zvláštny rasista, keďže som tu prednedávnom ako prvý napísal, že by Yamal mohol dostať desinu namiesto Fatiho. Ešte skôr ako sa tu objavil ten článok. Asi občas zabúdam byť rasista. Musím sa viac snažiť, aby som nikoho nesklamal. 😁😇
Tak Vinicious je síce hráč najväčšieho rivala, ale to je úplne nepodstatné. Nech by bol hráč akéhokoľvek mužstva tak žiaden hráč nemá právo byť akokoľvek rasistický alebo podobne napádaný. Toto k futbalu nepatrí a je to totálne primitívne
Když se nebude chovat jako primitivní píčus, nebudou
na něj primitivní reakce. Každá akce vyvolává reakci a hloupá akce bohužel hloupou reakci. Může si za to sám rozmazlenec. Zajímavý je, že s ostatníma tmavšíma hráčema na těhle stadionech takovej extrémní problém není, jen s Vinicusem neustále. Prostě když hlupák provokuje hlupáka, nic chytrýho z toho nevzejde. Vinicus by potřeboval pořádně vypleskat hubu, aby se nejdřív uklidnil a pak by se uklidnili i fanoušci.
Samozrejme ze rasizmus do futbalu nepatri. Avsak pravdou je ze nadavat bellinghamovi, rudigerovi, camavignovi ci tchuamenimu som zatial nikoho nevidel .. preco ? Na to si musi odpovedat hlavne vini..
To nie je pravda, uz to skusali ale su daleko odolnejsi nez vini. Napr ako bellinghamovi ukazovali stredny prst a on odpovedal pusou na dialku. Vini je obcas idiot, ale to co sa deje mimo stadiony je daleko cez ciaru. To musite vsetci uznat a nikto normalny to nemoze podporovat.
Nič v zlom ale je zaujímavé, že v reále je kopec hráčov tmavej pleti (ak sa to v dnešnej dobe ešte môže takto napísať) ale problém má stále len on. Tak ako je dobrý hráč tak jeho správanie je na bode mrazu. Mohol by už dospieť
Pamätajte: ukázať prostrednik je urážka, no ukázať ho černochovi je rasizmus len preto, lebo ide o černocha. Černosi sú totižto chránený druh a nedotknuteľní. Ostatných nie je problém uraziť. Podpis: vymleté ultra·liberálne mozgy (= liberálni fašisti).
Ja ešte dodám, keď sa nadávalo Garethovi Baleovi že je šimpanz, kvôli jeho tvári, všetko bolo fajn a každý sa zabával z toho. Na YT, GIFky atd.. Teraz nedaj bože povedať alebo len pomyslieť na viviciusa že je opica, lebo hneď budú lavíny obvinení a blbých reči. Ale ten tiež ma taký ksicht.. prečo je to tak??
Ja som presne takto Bale-a okomentoval ešte v čase, keď hral za RM. Nie na fórach, ale v rozhovore s babou, ktorá tvrdila, že je Bale pekný. Vravel som jej, že má (on, nie ona 😁) opičí ksicht. A nebolo to rasistické, samozrejme. A keď si z toho aj iní srandu robia, asi niečo na tom bude. Ako aj v prípade Viniciusa, minimálne v správaní. 😉 Ale Bale nie je nijako chránený, pretože je biely. Dúfam, že sa tentokrát administrátori rozumne zachovajú, a nevymažú tento môj komentár.
Ale srandy bokom. Rasizmus netreba podporovať a treba ho trestať, ale nerobil by som z toho tak veľkú vec kvôli pár blbým fanúšikov Barci a Atletika, ktorý sa trochu utrhli z reťaze. Real robí z toho Viniciusa zákonom chránený artikel takými krokmi a robia z neho hlavnú osobu proti rasizmu vo futbale a nakoniec mu to len škodí oveľa viac, lebo si ho rasisti viac a viac všímajú a nepomáhajú tomu ani tie jeho herecké kúsky.
na něj primitivní reakce. Každá akce vyvolává reakci a hloupá akce bohužel hloupou reakci. Může si za to sám rozmazlenec. Zajímavý je, že s ostatníma tmavšíma hráčema na těhle stadionech takovej extrémní problém není, jen s Vinicusem neustále. Prostě když hlupák provokuje hlupáka, nic chytrýho z toho nevzejde. Vinicus by potřeboval pořádně vypleskat hubu, aby se nejdřív uklidnil a pak by se uklidnili i fanoušci.