Pacila sa mi Simeoneho reakcia na filmovanie hraca atletica v suboji s Kundem,ako ukludnil hracov na lavičke že si maju sadnut. Take férové z jeho strany. Futbal zatiaľ boj
Uf ten hlavny rozhodca je riadne teľa, postranni piskaju ofsajdy s 20 sekundovym delay-om dpc. Xavi je jak Cholo za starych cias nedivim sa mu. Ukazuje sa, ako velmi nam chyba na utocnej polovici hrac s profilom Pedriho a FdJ, ktori vedia podrzat loptu.
Asi takhle Xavi je genius :D Jasný není konec zápasu, ale se slepenou zálohou která horko těžko dá míč(A taky to tak vypadá). Tak kluci jezdí jako o život, šíleně odbojovaný výkon a boj. Není to oku lahodící, ale nevypustí ani jeden souboj, za co mají u mě body. Jasný par gaučáků od klobásy se tu zase posere co hrajeme za sračku. Ale posledních 15 minut bylo za mě super, a celkově i přes ne zrovna krásu to je odřený a vybojovaný!.Gol třešnička. Každopádně na jednu stranu se Xavimu nedivím protože regulérně čisté odebrání míče se nám neustále píská. Ale na druhou stranu on by ty emoce měl klidnit první. Není možné že půl sezony bude na tribuně.
Podľa mňa lewa není skvelý túto sezónu, vôbec, ale prebral sa gólovo, to určite a proti atleticu zahral aj s loptou dobre . Aj keď skvelý nebol na lavičke nebol nikto kto by ho na 9 nahradil.
Bodaj by hral takto do konca sezóny a možno budú zázraky
dostal zltu za to ze sa sral kvoli tomu ze rozhodca nedal zltu hracom atletica bo mali uz viac zakrokov na hracov barcy a nasledne dostal dalsiu zltu bo zase nebola zlta udana hracovi atletica...fort priemerny zapas nic take co by bilo do oci
Až teraz som sa dostaI k futbaIu, výkon na zákIade výsIedku bude určite super, až mi je Iúto, že keď sme sa konečne rozbehIi, tak ide repre pauza. Avšak dohnať ReaI to by s nami museIi byť všetci svätí, tá strata je predsa dosť veIka a ReaI podáva pravideIne soIídne výkony, ktoré im postačia na to aby to ukopaIi, aspoň moj názor.
Ale takto keď budeme hrať tak sa skôr dostaneme do finále LM . Real môžme poraziť ale musí real stratiť ešte mimo nás a my všetko vyhrať . Ty si asi nepochopil pointu že každý povie , že väčšie šance sú v tej LM lebo tam to je vabang:D
:D keď takto budeme hrať s psg tak mam dosť vysoké sance na finále co je o 1 zapase . Ale tak ľahšie je zabezpečiť aby real zakopaval a stracal body a my takto odohrali každý zápas do konca sezóny
PSG majú Mbappého, a s ním budeme mať veľké problémy. A to nerátam City, Real v LM (kde vždy podávajú neskutočne výkony), Bayern, Arsenal. Ani na jedno z týchto mužstiev nemáme, podľa mňa. Tu nejde o počet zápasov, ale o vyššiu kvalitu súperov.
Ak prejdeme cez PSG, čo nie je nič nemožné, tak možeme hrať Ien proti Dortmundu/AtIétom. Určite to neberiem za samozrejmosť, taktiež za taký maIý zázrak, avšak je to prechodnejšia cesta ako k tituIu v Iige. Už Ien tie peniaze musia byť pre nás obrovskou motiváciou. A fináIe je na jeden zápas, tam sa može udiať hocičo..
Tak, tak. A naš team momentáIne nie je na toIko široky, žeby sme sa mohIi pInohodnotne sústrediť aj na Iigu, aj na Im, aspoň moj názor. AIe kIobúčik doIe pred Xavim ako daI dokopy obranu, vIastne ceIé fungovanie teamu.
Ten fort ak hra ešte lepšie na RB , tak on + uzdraveny balde budú kraje obrane dosť dobré na dlhé roky . Ten cubarsi v strede s araujom fakt .ta obrana jaka zmena
Achjo my vedeme 0:3, ale ani tak nemůže Roque nastoupit na své přirozené pozici středního útočníka? To musí každý zápas odehrát Lewandowski plný počet minut? Dneska hraje dobře, o tom žádná, ale opravdu nemůže někdy střídat a nastoupit místo něj Roque, když do základu se přes něj určitě nedostane? A Romeu by se měl na hřiště dívat maximálně jen z lavičky, na hrací ploše v dresu Barcelony nemá co dělat! Kdejaký hráč z béčka nebo dorostenec by zahrál lépe než on.
podla mna to ma dovod preco Roque nehrava. Je skvele fyzicky pripraveny a stavany hrac ale tam to asi konci. Po technickej stranke podla mna daleko zaostava a pravdepodobne tam bude niekde vidiet ten markantny rozdiel, napriklad na treningoch kam bezny clovek/fanusik nevidi. Tympadom nezapada vobec do konceptu. Nejaky dovod tam musi byt, pretoze posledne zapasy tam pre neho bol priestor a aj tak zvolili ine varianty
som si na 100% isty ze z tohto brazilskeho flopa nikdy nic nebude a za 2-3 roky bud uz nebude hracom barcelony alebo bude na hostivaniach kym sa ho klub nezbavi lebo tento hrac ocividne nema na prvoligovy fotbal
nie taky film so nevidel ale videl som nejakeho fanboy admina tohto hraca co mi zmazal komentar lebo som napisal ze je na urovni kvalitativnej ako druholigisty z bananovej republiky
Bodaj by hral takto do konca sezóny a možno budú zázraky
Tam môže prísť aj výbuch. Z ktorejkolvek strany , nebudem sa cudovat.bude to o momentoch.