Kimmicha by som tu rád privítal, ale rozhodne nie za Arauja. 60-70 mega za Kimmicha je zohnateľných v lete, ak sa posnažíme v predajoch. Onana a Zubimendi za 60 mega nie sú o nič lacnejší viacmennej. Ak chceme stále kvalitné DMko, tak minimálne nad 50-60 mega to pôjde.
Tak radšej podpíšme Jorginha na rok a Kimmich príde o rok zadarmo... hádam nebudeme blázni a kupovať hráča rok pred koncom zmluvy za 60m., nedajbože vymieňať za Arauja
Kluc, ved ale nie je pointa, ze bayern ho bude chciet predat toto leto? Urcite si nepovie ze Barca nema love, tak ho tu podrzime, nech ho maju o rok zadarmo. A jasne, rozumiem, ze posledne slovo ma hrac, ale je viacero sposobov ako hraca prinutit odist/dohodnut sa na odchode, ak to je v zaujme jeho sucasneho klubu..
Bacerlona stále nemôže nakupovať 1:1, takže zohnať tých 60 miliónov bude nemožné skoro. Navyše, Kimmich je ofenzívne DM, defenzívu a čiernu robotu obstarával Goretzka. Navyše Kimmich má 20 miliónový plat v hrubom. Nehráva single pivot, ale double pivot. Takže zase sa chce kupovať hráč, ktorý nezapadá do toho, čo chce klub hrať a bude sa na neho nadávať, lebo bude hrať zle a mimo pozície? Ďalšia stránka veci, Tuchel končí, kto vie, kto príde. Môže prísť niekto, pri kom sa Kimmich môže rozhodnúť ostať v klube. Voľný tréneri sú Conte, Mourinho, Flick, Zidane, Lopetegui, Klinsmann, možno ukecajú Xabiho...
To je ale čisto pesimisticky pohľad na vec. Áno, ešte nie sme na 1:1, ale to nie je nič nové pod slnkom, keďže záleží od tejto sezóny a jej príjmov, aby sme skončili sezónu v pluse. K 1:1 nám chýba zruba 15-30 mega a v hre sú financie z La ligy a LM. Nevieme ešte predpovedať čo z toho budeme mať na konci sezóny. Rovnako ešte len musíme vyriešiť opätovný predaj tej časti Barca Studios po tom čo Libero nezaplatilo čo malo. Cesty tam sú len sa to musí pospájať do leta. S pozíciou Kimmicha je to ako píšeš. Mierne obavy mám z toho aj ja, ale ako možno by to mohlo vyjsť. Nevieme ako to plánujú. Možno takým Goretzkom by bol v našom prípade de Jong. Čo sa týka trénera, tak nie len Bayern ho mení, ale aj my. Rovnako aj k nám môže prísť taká osoba pod ktorou by chcel Kimmich trénovať.
Všade sa píše, že Barcelona potrebuje 100 miliónov, aby mohla začať nakupovať 1:1. Nevieme čo dali do rozpočtu, lebo po minulé roky Barcelona vždy uvažovala, že bude hrať semifinále minimálne. Navyše na hosťovaniach sú hráči ako Fati, Lenglet s nie malými platmi. Netreba zabúdať, že sa rátalo s o cca 100 miliónmi menšími príjmami, lebo sa nehralo na Camp Nou, ale odhady hovoria, že by to mohlo byť byť 150+ miliónov, lebo návštevnosť nie je, čo sa odhadovalo.
Zase ruku na srdce, kto taký zaujímavý by mohol prísť do Barcelony ako tréner?
Ja neviem čo všetci s Kimmichom máte. Hráč je to výborný, no je to úplne iný typ hráča ako potrebujeme. Kimmich je kreatívny hráč a defenzívnu robotu zaňho robí Goretzka. Barca potrebuje DM ktoré bude vedieť aj brániť a bude aj dostatočne kreatívne.
Väčšina ľudí tu vidí, že hra dm, tak je dm a barcelona ho logicky potrebuje. A nechápu, prečo bayern asi tak hľadá defenzívneho záložníka. Vid mikimi a podobni
Kimmich má výborné defenzívne štatistiky, či v lige alebo v LM, stačí pozrieť minulé sezóny. To že túto sezónu hrá inak je taktikou Tuchela, logicky hľadajú DM keď Tuchel ho tam hrať nechce a ostáva mu rok do konca zmluvy. Posledné sezóny bol najlepšie DM spolu s Rodrim, defenzívne aj ofenzívne fantastický ale to by trebalo mať lepšiu pamäť a viac sledovať Bayern. Aj keby sa vyžaduje hrať double pivot, bolo by to ešte lepšie keďže aj FdJ je najlepší v double pivote. Stále nevieme kto bude nový tréner a väčšina spomínaných trénerov preferuje double pivot, či Flick, Zerbi alebo Tuchel.
Zase ruku na srdce, kto taký zaujímavý by mohol prísť do Barcelony ako tréner?