Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-04-02 20:18:32
A ja som si myslel že dnes už je 2 aprílový deň 🤔
2024-04-02 23:13:19
Takže Barcelona niekde nájde 175 miliónov na jeho prestup za rok? A čo jeho plat? Tých 20 miliónov v hrubom chcieť bude. Ďalšia otázka, jeho herný štýl, rýchle útoky a protiútoky, medzihra je dobrá, ale nie je to falošná 9, ťah na bránku, žiadne hranie baga do kruhu. Ak má rozum, tak to tam bude na ľavom krídle? Fati? Pravé krídlo dajme tomu, on a Raphina a FDJ to vedia potiahnuť kolmo hore, ale čo zvyšok tímu? Gundo nemladne, navyše mu v 2025 končí zmluva, v tíme DM nie je, Pedri je polovicu sezóny out, Gavi proste kreativitu nemá. Cancelo je otázny, či ostane, Kounde nie je ofenzívny, Balde má útlm a nik iný tam nie je.
Jaj, zabudol som, že niekde treba nájsť peniaze na DM, ľavé krídlo, ak Lewa nastúpi budúcu sezónu do aspoň 50% zápasov, že by bolo fajn ho po sezóne streliť a ušetriť jeho 26 miliónový plat (určite tam bude aj nejaký ten bonus). Potom ešte Roguemu vysvetliť, že je úplne v r*ti ak príde Haaland a skúsiť ho predať za 31 miliónov + bonusy, aby sa zaplatil (má aj nejaký ten plat). Ako by sa tak vyzerala základná 11?
Gavi -Haaland - Raphina/Yamal
Pedri-FJD (verí niekto, že Pedri vydrží zdraví celú sezónu? A kto na lavičke?)
Christensen (náhrada na DM nie je)
Balde-Cubarsi-Araujo-Kounde (na lavičke akurát tak Fort)
Stegen

Z tohoto čo vidno? Gavi krídlo nie je. Raphina je tlačený na predaj, Yamal má 16, je to one season wonder, Torres tiež je tlačený na predaj, ľavé krídlo v tíme nie je okrem Fatiho. Záloha Pedri+FDJ+Christensen (ktorý je tlačený do predaja) akože v trojici odohrajú sezónu? A na lavičke Lopez?

Barcelonu tlačí topánka inde, ako dať 175 miliónov na 1 hráča, ktorý proste nebude mať s kým hrať pomaly.