Nj po prehre s PSG ho budu opat vyhadzovat, po postupe predlzovat zmluvu, objektivne sa az tak vela nemeni. Som za to, aby Xavi pokracoval uz len preto, ze trener Barcelony bude musiet vediet dokonale pracovat s mladymi v 1. time i rezerve, lebo prachy na kvalitne posily nie su. Snad sa nase vykony budu nadalej zlepsovat, PSG je velka vyzva...
Po ďalšej hanbe v podobe prehry s Villarealom ho celé podtatranské konzilium vyhadzovali z okna. Keď na druhý deň vyhlásil, že po sezóne končí, všetci zatlieskali. Další týždeň sa začala nostalgia a prejavy vďaky. Prišli vynikajúce výsledky po dobrej hre. Strhla sa bitka o zotrvanie Xaviho, lebo ho strašne potrebujeme. Lebo Len On nám vie pomôcť. Podtatranské konzilium je Veľké!
Počkaj. Ostane Xavi, prídu zlé výsledky. Xavi ven!!
Ja nerád píšem kritické komentáre, ale vedieť pracovať s mladými? 😂 Fati neskutočný prepad formy a zranený, Balde pokles formy zranený, Pedro pokles formy neustála zranený, Gavi zranený a uvidíme čo s ním bude keď nastúpi. To nie je skvelá práca ale prepad ceny na prestupovom trhu o milióny
Uz som pisal davnejsie. Euforia po Neapole nam zatemnila usudok. Neapol je priemer ligy v Taliansku momentalne. Az by sme dokazali vyradit PSG a porazit team ako City,alebo Madrid v el Clasico,zmenim nazor.
Zatial je u mna Xavi legenda klubu,nadejny trener,ale na top manazerov zatial nema po taktickej stranke a asi aj pri vedeni treningoveho procesu (vela zranenych). Manazovat top klub,ktory chce vyhrat ligu,LM a uspiet aj v pohari,nie je to iste,ako klub,kde bol predtym.
Pre mna casto nezmyselne striedania robi,ale uz snad pochopil,ze zaklad kazdeho uspesneho muzstva je pevna obrana.Bez nej nemas sancu (tu sme sa zlepsili za posledne tyzdne,ale preveri nas az PSG a Madrid).
Posledna vec: jeho vylucenia... ci su prisne,ci nie,je ich vela a aj kariet.
No PSG je podla mna favorit, ked sa pozriem na oba timy, ich formu a skusenosti, bezohladu na to, kto je momentalne nasim trenerom. A ani v zapase s realom ci City nie sme favoriti. A ak je favoritom super, tak mi pride zvlastne to staviat do pozicie "az vyradime PSG a porazime City/Madrid, zmenim nazor". Nemyslim, ze tie sance s PSG su zas 90:10, je to vyrovnanejsie, ale netreba si ani robit iluzie - ak nas vyradia, myslim, ze to bude mensie prekvapenie ako nas postup. Z timu psg napr. len taky Mbappe dokaze kedykolvek sam urobit rozdiel. My prakticky nemame rozdielovych hracov na tejto urovni. So vsetkym ostatnym viacmenej suhlasim, ale predsalen ked si to dam na vazky, tak myslim, ze prichod noveho trenera by narobilo viac skod ako uzitku. Pises, ze Xavi zatial nema na top manazera - skor s tebou nesuhlasim, ale aj keby to tak bolo, ktoreho z top manazerov si teda mozeme dovolit angazovat ako jeho nahradu?
mne sa zda ze sa dostavame do formy a mame hracov ktory robia rozdiel a na viacerych postoch mame lepsich hracov ako oni. Mbape nerobi tim, mozno da jeden dva goly ale my dame po jednom s troma :D. Fermin sa tiez vie utrhnut ako proti realu. Ja verim ze mame vyrovnane sance. A moze postupit ktokolvek. A ked sme pri tom nie je to len porazka Neapola je tam aj 3:0 s Atleticom ktore je na tom v lige majstrov rovnako ako my. Cim lepsi super tak sa nam hra lepsie lebo nemuruju a nedobijame hadrianov val. Ja verim ze ak nam vydrzi forma a nezrania sa hraci aj real bude mat problem o dva tyzdne. ja tam vidim zlepsenie aj ked sme teraz vyhrali len 1:0 nebol to zapas o jednej strele ale gol bol na spadnutie cely cas a mali sme len smolu a rozhodca to tiez drzal aby sme nahodou nevyhrali viac.
Jj ved ja som optimista, aj ked tvrdim, ze nesme v tom dvojzapase favoriti. To hej vsetci nasi hraci sa vedia utrhnut nelen Fermin, ale velmi nepredvidatelne :D raz hraci zapasu inokedy vyzeraju ze prisli na huby do lesa:D no posledne zapasy je to parada snad dobre nacasujeme formu
Cule90 - Vsetko je v poriadku,mame rozdielne nazory a aj totozne,tak to ma byt. Ja si dovolim nesuhlasit s tym,ze PSG je favorit. Preco? Mame svetovych hracov na viacerych postoch.Podla mna je to prave v koucingu.
Ved skusme spolu:
svetova trieda :
TerStegen
Araujo
Kounde
FDJ
Gundo
Pedri
Lewa
Cancello
to uz mame 8 hracov,ktori maju skusenosti,nieco dokazali a maju to v hlave v poriadku.
Pridaj ku nim Cubarsiho,Yamala,ktori davaju cerstvu stvau,Raphinhu ktory ma formu...
Podla mna kader mame lepsi,ako PSG z celkoveho pohladu. Len vykony kolisu.Bud zahrame perfektne (Atletiko 0:3),alebo sa nato neda pozerat. Hlevne nech ho ani nenapadne postavit Romea,to ma uz ozaj irituje.
Takzeiz suhlasim,ze urobit rozhodnutie az na konci,ale za mna Xavi zatial skor nie,ako ano.
Bodaj by som sa mylil.
Jj akoze posledne zapasy davaju velku nadej, ze by sme to mohli dat:) Myslim si, ze PSG je mierny favorit, lebo maju vyrovnanejsie vykony, skusenejsich hracov, produktivnejsi a rozdielovejsi utok, neprehrali od zapasu s Ac Milano 7.11 a nasi najrozdielovejsi stredopoliari (FdJ a Pedri) sa len vracaju po zraneni. Ale jasne bavime sa tu len papierovo, zalezat bude len na predvedenej hre, faktorov tam je vela:)
Počkaj. Ostane Xavi, prídu zlé výsledky. Xavi ven!!
Zatial je u mna Xavi legenda klubu,nadejny trener,ale na top manazerov zatial nema po taktickej stranke a asi aj pri vedeni treningoveho procesu (vela zranenych). Manazovat top klub,ktory chce vyhrat ligu,LM a uspiet aj v pohari,nie je to iste,ako klub,kde bol predtym.
Pre mna casto nezmyselne striedania robi,ale uz snad pochopil,ze zaklad kazdeho uspesneho muzstva je pevna obrana.Bez nej nemas sancu (tu sme sa zlepsili za posledne tyzdne,ale preveri nas az PSG a Madrid).
Posledna vec: jeho vylucenia... ci su prisne,ci nie,je ich vela a aj kariet.
Ved skusme spolu:
svetova trieda :
TerStegen
Araujo
Kounde
FDJ
Gundo
Pedri
Lewa
Cancello
to uz mame 8 hracov,ktori maju skusenosti,nieco dokazali a maju to v hlave v poriadku.
Pridaj ku nim Cubarsiho,Yamala,ktori davaju cerstvu stvau,Raphinhu ktory ma formu...
Podla mna kader mame lepsi,ako PSG z celkoveho pohladu. Len vykony kolisu.Bud zahrame perfektne (Atletiko 0:3),alebo sa nato neda pozerat. Hlevne nech ho ani nenapadne postavit Romea,to ma uz ozaj irituje.
Takzeiz suhlasim,ze urobit rozhodnutie az na konci,ale za mna Xavi zatial skor nie,ako ano.
Bodaj by som sa mylil.