On je hráčom PSG, je platený za to aby hral a dával góly a asistencie. Tak isto ľudia chcú vidieť oslavy. Len evidentne sa cez to časť fanúšikov preniesť nevie.
Cez to sa vie preniesť v pohode väčšina fanúšikov. Taký Felix, keď šiel len na hosťovanie do barcelony tak mu na jeho pamiatku pred štadiónom nahádzali bordel, pľuli a pod. aj tak stále s rešpektom neoslavoval tak prehnane ako tento, ale pekné od neho že sa tak tešil z toho, až sme nakoniec vyhrali.
Nikto mu nezakazuje dávať góly (aj keď pri pohľade na jeho štatistiky to vyzerá tak, že áno), ale je viac než na mieste prejaviť rešpekt klubu, ktorý do neho investoval nemalé peniaze a mal s ním trpezlivosti na rozdávanie. Dávno sme však pochopili, že chlapec je mierne zadubený a nič dobré od neho nečakať.
Suhlasim s markom31, ja osobne mu nevycitam oslavy golu, nech si robi co chce a prestupi kam chce. Nechutne bolo len to pokrytectvo z jeho strany, kedy v priebehu par tyzdnov zmenil svoje vlastne vyjadrenia o 180 st. A je uplne jedno ci to bol jeho kalkul alebo sa rychlo zmenili okolnosti a on za to nemohol. Sposob, akym odkomunikoval tuto otocku bol velmi nedostatocny, akoby sa ani neunuval to velmi vysvetlit, myslim, ze sam vedel, ze sa to ani neda. O okolnostiach prestupu hracov neviem takmer nic, ale som presvedceny, ze keby Dembele odist nechcel tak neodide, specialne ked to nechcel ani jeho klub. Dembo ma plne pravo oslavovat svoje goly hoci aj do nasej siete a fanusikovia Barcelony maju plne pravo piskat nanho kedykolvek a kdekolvek.
snapshot ja som si to preistotu pozeral keď som to písal hore :D ale na metropolitane neoslavoval, no na monjutic to bolo také, že sa aj tešil viac :D ale nie zas tak ako dembele včera
Pre mňa to vždy bol Debo/Debile, nie Dembo či Dembele. Trochu ma Frenkie včera nahneval, keď sa nechal týmto hlupákom oklamať, a to napriek tomu, že Debile-ho pozná a ten "ťah" vkuse používa.
A nedá mi to. Včera tu niektorí vynadali Sergimu do p*č, čo je úplne cez čiaru, ale nikto ani slovo voči Frenkiemu alebo Araujovi pri prvom góle PSG. Tomu hovorím zaujatosť a neférovosť, keď človek potrebuje obetného baránka vždy, keď sa nám nedarí. Nechápem, ako to admini neriešili a nevymazali ten komentár. Ale keď ide o pseudo rasizmus, tam sa maže všetko jedna radosť.
RoAd. Mne sa páči Tvoj výklad pseudorasizmu...
Také rafinované. :-) Kotlebovsko - Mazurekovsko - Uhríkovské! Iný odpad schválne neuvádzam...
Akože 1488 Je len náhoda. Kľudne aj dvanásťkrát po sebe... ? :-)
Ste vy šibali. :-)
Nechal se odrbat Dembelém? No a co..? Dembelé má jeden z nejlepších driblingů..a pravidelně to ukazoval když hral za barcu, tak bych jediný hráč který dokázal přejít přes více hračů, to že přejde přes Frenkieho nebo Roberta to se prostě za zápas stane! Dembelého výhoda je to že asi sám netuší co chce udělat, a proto bránící hráč může akorát tak věštit z koule jestli zasekne nebo vystřelí.😁 U něj byl většinou spoleh na to že mine bránu, ale občas se trefí fantasticky (cca 1x až 2x do roka) 😁..
jj suhlasim s Thiagom02, niektori fans sa tvaria, ako keby sme nebranili elitnych utocnikov, ale africke korytnacky. Ano aj super ma svoje kvality. Ano, pri prvom gole sa dalo urobit viac napr. Demba rychlejsie dostupit, ale neda sa to robit cely zapas kazdy zapas, Dembovu strelu sa snazili zblokovat traja nasi hraci, proste to trafil brutalne a ked takto trafi obrana proti tomu neje ziadna. Vycitat to nasim hracom je bohapusty amaterizmus, ked takto budeme branit kazdy zapas ako vcera vyhrame 95-99 zapasov zo 100.
Teo, neviem prečo sem pcháš určitých politikov, s ktorými nemám nič spoločné. Pseudo rasizmus je pre mňa to, keď nemôžeš nič povedať v spojitosti s černochmi, atď, lebo hneď je to rasizmus. Mne sa to stalo keď som sa rozčúlil nad chovaním určitej kreatúry z RM. Hneď som bol rasista a sa môj komentár vymazal. Ale keď tu naši "fanúšikovia" surovo nadávajú nášmu vlastnému hráčovi, a to úplne neprávom, tak to je zrejme v poriadku. Toto je fórum Barcelony, a admini by, podľa mňa, mali v prvom rade chrániť našich hráčov, klub a používateľov/fanúšikov a až potom cudzích, nech sú čierni alebo nie. Už dosť bolo nezmyselných komplexov. Pre mňa je a vždy bude náš kapitán, Sergi Roberto, oveľa viac ako hocikto iný hrajúci v inom tíme, počnúc s tým madridským primitívom. Chceš tvrdiť, že som kvôli tomu rasista? Mne je to osobne jedno. Za svojimi slovami si hrdo stojím.
Az na to ze Atletico sa k Felixovi spravalo rovnako ako on ku nim poslali ho prec ked sa vratil zobrali mu cislo a to by nasralo kazdeho a teraz sa tvaria ako im ublizuje. Naopak dembele mal az prehnanu podporu od Xaviho.
Ja hovorim o tom klamstve co skusal ked bol este nas hrac o tom ako chce vyhrat ligu majstrov s barcou a nikam nejde a tak dalej a o dva dni sa smial v lietadle do pariza. Teraz nech si robi co chce nech sa kludne tesi uz mi je ukradnuty :D
To ideme teraz hejtovať a kritizovať za to, že sa teší nejaký hráč z gólu? Už nie je naším hráčom a i keď boli s jeho menom isté kontroverzie, podstatné je, že už nie je naším hráčom a má právo sa tešiť z gólu. To k futbalu patrí. Nechajme ho tak a sústreďme sa na Barcu.
Presne uz nie je nas hrac.... a ani nikdy nebol :D Ja sa na neho nehnevam podla mna to rozhodnutie bolo najlpesie co mohol pre nas spravit a vcera keby sa neposmykol ani ten gol by nedal. A to co predvadzal potom len marilo sance PSG na vyrovnanie. Som sa tesil pri telke a hovoril som si ze toto je dembele akeho pozname a chceme vidiet :D
Také rafinované. :-) Kotlebovsko - Mazurekovsko - Uhríkovské! Iný odpad schválne neuvádzam...
Akože 1488 Je len náhoda. Kľudne aj dvanásťkrát po sebe... ? :-)
Ste vy šibali. :-)
Ten gól keď tak ide na vrub FDJ, pretože sa nechal tak lacno oklamať. Ale zas bolo v tom aj kus smoly, že lopta akurát šla k Dembelemu.