Trochu nas podozrievam z toho, ze sme minule roky schvalne sabotovali LM aby sme sa vyhli PSG s utokom Neymar Messi Mbappe:D takze vsetko je ako ma byt a dnes nam nic nebrani v ceste
Aj psg vytiahli do základu zaireho čím ich záloha bude lepšia , tak isto hakimi na rb . Vôbec to nebude ľahký zápas, čaká nás boj a držím paste
Ale nech to dopadne akokoľvek fandim navždy;)
Mám obavy o obrany hlavně z důvodu Pedriho, kterej to dle mě neuběhá.
Vitinha nás na PSG už v záloze motal u nich. Dle mě bylo lepší dát pedriho až na druhej poločas.
Nj tazko povedat, ale pred zranenim patri Pedri pravidelne medzi hracov s najviac odbehanymi km. Oba timy prakticky v najsilnejsoch zostavach bude dobry futbal:D
Čaká nás veľmi ťažký zápas. Bude to ťažšie ako minule. Roberto a Christensen nám budú ako možnosti do zálohy chýbať. Osobne by som do základu uprednostnil Fermína pred Pedrim.
Hlavne aby chalani vydali na ihrisku zo seba všetko, nech už to dopadne akokoľvek.
Skoda, mali sme ich na lopate, snad to udrzime v 2. polcase co najdlhsie. Dufam, ze zajtra budu detaily hrat v prospech Man City dpc, jeden unik za obranu a semifinale v prdeli:/
Ale nech to dopadne akokoľvek fandim navždy;)
Vitinha nás na PSG už v záloze motal u nich. Dle mě bylo lepší dát pedriho až na druhej poločas.
Hlavne aby chalani vydali na ihrisku zo seba všetko, nech už to dopadne akokoľvek.