Ale puding ibaj do pice materi prosím ta
Pre toto je messi goat lebo on by sa nezvalil jak čistý buk . Ani ho nestiahol len ruku položil a hneď letel na trávnik
Aha takze mal hrat bez kopacky ,faul nebol prepac a nesiel sam na branku. Ak by to bolo naopak a bola by tam len ta ruka uz by si krical CK.trosku objektivnosti,velka hlupost Arauja,mal ho nechat ist ,bud by ho vychytal brankar alebo by bolo 1:1 a barca by este postupovala a mala to v rulach
Presne žltá a priamy kop nič viac
A nie ,nie som zaujatý. Par minút predtým na tej strane araujo rukami odsotil hraca oveľa viac ako pri tej červenej a doma kričím že toto ozaj neodpiskal? A bol to hrac Barcelony araujo a dožadoval som sa pred TV že to bol faul . Tak nastavil meter a potom odpiska toto ?
Však bol posledný hráč, aj keby ho jazykom oblíže a padne kvôli tomu tak je to červená karta. Sledujete ten futbal nonstop a základne pravidlá neviete bože môj.
Slabý rozhodca jak kkt
Minulý týždeň city real rozhodca tiež púšťal takéto veci ale púšťal to 90min . Nenechal to tak ze jeden neodpiska a za ďalší dá červenú to není normálne pre boha. Ten zápas real city rozhodca zvládol dokonca .tento bohužiaľ nie .
Kľud si chod písať na stránku realu a neotravuj tu daj si xanax ty a už to pochop Ze tu nemáš čo robiť
Puding, kopačku mu vôbec nevyzul pri tom kontakte, kopačku sa mu vyzula až, keď na neho Araujo padol, teda až na zemi. Neupínaj sa niečo čo nie je pravda, potom vyzeráš ako idiot.
Cule90-Aspon ze tu je aj kopu fans co su objektivny
Toto si barca ppsrala neskutocne mala na postup ale teraz opat Uplne nadarmo smykacka v 16ke ked hrac je chrbtom k branke,moze toto urobit obranca? Naco?
Hej no Cancelo to uz tiez posral, ale berem to tak, ze uz sa tam nabaluje frustracia, utrpenie na to kukat no, ale asi sa v tom treba poriadne vyčvachtať lebo aj to patri k tomu. Tu vsetci fandia, len ked sa vyhrava. Fans na stadione sa mi pacia furt povzbudzuju, aj ked to uz je beznadej samotna. Je to skoda no, ale ta Araujovi za to utrhnut hlavu je tiez kokotina, on vie, ze to posral:D Luto mi je iba toho nadsenia u fans, ktore sa podarilo po niekolkych mesiacoch resetovat a zas je to fuc. A PSG je dost nesympaticky tim, dufam, ze ich Atletico v semifinale vyradi a zajtra City zaberie.
Tam nebola jedna
Rozhodca
Araujo redka
Cancelo 1.gol, penalta
Lewa 1 šanca zahodena a zle rozhodnutie pred 4.golom kde zasebcil
To iba tak bez rozmýšľania
hej, ale ta po redke uz to bol iny zapas. jedine pozitivum je, ze tam vypluli dusu az do konca a nevypustili to. Atletico tiez po naskoku prehralo a to ani redku nepotrebovali.
cerveba diskutabilna…ale araujo najskusenejsi obranca a pilier toto spravi?tak aj keby ho nechal a padol gol na 1-1 tak predsa len by barca bola stale na tom lepsie…proste araujo je kixer neskutocny..treti kapitan a toto spravi
nechápu Arauja nechápu. Totální zkrat a jestli tohle totálně posere zápas. Tak výborně Ronalde. Takovou píčovinu udělat. On si to ten šašek předkopne přímo na brankaře a ten vosel na něj musí hrabat i když by to stegen nejspíše vykryl chytil. Absolutně blikanec na pokutu.
Tohle je obhájitelná brzda jen v případě prodloužení, kdy nemůžeš dostat gól. Tady to byl nonsense. Ronalde budeš asi muset jít za to kilo do Mnichova. Peníze za postup budou chybět.
Mám vzato, že to i začalo u něj, kdy dal špatnou přihrávku z které to obránce z první vracel do tohoto brejku, kdy samotný zákrok už jste správně komentovali. Fakt zbytečnost. No snad to hoši i tak nějak zvládnou. 💪
No toho sa bojím najviac... Zatiaľ bránime celkom dobre ... ale tá presilovka bude proste strašne dlhá + 2/3 našej zálohy sú bez poriadnej zápasovej praxe...
Jj lewa mal premeniť, ale súhlasím že je po zápase, neverím ze to udrzime aj keď by som si veľmi prial
Bohužiaľ toto je realita iba sa ukazuje ze xaviho vína túto sezónu je tak 1% a dúfajme ze zostane inak to bude opäť krok spat
Ale mame aut pri ich 16ke na konci nastaveného času a nie aby sme to radšej hodili na lewu dlhý áut a on predĺži na rozbehnutého gunda .radšej zahráme na krátko stratíme a ešte umožníme psg šancu.
Nejhorší na tom je že takovou příhrávku udělal už po 3 v tomhle zápase. A ještě na začátku při té první mu Pedri signalizuje aby byl v klidu a neunáhloval se a ten vůl to udělá ještě dvakrát a z toho pak udělá tu nejvíc kokotskou věc ever!!!.
Člověk se těší celý den na večerní fotbal.
To že budeme hrát poločas a možná i prodloužení v oslabení by mě nikdy nenapadlo.
A ani hráči na střídání nejsou kromě Fermína a Felixe..
Čo má spoločné jeden vylúčený hráč s tým že naši hráči panikária pri rohovom kope ako dorastenci a nikto nevie kto má čo robiť a miesto toho aby pozerali na súpera sa pozerajú sami na seba a čakajú že im niekto povie čo majú robiť totálna panika a zmätenosť od našich hráčov rohovi kop je to posledné kde sa prejavuje problém vylúčeného hráča
Klasická jebnutá zaspata Barcelona čo sa nikdy nepouci nestačil jej potupný roh na liverpoole máme tu ďalší kde celý tím spí v strede poľa diera že by tadiaľ prešlo lietadlo a kadzi sa rozpráva medzi sebou takáto pôžička hra ani dorastenci tak nehraju
Nadávajú radšej araujovi a cancelovi ktorých úplne preplo v hlave dembele robí za čo je platený dembele len ukazuje že kapitola menom Barcelona je dávno za nim
Lebo hráči PSG neumožnili rozhodcovi tak rozhodnúť, ako naši hráči! A to bolo zásadné.........napr. Zbytočný zásah Arauja, zlé striedania Yamala, žiadna podpora hráčov od Xaviho v podobe jeho ČK a podobne.
Barca mala na postup uprimne aj som veril ze pojde dalej,ale to co robia teraj obrancovia? Smykacka na 16ke ked je utocnik otoceny od branky?to naco bolo dobre,za to byt trener ich prefackam
Čo už no , jedno nadblbečné vylúčenie a karta sa v tom momente obrátila proti nám . Myslím si že po tomto fiasku skončí pár našich hráčov v iných mužstvách a Xaviho tu už nič nedrží. Škoda no , môžeme si zato sami
Stegen je iný trapko,miesto aby dal loptu hned po pravici do behu,tak ju vykopne súperovi a z protiútoku penalta,to je iný čuro.pobaliť a poslať do prdele takého brankára
RoAd to je karma za tie tvoje j3bnute reci. Uz som ti to pisal minule... Ja chapem ze si jednoduchší clovek, no prislovie "praj a bude ti dopriane", nie je mudrostou stáročia iba tak. Zas si p1coval na Madrid, aj ked uvidime ako dopadnu zajtra, no a uz to tu máme... Karma nas zas ničí z tvojich j3blych rečí. Možno keby si prestal byt k0k0t tak by sa nam vsetkym uľavilo 😊
To je odplata za ten přehnaný hate na Dembouze... Žel Araujo rozhodol, keď ťaháme za kratší koniec, nedivím sa že viacerým tečú nervy.
Aj tak sa ale nemôžem ubrániť tomu, že rozhodcovia to nezvládli a aj vďaka nim to takto dopadlo.
Proste zasa sa ukázala klasická Barcelona kráľovná odviet v lige majstrov klauni pre celý fotbalovi svet oni aj keby vyhrali prvý zápas na Paríži 0:3 by sa aj tak poskladali ako dementi dneska araujo nech sa na mňa nehnevá ale načo fauluje hráča čo ide sám na bránu keď máme dvojgólový zápas a celý zápas pred sebou idiot totálny a ten curak dembele u nás zahodil 9 z 10 tutoviek a v Paríži mister produktivita ale aj tak čo sa mi na dembeleho môžeme rozčuľovať keď naši hráči sú mentálne na úrovni dorastu a robia také chybi že človeku sa rozum zastavuje
Bohužiaľ lewa teraz musí inak ľutovať svoju šancu na 2: 0 .
Ďakujem barca hráčom dali do toho všetko ale rozhodca mega ovplyvnil zapas
O rok bude lepšie:D
Najslabšie PSG za posledné roky, bez formy a Barcelona si to sama pokazí hlúpymi chybami + tým sa rozsypal mentálne celý a Xavi to zase nezvládol psychicky. Nič v zlom, ale to čo predvádza on na lavičke je katastrofa. Takto sa nemá správať tréner.
Prosim tě nebud chytrý jak rádio. Tady to musí pochopit každý. At si klidas nebo ne. Několik zákroků na žlutou rozhodčí pustí PSG a pak pískne na půlce faul hráči Barcelony, který ani podle opakovačky nebyl. + ty Emoce zrovna tady to uplně chápu. Araujo posral celý zápas nic víc nic míň :).
Sú to veľmi dobre platený profesionáli. Teda by sa mali vedieť správať. Xavi je tréner. Za celú hráčsku kariéru dostal 68 žltých kariet a 3 červené (po 2 žltých v jednom zápase). Ako tréner v Barcelone má koľko? Nejak 25 žltých a 3-4 červené? Je to tréner, musí sa vedieť správať a zachovať chladnú hlavu.
Uz by bolo asi treba prestat podcenovat superov, lebo nic neni horsie jak klub bez sebareflexie. PSG bol favorit o tom ziadna, len v utoku ma 2 rozdielovych hracov. Je uplne jedno ci su slabi alebo neviem jaki v porovnani s minulymi rokmi. Taktiku na nich usil Xavi dokonalu, az do redky to bolo nase. Rozhoduju detaily, posrat sa da vela veci a za mnohe si mozeme sami, ale PSG nebola ziadna malina a jednoznacne ukazali viac z futbalu ako my. Atletico vyradila po naskoku doma Borussia a nepotrebovali ani redku. Araujo bude v pici par dni a dufam, ze sa z toho rychlo dostane.
Tak tohle je tak neuvěřitelný zápas že to fakt nechápu. Piča deset odrazu a samozřejmě to skončí na noze mbappého. Tomu se říká fakt smůla. A ještě předtím udělá Lewa tu největší píčovinu a nenahraje.
Dúfam že tuná fanúšikovia budú mať aspoň kúsok chrbtovej kosti a budú držať papule o rozhodcovi a dembelem lebo jediný kto je na vine sú psichycky labilny a nevyzretu hráči Barcelony a tréner
Čo furt pičuješ? Je to vina Auraja avšak keď berieš že to má byť náš v jeho veku najskusenejsi obranca... Ved nemá také skúsenosti vo veľkých zápasoch tak čo hovoríš o psychickej labilite. Tú máš asi ty
V čom je akože chuj ?? Že konštantné ukazuje svoj charakter ? On bol vždy taký čo urobil za divadlo keď odchádzal z dortmundu ku nám ? Zaujímavé vtedy jeho charakter nikomu u nás nevadil keď spravil rovnakú vec nám tak sa tu všetci idete posrat
Munir Al-Haddadi je určite gólovejší ako Debo, ale nikdy neoslavoval góly proti nám. A to ani roky po svojom odchode. Prečo? Lebo má charakter. Debo bez problémov oslavuje a sa smeje. A pritom len nedávno hral za nás. Prečo? Lebo je chuj. Stačí?
Prosím vás nehrajme sa tu nejaké obete dembeleho a nehrajte sa tu na prekvapených to koľko Barcelona platí za hráčov je len a jej sprostota rovnako ako medical Team v tomto klube ktorý sú konštantne zranený a prestaňte si nahovárať že Barcelona je nejaký špeciálny klub to skončilo 10 rokov dozadu dembele má Barcelonu proste na salame rovnako ako mal Dortmund fakt je taký že jediný na vine sú hráči a tréner Barcelony nepremene obrovské šance a dementne chyby na úrovni dorastu nikto iný na vine nie je
Najhoršia nočná mora sa naplnila, my skrátka na vyraďovačku nemáme. Hráči nie sú na to stavaní, nevedia uniesť tlak a zachovať pokoj, aj Xavi je veľmi impulzívny. Araujo takto vletieť do súboja- pilier obrany...
Zrovna po dvojzápase kde pro tým udělal co mohl a zesere mu to Araujo :). Jako tady mi je ho fakt líto :). A je mi uplně u řitě že dostal červenou a vybouchl.
Že zrovna ty pises nieco o mentalite... 😃😂 Najvacsi k0k0t na celom fóre. Človek po 40tke a j3bnutý ako bota! 😃 Snáď sa ti bude dariť... Nech si v zivote šťastný... 🙂
Ja sa priznám, že som kritizovaI Xaviho ešte štvrť roka dozadu, nepáčiIi sa mi jeho taktiky, vyjadrenia, striedania, štýI futbaIu, aIe momentáIne mu veImi fandím, takticky nás briIantne pripraviI na NeapoI, taktiež na prvý zápas s PSG, v Iige to taktiež vyzera opäť krajšie. Tento zápas boI chybou Arauja výrazne poznačený a vzhIadom na to, že sme hraIi bez našeho hIavneho obrancu, tak Xavimu nemozem nic vycitat. MentaIne mi nepride priIis sIaby, karty sice zbiera, aIe je vidiet, ze tym teamom zije, pocas zapasu si k sebe voIa mIadikom a dohovra im, to im v buducnosti strasne pomoze za mna. Ja na neho teraz ani poI kriveho sIova povedat nemozem, snad by ostaI
Félix max hosťovanie ani cent ani hraca by som za nho nedal , viem ze nehral veľa ale ten prístup není hodný Barcelony
Cancelo 10 mega zadných 40 pre boha :D
Je to smutný večer ale myslím si že to tento rok nnie je ostuda... V základe mladý chlapci Yamal, Araujo. Po zranení sa vrátil Pedri, De Jong, v útoku bez elitného strelca lewa už za zenitom , vyťažený Gundoan a ako pilier obrany Cubrasi vo veku 17 rokov.. Myslím že na to že ešte tam máme dvoch hosťujúcich Portugalcov tak to vôbec nie je zlé
Je mi to líto. Protože jsme zase tak hrozně nehráli v druhé půli o těch 10. Ale řešení našich klíčových hráčů v některé fázi zápasů je katastrofální viz Lewandovski, Cancelo. Je mi líto kluku protože se snažili to dohnat a Araujo jim to takhle dosral. Mrzí mě to i za Xaviho protože ho teď všichni pojebou za to že měl tomu dát klid a bla bla bla bla. I když ten dvojzápas za ním nejde. Max tím střídáním Yamalla. Ale chápu proč, tam nechal Lewu. Každopádně tohle je fakt šílený zápás kde na nás padlo jakkýkoliv lejno viz ten Mbappé gol. Skoda, ale bylo vidět že chtějí to zvrátit.
Jj suhlasim s Cizinkx:/ Inak fanusikovia na stadione boli super. Dosrat sa da v zapase hocikedy hocico a zvlast v LM, ale luto mi je najviac toho nadsenia po dlhej dobe, ktore teraz zas opadne. Urobili kus dobrej roboty.
Inak Cizinkx, najhorsi hrac, ale rozdielovy hrac. Je jedno ze 80minut hraje bačov kokot, ale stacilo mu par minut v oboch zapasoch. Hej paradox, ale presne preto takych hracov chcu top timy a je jedno ze su polovicu sezony zraneni:D Ked treba urobia rozdiel.
Já vím že na nejhorší nejlepší se nehraje. Ale prostě je to paradox hráč který mně přišel příšerný v obou zápasech udělá dva goly za 3 za sezonu a ještě pencli :D Ale tam to spíš bylo o Cancelovi a jeho totální blikanci. Ale už měl náznaky prvním zápase!.
Zápas rozhodujú maličkosti. Dnes tých "maličkostí" v náš neprospech bolo príliš. Lewa mal dať na 2:0 a bolo by to v suchu.
Potom totálny skrat Arauja, ten chlapec čím rozmýšľal.
Gól na 2:1 nechápem, de Jong sa tam načo motal? Lewa mohol skôr vybehnúť.
Penalta Cancela ďalší skrat, úplne zbytočné.
Mohla sa pískať pencla na Gundogana, tyčka od Gunda škoda.
No a ten čudný gól na 4:1 to bol len klinec do rakvy.
Už nech je po sezóne, toto bolo iné trápenie od začiatku.
Jj vsetky tie stvrtfinalove zapasy boli otvorene, zalezi na detailoch. Atletico vypadlo so slabsim superom po naskoku z prveho zapasu a to ani redku nepotrebovali.
Pozrite si tu situaciu pred golo na 4:1, Lewa mal po lavici Gundogana aj Torresa a kludne sme teraz mohli byt v predlzeni, ale on zatvoril oci a dufal, ze prestreli dvojblok hracov
Poviem to takto: začalo sa to Araujovou hrúbkou, a potom prišli ďalšie, a bolo po všetkom. A Xavi? Naša hra sa určite zlepšila, a to výrazne. No o to tu teraz nejde. Silná osobnosť udrží nervy a sa snaží priniesť pokoj, keď vidí, že hráči to už mentálne nezvládajú. Musí byť ako skala a ísť príkladom. Tréner nemôže byť ako rozmaznané decko, ktoré sa začne hádzať o zem, keď nie je spokojné. A potom sa čudujeme, že ďalší hráči, ako napr. Cancelo, stratili hlavu a reagovali podobne. Dve zbytočné vylúčenia, a niekoľko zbytočných gólov. Škoda. Darovali sme im to, ale ide ďalej. Alebo vlastne nie 😄
Amen, si pán a nikto nie je viac ako ty. Mal by si sa hlasit ako náhrada za xaviho. Ty si dokonalý tréner a vlastne nerobíš žiadne chyby.
A dokonca si tým pádom ani chybu pri znať nemusíš 🤣 proste frajer. Môžem ti dat follow?
Nedarovali sme to, rozhodli detaily a PSG bolo viac pripravene. Xavi usil dokonalu taktiku a az do redky to bolo nase a prehrali sme preto, lebo hrubku sme urobili my a nie oni. Netreba im brat kredit za vitazstvo, lebo oni neurobili ziadnu chybu, ktora by im posrala dvojzapas. Lebo take dolezite zapasy su viac o tom nieco neposrat ako zahrat perfektnu hru. Stalo sa to uz x krat vo vyradovacich zapasoch top timom.
Bolo pripravene natolko, ze neurobili ziadnu zavaznu chybu ako my. My sme urobili 1, ktora nas v dosledku toho stala postup. To je cele. Bez cervenej karty by sme s velkou pravdepodobnostou postupili.
No nic je třeba hledět dopředu. Pevně věřím že příští rok bude lepší. Občas tam byl nějaký povedený zápas a záblesk, ale všeobecně to celý rok bylo spíš trápení. I tak se dají najít pozitivní věci a to za mě hlavně Yamal a Cubarsi.
Za mna ked uz sa to zacalo srat s tou cervenou prvy mal ist dole Lewandowski takeho zbytocneho hraca som uz dlho nevidel tam vykluskaval a dojebal co mohol. Yamal s raphinom boli ovela lepsia moznost na protiutoky ako chromy Lewqndowski. A nakoniec sa ukazalo ze ti starci to vlastne cele pokazili nasim teenagerom. Raphina aspon makal a dal zase gol. A zvysok odisiel psychicky
Tolko pokzaenych prihravok co dal gundo nedal za celu seoznu, dejong sa tam len krutil dokla ako kolotoc. Fakt ta minulotyzdnova zostava mala vacsi pitencial. Chybal nam Sergi 😃
Araujov skrat neskrat, to je jedno už teraz.. ale od samého začiatku bolo vidieť že psg ma plán a ide zrat trávnik. Čo sme videli u nás? Zase stará dobrá pesnička, zosratost, nemohúcnosť a zmätok.
Ale blbost yamal to zobral na seba a po gole si psg nevedelo rady s presingom lenze nemas dm a fdj je momentalne v tragickej forme tak araujo nemal komu zle to vyhodnotil 2x po sebe a boli sme v prdeli
Nemá cenu nadávat na rozhodčího dělal chyby, ale červená a penalta naprosto jasná. Bohužel školácký chyby našeho týmu, zkrat nervů Xaviho, upuštění od herní taktiky, sobectví Lewandowskiho ve finální fázi a trocha smůly nás stál postup. Ale s potencionálem mladých hráčů věřím že do 5 let budeme zase top Klub.
Barca není teď top klub??? Pravidelně se dostává na nejvyšší příčky v La Lize a teď postoupila až čtvrtfinále. Já vím, vy by jste chtěli to, co bylo kolem roku2010, kdy se vyhrávalo všechno....pseudo fanoušci :D
suhlasim, ze nadavat na rozhodcu nema zmysel, ale inak...upusteni od herni taktiky?:D prezradim ti tajomstvo, hrali sme s 10 vacsinu zapasu...Taktika bola dokonala. mozeme hodnotit zapas pred redkou a zapas po nej. Pred nou sme boli v najlepsej moznej pozicii, akej len tim chce byt. Doma vyhravat v sucte o 2 goly a trochu frustrovaneho supera, ktory musi busit dopredu a ist all in.
Pseudo fanoušek opravdu nejsem fandím od roku 2003 a stále jestli se daří nebo ne takže asi tak a top klub momentálně opravdu nejsme za tím si stojím. Jsme velkoklub v přestavbě a ať si každý říká co chce. Top 3 je Real, MC, Bayern. v závěsu s PSG. Taková je momentální situace, ale jak píšu věřím, že do 5 let budem zase v TOP3 jako v letech 2010 jak jste psal.
Jo a herní taktika je myšleno právě to neposrat si zápas takovýma chybama jako dostat se do oslabení pomocí červený karty :D Ono udržet nervy na uzdě vyvarovat se zbytečným faulům je taky herní taktika ;)
Pre toto je messi goat lebo on by sa nezvalil jak čistý buk . Ani ho nestiahol len ruku položil a hneď letel na trávnik
A nie ,nie som zaujatý. Par minút predtým na tej strane araujo rukami odsotil hraca oveľa viac ako pri tej červenej a doma kričím že toto ozaj neodpiskal? A bol to hrac Barcelony araujo a dožadoval som sa pred TV že to bol faul . Tak nastavil meter a potom odpiska toto ?
Minulý týždeň city real rozhodca tiež púšťal takéto veci ale púšťal to 90min . Nenechal to tak ze jeden neodpiska a za ďalší dá červenú to není normálne pre boha. Ten zápas real city rozhodca zvládol dokonca .tento bohužiaľ nie .
Kľud si chod písať na stránku realu a neotravuj tu daj si xanax ty a už to pochop Ze tu nemáš čo robiť
Toto si barca ppsrala neskutocne mala na postup ale teraz opat Uplne nadarmo smykacka v 16ke ked hrac je chrbtom k branke,moze toto urobit obranca? Naco?
Rozhodca
Araujo redka
Cancelo 1.gol, penalta
Lewa 1 šanca zahodena a zle rozhodnutie pred 4.golom kde zasebcil
To iba tak bez rozmýšľania
Tak ako to vyzeralo dobre prvych 20 min. tak teraz je to strasne v <>
Bohužiaľ toto je realita iba sa ukazuje ze xaviho vína túto sezónu je tak 1% a dúfajme ze zostane inak to bude opäť krok spat
To že budeme hrát poločas a možná i prodloužení v oslabení by mě nikdy nenapadlo.
A ani hráči na střídání nejsou kromě Fermína a Felixe..
Aj tak sa ale nemôžem ubrániť tomu, že rozhodcovia to nezvládli a aj vďaka nim to takto dopadlo.
Ďakujem barca hráčom dali do toho všetko ale rozhodca mega ovplyvnil zapas
O rok bude lepšie:D
Najprv nedal čistú na 2:0
A teraz namiesto toho aby sme dali gól on zasebci a z brejku toto
Grc no
Najlepšia veta s tým špeciálnym klubom :D
Dnes araujo , cancelo, lewa
Co môže xavi ?
Cancelo 10 mega zadných 40 pre boha :D
Potom totálny skrat Arauja, ten chlapec čím rozmýšľal.
Gól na 2:1 nechápem, de Jong sa tam načo motal? Lewa mohol skôr vybehnúť.
Penalta Cancela ďalší skrat, úplne zbytočné.
Mohla sa pískať pencla na Gundogana, tyčka od Gunda škoda.
No a ten čudný gól na 4:1 to bol len klinec do rakvy.
Už nech je po sezóne, toto bolo iné trápenie od začiatku.
A dokonca si tým pádom ani chybu pri znať nemusíš 🤣 proste frajer. Môžem ti dat follow?