Ja si aj tak myslím, že pencla na Gunda sa mala pískať a Araujo mal dostať max žltú. Rozhodca si to síce obháji, ale podľa mňa mal na tento zápas napísané noty. Verím tomu, že keby to pískal akýkoľvek rozhodca z PL, tak zápas by vyzeral inak.
najhorsie araujo, nie kvoli cervenej, ale predtym zle prihral jednoduchu loptu. viem, ze sa to stalo viacerym, ale od neho to bolo fatalne. vsetci vysunuti a on to do*rbe..a lewa takisto - nedal cistu na 2:0 a potom neprihra feranovi, mohlo byt predlzenie.
Viac ako výkon mužstva má sklamal príspevok Suarez9100 . Ten debilek nie, že iba nepozná pravidlá futbalu ,ale nadáva Dembelemu do negrov a praje mu ,aby mu zomrel niekto blízky z rodiny. Tak taký primitív by ,nemal dostať iba ban,ale v živote by sa už na tejto stránke nemal objaviť.
Čo ti mám vysvetliť, že si jeden vypatlaný debil, ktorý praje smrť niekomu z rodiny,ale ty s tvojím IQ to asi ťažko pochopíš.Mal by si ísť diskutovať so seba rovnými ako sú pán
Ha ra bin,alebo Má zu rek.
Ale aj napriek tomu ti prajem pekný deň a veľa zdravia tebe aj celej tvojej rodine.
Najhoršie: všetci chybovali. Araujo včera nemal svoj deň, u Lewu som šípil prúser, keď už v 8mej minúte ležal 4. krát na zemi a bolo jasné, ako sa chce v zápase prezentovať (je to hanba), Cancelo bol hlavou niekde inde, čo umožnilo Dembilovi, aby sa nám vysmial do ksichtu, Kounde bol neistý a robil menšie chyby celý zápas, záver iba zaklincoval. Rozhodca, kapitola sama o sebe, nastavil nejaký meter, ale ten počas celého zápasu uplatňoval iba jednostranne, vylúčeniu Arauja predchádzalo niekoľko faulov súpera, ktoré boli odignorované, faul na Gunda bola celkom jasná penalta, ale nejakým zázrakom z toho bola karta pre Gunda, karta pre Lewu, za to, že trafil hráča PSG, ktorý do neho nabehol zozadu, takže ho Lewa nemohol vidieť a mnoho ďalšieho, Xavi, tak tomu nevyšlo hneď niekoľko vecí, ja by som po vylúčení Arauja, stiahol Lewu, ktorý nám ako v prvom, tak aj v tomto zápase, bol platný, asi ako diera v kabáte, proti rýchlemu PSG bol úplne vymazaní, nebyť tých jeho zranení tváre, keď som si už po 10. minútach vravel, či to dokonca zápasu vôbec prežije. Ale týmto striedaním sme zarezali Raphinu. Rovnako nasadenie Torresa, ktorý má zase svoje neviditeľné obdobie mi prišlo už iba ako frustrácia a vlastne žiadne striedanie nám nijako zvlášť nepomohlo. Na záver iba drobný podnet pre malú konšpiráciu, celá Lique 1 hrala cez víkend svoje zápasy, PSG nie, rozhodca, ktorý vytiahne červenú v takomto zápase, tak skoro a bez toho, aby si to pozrel na VARe a domácemu mužstvu hneď pri prvom faule, tak to je riadna odvaha a prezident mužstva, ktoré porušuje množstvo pravidiel, ako zástupca UEFA, organizácie niekoľko krát usvedčenej z korupcie...
Pekný deň všetkým!
pencla na gunda nebola, lewu tam musel nechat - hlavickuje vo vlastnej 16 pri standartkach supera. namiesto toresa mal prist roque, to bezpochyby. co sa tyka rozhodcu, odpiskal normalny zapas, nic skandalozne tam nebolo. xdiko - rozdychaj to taky je sport, sami sme si to pokazili.
Araujo nam prehral zápas,všetko ostatné bolo len sekundárne,nestalo by sa nebyť vylúčenia.Urobil zle rozhodnutí,proste ho mal pustiť.Takú ručnú môžeš dať 10 min pred koncom nie hodinu ,ale nehnevám sa na neho,stále si myslím že je v top 5 stopérov na svete.
Ale čo je podstatne tak ako zápas v Paríži aj doma som si užíval ako si už dávno nepamätám,samozrejme do vylúčenia.
Obrovský progres,tak tímový ako aj individuálny,plus xaviho rozumne,racionálne rozhodnutia.Proste sme boli jednoznačne lepší a to je čo povedať.Absolútna organizovanosť,návraty do formácii,rýchle protiútoky atd
Proste klobúk dolu,Dakujem !
Respect10....Ty si asi pozeral zápas Dortmund vs Atletico, lebo ináč by si nemohol napísať, že sme boli lepší a o tých rýchlych protiútokoch, to sa Ti asi len snívalo????
Druhý poločas od cca 60 minuty jsme rozhodně špatně nehráli o 10, měli jsme asi 4 šanci na srovnání. Ten zápas rozhodně špatný nebyl, uvod nám vyšel i přes to že jsme se zase do něj pomalu dostávali, ale to se dalo čekat že PSG musí tlačit.. Ale poznamenal ho naprosto stupidní zákrok Arauja a naprosto debilní zákrok Cancela. Suma sumarum jsme byli v dvojzápase lepší a nebýt prominutím debilního Arauja, tak věřím že na pohodu postoupíme. Ale na to se historie neptá. Tohle prostě posral Araujo. Nic víc nic míň. Od něho se vše odvíjelo.
Boli sme lepsi tim vpodstate po cely cas, len po araujovej chybe bol koniec nedá sa ist hodinu v oslabení a ktomu aj proti rozhodcovi hlupemu , keby Araujo nefauloval tak by to bolo uplne inak
Araujo spravil blbú chybu, stáva sa aj lepším. Faktom je, že celý tím sa potom rozsypal na čele so Xavim. Pritom stále bola možnosť postúpiť, viedlo sa o 2 góly.
Odkedy je Xavi trénerom, tak v Barcelone pozbieral nejak 25 žltých kariet a 3-4 červené a vidieť, že to psychicky nedáva. Tréner má ísť príkladom. Takéto správanie sa je neakceptovateľné.
Nikdo se nerozsypal tenhle zápas hrubě ovlivnil Araujo a Cancelo svými individuálními chybami . S TIM XAVU NIC NEUDELA. A taky neudělá nic s tím že Lewandovski v tutovce nedá a pak v další zvolí uplně šílené řešení. Taky neudělá nic s tím že dá GUndo tyč. Tenhle zápas prostě zničili individuální chyby hráčů, kteří v danou chvíli uplně posrali řešení. A ne rozsypání Xavi kterého sral rozhodčí. Tady mu není co vyčítat. Měl to řešit jinak měl, ale já se tady zrovna nedivím. Ty příklade :).
Hráči Barcelony po tej červenej Arauja mentálne odišli. Stačí si pozrieť, ako sa tvárili. Po prestávke? Okrem Raphinu, Lewu a Gunda všetci hrali, ako by už prehrali.
Samozrejme, Xaviho červená je úplne zbytočná. Simeone, či Conte sú prepnutí, ale obaja vedia, čo si môžu dovoliť a čo nie. Nechať sa vylúčiť za takú kravinu len podporilo mentálny výpadok tímu.
Ha ra bin,alebo Má zu rek.
Ale aj napriek tomu ti prajem pekný deň a veľa zdravia tebe aj celej tvojej rodine.
Pekný deň všetkým!
Ale čo je podstatne tak ako zápas v Paríži aj doma som si užíval ako si už dávno nepamätám,samozrejme do vylúčenia.
Obrovský progres,tak tímový ako aj individuálny,plus xaviho rozumne,racionálne rozhodnutia.Proste sme boli jednoznačne lepší a to je čo povedať.Absolútna organizovanosť,návraty do formácii,rýchle protiútoky atd
Proste klobúk dolu,Dakujem !
Odkedy je Xavi trénerom, tak v Barcelone pozbieral nejak 25 žltých kariet a 3-4 červené a vidieť, že to psychicky nedáva. Tréner má ísť príkladom. Takéto správanie sa je neakceptovateľné.