Srať na to všetko. Po včerajšku strácam vieru nad budúcnosťou tohto klubu z krátkodobého hľadiska. Možno niekedy niečo bude z generácie okolo Yamala, Cubarsiho, Gaviho, ... (ak sa nedokaraju ako Fati a z časti aj Pedri) ale to chce ešte roky času im na rast a klubu tým slimačím tempom našetriť na jedno pojeb*ne top DMko. Trochu som opäť začal veriť a konečne som cítil nadšenie v posledných týždňoch z Barci a k čomu to bolo, len zase sklamanie a zase pojed*na odveta v LM. Čo chcú ďalší rok s Marquezom dosiahnuť bez top DMka? Nie je finančný priestor ani na lepšieho trénera ani na potrebného hráča do základu. Sa čudujú potom, že nikto nechodí na štadión a že sú slabšie predaje lístkov ako sa očakávalo, ak vysielajú také signály. Ak sa vraví, že čakáme na lepšiu finančnú situáciu, tak aj fanúšikovia si povedia to isté a prídu až keď bude lepšie a bude na čo pozerať. Chce to rozbiť to pojed*ne prasiatko a premýšľať aj nad predajom časti klubu, alebo podobnými variantami. Proste niečo čo nám da peniaze na zmeny, lebo čakanie ma už nebaví. Sorry som fakt netrpezlivý človek a rok čo rok to sklamanie uštedruje Barce v mojom srdiečku čoraz väčšie rany.
PS: Dobre viem, že sa nájdu ktorým to nebude pochuti a možno mi aj za tieto slova vynadajú. Prosím, kľudne. Ja som to musel zo seba dostať po včerajšku.
Každý tím má slabiny a treba s tým pracovať. Dá sa hrať aj bez DM (Liverpool, či Girona túto sezónu). Nemusel sa predávať Kessie za smiešnych 12,5 milióna mohol sa hrať double pivot Kessie a FDJ a toto by sa riešiť nemuselo. Len to by musela byť ochota pracovať s tým čo je a nevyhovárať sa, že nie je top DM, top LW a neviem, čo všetko. Využívať silné schopnosti hráčov.
Ancelotti je trénerský dinosaurus. Pred sezónou došiel o Benzemu. Bum, došiel s diamantom namiesto 4-3-3. Videl si niekde jeho vyplakávanie? Pozri si Klopp, Guardiola, každý normálny tréner, vypadne im hráč, nepríde, hľadá sa riešenie, zmena rozostavenia, zmena herného systému atď. To v Barcelone nefunguje, vskuse je snaha hrať to isté a je jedno, kto tam je na ihrisku.
mikimi a čo si tým chcel ako povedať? z dna (nie DNA :D) sme sa odrazili a ja si myslím že to môže byť len lepšie tak sleduj ako bude Barcelona znovu rásť...bez top DM hráme jednu sezónu, máš nízku trpezlivosť :D
Hej moj nazor je ze stvrtfinale ligy majstrov je fajn vypadli sme ale pred dvoma mesiacmi sme neverili ani ze prejdeme cez Neapol a dokonca sme boli vyrovnany super PSG. Dnes s nami vypadnu take timy ako real alebo city a arzenal alebo bayern a to nie je zla spolocnost. Mrzi ze sme mali postup na dosah ale nie je to vobec zle mali sme smolu a nepodrzala nas psychika ale ze sme dosli tak daleko po predoslych dvoch rokoch je urcite velky pokrok. Mame talent a ten sa bude este zlepsovat. A to mame este zranenych gaviho a baldeho takze buduci rok vidim pozitivne. Doplnime DMko a krajneho obrancu a pojde to. Ani za najlepsich cias sme nehrali semifinale kazdy rok.
Súhlasim s tebou mam tiež take pocity ale rozpredavat klub asi nie, ved niake paky sa použili ,ale v ostatnom sa citim rovnako. Ten potkan Barto dufam ze si posedí ak mu preukazu vinu takto s klubom hazardovat !
...a snad trosku pomoze aj novy camp nou ! Ja som nikdy nechapal nakup ferrana a takych by tam par bolo ;-) a Ferran nebol zadarmo ale za 55mil kriste to bol nakup ...
PS: Dobre viem, že sa nájdu ktorým to nebude pochuti a možno mi aj za tieto slova vynadajú. Prosím, kľudne. Ja som to musel zo seba dostať po včerajšku.
Ancelotti je trénerský dinosaurus. Pred sezónou došiel o Benzemu. Bum, došiel s diamantom namiesto 4-3-3. Videl si niekde jeho vyplakávanie? Pozri si Klopp, Guardiola, každý normálny tréner, vypadne im hráč, nepríde, hľadá sa riešenie, zmena rozostavenia, zmena herného systému atď. To v Barcelone nefunguje, vskuse je snaha hrať to isté a je jedno, kto tam je na ihrisku.