A jeho včerajší výkon vôbec nič osilnive kebyže aspoň ukáže niečo ten gol trafí aj útočník z tretej slovenskej ligy a penaltá bola taka aka bola cancelo vybuchol
Tak zas trafit to nebolo lahke, bolo to cez obrancu a dost prudky center + neviem ci aj neskocila lopta. Darwin Nunez by mozno ani loptu netrafil, nie to este bránu.
Tuto sezonu som videl Barcu len v dvojzapase s PSG. Barce som fandil, skoda no. Ale s Dembeleho mam radost, videl som ho tuto sezonu tiez len 2x. No sklamalo ma ze na neho cely zapas piskali, proste pokriveni ludia, chceli aby odisiel, mohol odist zadarmo, ale nechal Barce 50m a i tak dostava hejt. Ja uz inak sledujem len Inter Miami a az Messi skonci tak koncim s futbalom, az kym sa neobjavi iny mimozemstan.
Asi moc nelsedujes dianie. Ale Dembele vvyhlasoval ze s Barcou chce vyhrat Ligu majstrov a o dva tyzdne uz sedel v lietadle do pariza. Keby na rovinu povedal za chce ist domov nikto by nic neriesil ale klamarov nema nikto rad.... vid Figo....po druhe rok pred tym aj s jeho agentom natahovali podpis zmluvy az mu skoncila zmluva a barca ho musela opetovne registrovat a to skomplikovalo situaciu. A po tretie z tych 50 milionov co nam nehal slo 25 jeho retardovanemu agentovi. Ja som rad ze sme sa ho zbavili a vobec by som na neho nepiskal, len vysvetlujem ze preco sa to dialo. A vobec si nemyslim ze keby bol u nas by sme hrali lepsie, podla mna by sme nevyhrali ani jeden zapas proti PSG lebo by to kazil nam a nie im :D
Charakter v Barceloně 000
2x se náhodou ukopl bohužel