Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Tohle byl fakt tvrdé úder. Může být rád, že to nemá zraněný.
Onak ten stret bol tvrdy a klidne mu mohol zlomit nohy takto.
Jak jsem psal ve fóru, tady to byla typická ukázka souboje ve šprajcu, kdy jeden do toho jde 100% a druhý na špičku bez zpevnění. Doteď pamatuju jak nám trenér radil, že do podobných situaci nechodit na půl plynu, bo to smrdí zraněním a praxe to pak v mnoha případech ukázala..
Podľa mňa majú na zranení rovnaký podiel viny DeJong s Valverdem. Neuhol ani jeden, ako dvaja barani. Ani faul to nebol. Ale našťastie to bolo cez loptu. Kebyže to šlo priamo tak obaja by mohli skončiť veľmi zle.
Takéto zranenie ja poznám z praxe. Keď som aktívne hrával futbal, tak som si na trénigu vyvrtol členok. Po uzdravení sa mi to z času na čas vrátilo, keď som zle došliapol alebo ma do neho trafil súper. Keď sa mi to vrátilo asi tretikrát dostal som sadru a po vyliečení som musel hrávať zo zabandážovaným členkom. Po určitom čase cca 1-1 a1/2 roka sa členok dostal do takého stavu, že aj keď som zle došliapol pocítil som ohromnú bolesť, ale to na max. 2-3 minúty, potom bolesť prestala a aj členok fungoval ďalej. Mám to dodnes, že keď zle došliapnem, zabolí to ale členok sa akosi automaticky vráti do tej správnej polohy a môžem ďalej fungovať. Možno aj FDJ musí toto prejsť, aby mohol normálne hrať. Samozrejme pokiaľ nedôjde k pretrhnutia väzov alebo achilovky. Potom je to už o niečom inom!!!