Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-04-22 09:09:26
Tohle byl fakt tvrdé úder. Může být rád, že to nemá zraněný.
snapshot Premium
2024-04-22 09:20:55
Onak ten stret bol tvrdy a klidne mu mohol zlomit nohy takto.
2024-04-22 09:22:49
Jak jsem psal ve fóru, tady to byla typická ukázka souboje ve šprajcu, kdy jeden do toho jde 100% a druhý na špičku bez zpevnění. Doteď pamatuju jak nám trenér radil, že do podobných situaci nechodit na půl plynu, bo to smrdí zraněním a praxe to pak v mnoha případech ukázala..
2024-04-22 09:48:51
Podľa mňa majú na zranení rovnaký podiel viny DeJong s Valverdem. Neuhol ani jeden, ako dvaja barani. Ani faul to nebol. Ale našťastie to bolo cez loptu. Kebyže to šlo priamo tak obaja by mohli skončiť veľmi zle.
2024-04-22 11:23:50
Takéto zranenie ja poznám z praxe. Keď som aktívne hrával futbal, tak som si na trénigu vyvrtol členok. Po uzdravení sa mi to z času na čas vrátilo, keď som zle došliapol alebo ma do neho trafil súper. Keď sa mi to vrátilo asi tretikrát dostal som sadru a po vyliečení som musel hrávať zo zabandážovaným členkom. Po určitom čase cca 1-1 a1/2 roka sa členok dostal do takého stavu, že aj keď som zle došliapol pocítil som ohromnú bolesť, ale to na max. 2-3 minúty, potom bolesť prestala a aj členok fungoval ďalej. Mám to dodnes, že keď zle došliapnem, zabolí to ale členok sa akosi automaticky vráti do tej správnej polohy a môžem ďalej fungovať. Možno aj FDJ musí toto prejsť, aby mohol normálne hrať. Samozrejme pokiaľ nedôjde k pretrhnutia väzov alebo achilovky. Potom je to už o niečom inom!!!