Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-04-23 09:09:19
Takže 300 miliónov za 2,5 roka, hráči zadarmo ako Christensen, Kessie, Martinez boli málo.
2024-04-23 09:15:37
Bernardo Silva nie je rozdielovym hracom a bude mat uz 30 rokov buducu sezonu. Rapidne ide dolu vykonom.Rozdielovi hraci su Mbappe,Haaland,Rodri. Navyse hra casto na pozicii Yamala a nas chlapec je urcite lepsi a o potenciale sa ani nebavme.
2024-04-23 10:27:49
Jasné poprosime ešte aspoň 3 hráčov typu Roque a nech odplava z klubu 100+ mega za takých hráčov ak nemajú kúpiť jedného poriadneho nech ani neminaju peniaze na 3 premiérakov a xavi ďakujeme dovidenia
2024-04-23 10:31:18
Myslím, žeby u nás Bernardo hral v strede. Zrovna pozícia, kde Máme De Jonga, Pedriho, Gaviho, Gundogana a Fermína. Keď už získať extra elitného rozdielového hráča, určite by som stavil na ľavé krídlo. Môj názor je, že ideálny by bol Leao. Ale asi len ťažko si ho môžeme dovoliť.

Ideálna súpiska na budúcu sezónu za mňa:

GK: MaTS, Pena
RB: J. Araujo, Cancelo
CB: R. Araujo, Koundé, Cubarsi, Christensen
LB: Baldé, posila
CDM: Posila, Roberto
CM: Gundo, De Jong, Gavi, Pedri, Fermín
LW: Leao (záskok Gavi, Raphinha)
ST: Lewandowski, Roque
RW: Raphinha, Yamal

Preč: Inigo, Romeu, Fati + nanajvýš niekto z toho stredu, ak by nebol cash (podľa špekulácií asi najskôr De Jong, hoci s tým nesúhlasím).
2024-04-23 10:37:27
Místo Elitního krajního obránce( vrátí se Balde) bych spíš chtěl elitní levé křídlo. s tím DM by to pak už mohlo vypadat lépe.
2024-04-23 11:11:09
Skonči prosím tě. Takovou hanbu jakou ty děláš Barceloně, nedělal nikdo nikdy. Jsme ostudou pro celý fotbalový svět díky tobě a tvému neustálému vyplakávání.
2024-04-23 11:19:18
Dosť sa tu nadáva na Cancela, pričom čávo je primárne PO nie lavý, OK všetci sme to vedeli aj predtým, že on nevyniká v obrannej činnosti ale pridáva o to viac v útočnej fáze…ak by bol zdravý Balde, hral by on LO a na pravo proti rýchlym krídlam koundé nieje problém ako záskok by bol Joao na lavičke do druhého polčasu napr. Treba si uvedomiť, že náš kádet je prislabý a úzky na manévrovanie…nieje žiadna B/C opcia proste musíme hrať s tým čo máme alebo tam postaviť “násťrončné deti” ….pri širokom kádri sa dá velmi jednoducho využiť sviežosť pri 5 striedaniach
snapshot Premium
2024-04-23 11:36:18
Ak chcesinut 300mega, kupte mbappeho a zvysok doplnme z nasich mladych. Ako Casado, Fort.
2024-04-23 11:56:18
Barca súrne potrebuje Ľavé krídlo a Dmko a neviem prečo nedostáva šancu Roque a hlavne potrebuje nového trénera a zmeniť štýl hry
2024-04-23 11:56:25
Ja by som to spravil nasledovne:

Podpisat:
+ Mario Hermoso - konci mu kontrakt a hrava na LB, alebo CB, striedat sa s Baldem alebo aj na CB

+ Guido Rodriguez - konci mu kontrakt a je solidne DMko

+ Nico Williams - lave kridlo, 50M

+ Julian Araujo / Hector Fort / Faye povolat do Teamu.

- Cancelo aj Felix nekupovat.

To by mali byt zaklad. Dalsie kroky uz su na dalsie zvazenie. Je vela moznosti.
2024-04-23 12:05:03
Uvidíme čo nám dovolia naše finančné možnosti. Zdá sa mi, že platový strop nám má zase klesnúť, tak skôr to vyzerá na predaje ako na nákupy.
2024-04-23 12:42:08
No takže Xavi nezostane. Zrejme. Každá z tých podmienok nie je reálna pri súčasnej finančnej situácii klubu.
2024-04-23 17:43:46
Najviac sa mi vidia xaviho jalové reči o posilach ale pravda je taká že Barcelona má úplne iné problémy klub už teraz má pracovat na to ako sa zbaví hráčov prvý langlet druhý fati tretí ferran štvrti Garcia piaty Dest za nimi Alonso a Romeu keď budú tieto mená poriešené potom môže tento klub začať niečo riešiť s posilami inam nevidím dôvod tu čokoľvek riešiť