"...Nie je ľahké prísť z inej ligy, z Brazílie, adaptovať sa tu vo veku 18/19 rokov, nie je ľahké presadiť sa v Barcelone, najmä v takom mladom veku. Preto potrebuje čas, adaptáciu, potrebuje viac minút, možno potrebuje viac sebadôvery..." kto to povedal?
tiez by som si to zelal aby isiel bomby od prveho zapasu. Ale sak potom nechajme hrat aj nase becko - aj oni potrebuju hrat, inak sa nic nenaucia. To asi nie je najlepsi argument.
Možná není od věci otázka, jestli neměl ten půlrok ještě zůstat v Brazílii, ale zase trénink s Ackem v týmu na nej úrovni, no prostě je to tezky trefit ideálni dobu a vše má plusy/mínusy, bo každý je jiný. Jinak jsem v klidu, viz Vincek v Reálu a doufam, že to bude mít podobnou trajektorii, protože je fakt mladej a věřím, že lidi co ho dennodenně vidí, vymyslí co nejlepší řešení, aby mu dopomohli k tomu, aby to tu herně v budoucnu ovládnul..
mikimi schvalne som to prehnal v metafore, aby som zdoraznil point, ze ak nejakeho hraca nenasadi Xavi do zapasu proste to znamena, ze este nie je pripraveny z roznych dovodov a je uplne jedno ci ten hrac stal euro alebo 50 milionov, ci prisiel pred 3 mesiacmi alebo je v akademii od 3 rokov.
Zostava v podstate to najsilnejšie, čo momentálne je, chápem, lebo sa stále hrá o druhé miesto. Ale snáď v ďalších zápasoch budú Yamal s Cubarsím oddychovať, lebo isto pôjdu na Euro.
sme bod za Gironou a este nas caka vzajomny zapas... Musime nasadit nasu najlepsiu jedenastku, este si nemozme dovolit davat minuty nahradnikom, aj ked perspektivnym.
Dneska som strašné zvedaví či hráči ukážu aspoň štipku chrbtovej kosti na ihrisku a budú sa snažiť odčiniť tie blamaze z posledných týždňov ale silno o Tom pochybujem
roman, trufnem si predpovedat, ako to bude prebiehat. 2 timy budu hrat futbal a bezohladu na vyvoj zapasu, vykony, vysledok, bezohladu na vsetko budes hejtovat hracov a preklinat, ze si zapas pozeral, potom sa ti na malu chvilku ulavi, ale o tyzden sa to bude opakovat.
Počúvaj, ty biely troll, že si provokatér, to tu vedia všetci. Ale že si aj nedovzdelaný duševný maloroľník, tak to sme nevedeli. Šesť ľudových? Alebo snáď dokonca sedem? Ale to by som asi veľmi zvisil tvoje IQ...
Ale to co sme hrali proti PSG prvy zapas, vysoke napadanie, rychly prechod do utoku...toto dnes niiiic zase. Nehovoriac o tom ze si koledujeme este o taky 1-2 kusky z rychleho protiutoku. A rozhodcovia dnes zase zatial bravurny vykon.
..........3:0